Pozdrav, gledam novi mobitel i dvoumim se između Google Nexus 4 e960 i Samsung Galaxy S3 pa molim preporuke, komentare itd. hvala :)
Nexus 4 bez ikakvog razmišljanja.
Pozdrav, gledam novi mobitel i dvoumim se između Google Nexus 4 e960 i Samsung Galaxy S3 pa molim preporuke, komentare itd. hvala :)
A ako slučajno razmisliš i rađe bi bolju kameru, možda više memorije i izmjenjivu bateriju onda je S3 bolji. No hardverski, S3 je pola generacije stariji uređaj. Ovisi koji su ti prioriteti.
koji mi je bolje uzeti? xperia t ili galaxy note 1?
Za koliko novca?
Ako želiš veliki ekran= Note
Mali (manji) ekran= Xperia T
A i kamera bi TREBALA (naglašavam trebala) biti bolja na Xperia T.
Za koliko novca?
xperiu t imam al mi je ponuden note u zamijenu.
Ja osobno nebih zato jer će Xperia T vjerovatno dobiti Kit Kat dok Note neće.
Ja osobno nebih zato jer će Xperia T vjerovatno dobiti Kit Kat dok Note neće.
sklon sam rootanju i custom romovima. :)
Onda ti tu samo ovisi dali želiš veliki ili mali ekran i dali ti je bitno da je AMOLED ili ne.
Molim pomoć.. imam za odabrati izmedu ovih par mobitela, otprilike znam procijeniti kakav je koji samo neznam kakav procesor i graficku imaju pa mi recite u nekih par crta koji bi bio najbolji izbor
Meizu MX3
Xiaomi MI-3
Lenovo s960 Vibe X
Lenovo k900
| 0 | Meizu MX3 |
|---|---|
| 9 | Xiaomi MI-3 |
| 0 | Lenovo s960 Vibe X |
| 2 | Lenovo k900 |
Molim pomoć.. imam za odabrati izmedu ovih par mobitela, otprilike znam procijeniti kakav je koji samo neznam kakav procesor i graficku imaju pa mi recite u nekih par crta koji bi bio najbolji izbor
Meizu MX3
Xiaomi MI-3
Lenovo s960 Vibe X
Lenovo k900
Imaš posebnu temu s kineskim telefonima, pretpostavljam da ćeš tamo dobit kvalitetnije informacije.
najbolje ti je kupi sebi Samsung Galaxy S3 ili S4 po meni su dobri telefoni
ovako, cura mi ima priliku nabaviti jedan od ova dva mobitela, cijena je ista samo me zanima koji bi vi više preporučili
ja bih joj osobno preporučio xperiu M jer ima veću bateriju i bolji (više ppi) ekran
koje su vaše preporuke
| 10 | sony xperia M |
|---|---|
| 1 | samsung galaxy s3 mini |
ovako, cura mi ima priliku nabaviti jedan od ova dva mobitela, cijena je ista samo me zanima koji bi vi više preporučili
ja bih joj osobno preporučio xperiu M jer ima veću bateriju i bolji (više ppi) ekran
koje su vaše preporuke
Na xperiji je istina veća baterija i teoretski viši ppi, no u praksi nećeš previše osjetiti razliku u bateriji, a ekran je dosta bolji na S3 mini.
Što se procesora tiče, Xperia ima novije i bolje Krait jezgre, a i noviji je mobitel.
Sve u svemu, vrlo su slični uređaji i koji god da uzme, neće previše pogrješit u odnosu na onog drugog.
P.S. Maclaw za S3 mini radi vrhunske AOSP based ROMove i KitKat radi vrhunski. ;)
curi mi treba neki smartfone sa dobrom kamerom i jednostavan za uporabu(po mogucnosti da se mogu dvije sim kartice staviti u njega). cijena do 2000kn. Mislio sam iphone 4. Sta vi mislite?
curi mi treba neki smartfone sa dobrom kamerom i jednostavan za uporabu. cijena do 2000kn. Mislio sam iphone 4. Sta vi mislite?
Ja mislim da si zaostao u 2010. godini ako joj to ideš sad preporučit... Bez uvrede, to je dobar mobitel, al za 2010. godinu, ne 2014.
Za te novce joj možeš naći i S3, star do mjesec dva sa praktički 2 godine garancije, a ne tu staru kramu.
Ako joj je prevelik, onda S4 mini imaš za te novce.
A ima i drugih preporuka koje nisu Samsung, no eto, te 2 su mi pale napamet.
curi mi treba neki smartfone sa dobrom kamerom i jednostavan za uporabu. cijena do 2000kn. Mislio sam iphone 4. Sta vi mislite?
Neka Lumia. Sad samo pitanje koja. 820 možda, ili 920 čak... Imaš ih na njuškalu novih koliko hoćeš.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
Na xperiji je istina veća baterija i teoretski viši ppi, no u praksi nećeš previše osjetiti razliku u bateriji, a ekran je dosta bolji na S3 mini.
Što se procesora tiče, Xperia ima novije i bolje Krait jezgre, a i noviji je mobitel.
Sve u svemu, vrlo su slični uređaji i koji god da uzme, neće previše pogrješit u odnosu na onog drugog.
P.S. Maclaw za S3 mini radi vrhunske AOSP based ROMove i KitKat radi vrhunski. ;)
ovo za custom romove zaboravi, neće onda po tome dirati, znam ju
a opet neću ni ja njoj ništa dirati, pogotovo jer nije moj mob
s obzirom da xperiu m može stvarno jako jeftino dobit, čak i jeftinije nego s3 mini, i to dosta, ja sam joj odmah preporučio nju
Eto, dobio si preporuku za sve 3 platforme 
Ma i 4s je prastar već, iz 2011. godine.. Petica je još oke, i ako se nađe za te novce, dobar uređaj.
@Matija
onda Xperiu pikni i tjt. ;)
Ma i 4s je prastar već, iz 2011. godine.. Petica je još oke, i ako se nađe za te novce, dobar uređaj.
@Matija
Ma kolko god 4s bio star, imao sam ga prije par mjeseci i iznenadio se kako je to jos uvijek jako dobar mobitel. Nema veze sto je star.
@Matija
Ma kolko god 4s bio star, imao sam ga prije par mjeseci i iznenadio se kako je to jos uvijek jako dobar mobitel. Nema veze sto je star.
Ja ne kuzim kakve to veze ima sta je to model iz 2011 godine? Mob sve zadatke obavlja sa lakocom,imat ce barem jos 1 update softwarea,kamera je izvrsna isto kao i ekran...mob mu nece laggat ni nista,a izbor aplikacija je ogroman...kupovao sam mob prije par dana do 1800-1900kn i odabrao sam iphone 4s pored samsung galaxy s3 i slicnih modela...imao sam i high end mobitele...i bez obzira na svu tu "silnu" snagu znaju "zastucat"...
Ima veze iz dosta razloga.
Svaki uredjaj ima svoj vijek trajanja.
Onaj kabal za punjenje ima svoj broj ustekavanja i istekavanja, 3.5mm jack isto, ekran takodjer, digitalizer, o bateriji da ne pricam.
Garancija je u najboljem slučaju jedva godinu dana koliko je Apple nudi.
Da ne nabrajam ostale stvari koje donosi kupnja starijeg uredjaja.
Pa taman i da ga novog kupis, opet novije tehnologije dolaze.. Ma nema smisla jednostavno.
Pored nove Motorole Moto G za 1300 kn, nebi pomislio na 4s ni za iste novce, a kamoli za 50-60% vise.
Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
Stara trazi mobitel za oko soma kuna, nista specijalno, netrebaju quad corovi i kaj ja znam.
Po meni je najbolji izbor Nokia Lumia 520, kaj mislite?
Stara trazi mobitel za oko soma kuna, nista specijalno, netrebaju quad corovi i kaj ja znam.
Po meni je najbolji izbor Nokia Lumia 520, kaj mislite?
Nećeš pogriješit 
Pozdrav svima,
Nakon nekog vremena došlo je vrijeme za promjenu mobitela pa s obzirom da se troumim molio bih Vas za pomoć..
Naime u najužem krugu za odabir su mi HTC one i Samsung galaxy s4, no dobio sam preporuku i za LG g2 pa sada nisam siguran.
Mobitel najviše koristim u poslovne svrhe (slanje emailova, razgovori, i sl.), no svakako i za surfanje kada nisam za računalom
Pa eto zamolio bih Vas za pomoć sa pokojim savjetom.
Zahvaljujem se unaprijed!
Pozdrav svima,
Nakon nekog vremena došlo je vrijeme za promjenu mobitela pa s obzirom da se troumim molio bih Vas za pomoć..
Naime u najužem krugu za odabir su mi HTC one i Samsung galaxy s4, no dobio sam preporuku i za LG g2 pa sada nisam siguran.
Mobitel najviše koristim u poslovne svrhe (slanje emailova, razgovori, i sl.), no svakako i za surfanje kada nisam za računalom
Koristio sam sva 3 i bez razmišljanja mi je G2 ostao kao najveće iznenađenje i najdraži uređaj.
Ukoliko ga imaš prilike piknut, nećeš pogrješiti ;)
Pozdrav svima,
LG G2 je tu daleko bolji od oba, jedino ako ti smeta plastika (a vidim da ne s obzirom da si u izbor stavio SGS4 i LG G2).
I HTC One i SGS4 su razinu slabiji od LG G2.
Pogledaj si ovo i vidjet ćeš sam zašto:
http://bit.ly/1kxL4Ws(HTC One vs Samsung Galaxy S4)
http://bit.ly/1dW5NR2(LG G2)
LG G2 je tu daleko bolji od oba, jedino ako ti smeta plastika (a vidim da ne s obzirom da si u izbor stavio SGS4 i LG G2).
I HTC One i SGS4 su razinu slabiji od LG G2.
Pogledaj si ovo i vidjet ćeš sam zašto:
http://bit.ly/1kxL4Ws(HTC One vs Samsung Galaxy S4)
http://bit.ly/1dW5NR2(LG G2)
Pa u biti ne smeta mi ništa posebno... imao sam do sada 3GS Iphone pa nisam imao problema sa time...
Jedino sam pročitao da LG ima integriranu (nezamjenjivu) bateriju.. dali je to točno? I što u slučaju da bude neki problem sa istom?