Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.594
|
čitano: 13.109.208
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

mobitel za surfanje,multimediju,igranje,filmove....

4 Alcatel Idol (novi)
5 Xperia P (nova)
15 Galaxy S2 (polovni)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ima li netko iskustva sa xperia-om U ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
asus nexus kaže...

Lose a za te se pare nade i xp P

14 godina
Skansi kaže...

mobitel za surfanje,multimediju,igranje,filmove....

S2 uzmi ako ti ne smeta rabljeno. Inace ja bi rade isao na idol jer novo je novo, a taj mobitel je odlican za svoju cijenu (review).

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
12 godina
neaktivan

Jel se isplati kupit xperiu Sola ? Isto ima odlične karakteristike,ali ne znam dali je bolja od xperie P ...

17 godina
neaktivan
asus nexus kaže...

nakon upgrejda na ICS postala je jako spora i jadna, factory reset je malo pomogao ali ipak - nimalo ugodno za korištenje. Sve može ali nećeš pritom uživati;

čak su osnovne radnje poput javljanja na poziv i slanja smsa teška tlaka. dobra strana svega je da stane u džep i baterija traje 2-3 dana pri laganom korištenju.

12 godina
neaktivan
asus nexus kaže...

Jel se isplati kupit xperiu Sola ? Isto ima odlične karakteristike,ali ne znam dali je bolja od xperie P ...

Puno je losija od ekrana,kamere te performansi

16 godina
mazy651 kaže...

edit: ako znate koji bolji slobodno napisite, evo sad si cak i razmisljam o iphoneu 5 ,ali opet on je najslabiji po specifikacijama

Kod iphonea se ne gledaju specifikacije. Neces na njemu vrtiti android koji bi stekao i na i7

Potpis!
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
mazy651 kaže...

edit: ako znate koji bolji slobodno napisite, evo sad si cak i razmisljam o iphoneu 5 ,ali opet on je najslabiji po specifikacijama

Kod iphonea se ne gledaju specifikacije. Neces na njemu vrtiti android koji bi stekao i na i7

Kolega ezio je upravu. Kod iPhonea se gleda jeli bijeli ili crni ;)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
15 godina
neaktivan

koji mobitel mogu kupiti novi/polovni do 2000kn?! android, najmanje 4" ekran, 1gb rama i neki dual/quad proc

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
strbi kaže...

koji mobitel mogu kupiti novi/polovni do 2000kn?! android, najmanje 4" ekran, 1gb rama i neki dual/quad proc

Rabljeno- One x, Optimus 4x 

Novo- Alcatel Idol, Optimus L9 (150kn preko)

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
12 godina
neaktivan
strbi kaže...

Polovni-Sony xperia P i S

14 godina
asus nexus kaže...
strbi kaže...

Polovni-Sony xperia P i S

Ma kakve xperie s i p, nemaju sta traziti pored One x i Optimusa 4x.
13 godina
neaktivan

Xperia s nema sta trazit kraj njih? Pa po brzini su tu negdje...svi hvale taj htc one x a idem gledat usporedbu htc one s-a i one x-a i mogu rec da je one s cak i brzi od one x-a...

1 6 hvala 0
14 godina
Ne znam dali si ikad isprobao xperiu i nema sta trazit pored tih uredaja. Imao sam ju i po*izdio kako je spora, taj je mobitel zaostajao jednu generaciju kada je izasao i on je vise u rangu sensationa nego one x.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 22:03 (gamer34).
15 godina
kako dual core moze bit brzi od quad core?
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo naletio sam na njuskalu na ovog optimusa 4x..to je novi, zapakiran, pise i nekakva EU garancija, imate li iskustva sa ovom trgovinom, jesu li sigurni, da me nebi preveslali? i dajte tko ima optimus 4x neka napise dojmove i sve to :D prednosti i mane

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
domac5 kaže...
kako dual core moze bit brzi od quad core?

Velike ti razlike u pm quad brzi za 1 sekundu

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 22:47 (VILLA18900).
12 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
strbi kaže...

Kolega trazi do 4" inch a ne 4.7"

15 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
gamer34 kaže...
strbi kaže...

ne :D ja trazim najmanje 4", znaci 4" ili vise

14 godina
strbi kaže...
VILLA18900 kaže...
gamer34 kaže...
strbi kaže...

ne :D ja trazim najmanje 4", znaci 4" ili vise

Kolega, ja ti mogu dati direktnu usporedbu Xperie P i One X-a jer vidim da neki ovdje govore da nema neke razlike. A dodat cu i S3 mini jer ga imam pri ruci.

U mene One X, u majke Xperia P, a u cure evo S3 mini..ako imas budjet do 2000kn nemas sto razmisljati pored One X-a. Vrlo, vrlo blizak po snazi pravom S3, fantastican ekran i unibody matirani polikarbonat koji mi je bolji i od aluminija jer moze padati, nema udubljenja, a ogrebotine se jedva vide. Ima svojih musica jer HTC zna zakakiti s updateovima i bugovima, ali opet je to bolje od LGa 4x jer je LG poznat kao firma koja nije bas zahvalna sto se tice nadogradnji.

Vidi se da su npr. S3 mini i Xperia P barem za klasu losiji uredaji. S3 mini je vise sminka i slavu moze zahvaliti S3 i Samsungovom softveru, a Xperiu unazadjuje Sonyjev UI koji ima dosta bugova i nije bas optimiziran, iako je sa JB updateom krenuo u pravom smjeru. Ali ima dosta bolji ekran od S3 minija i bolju kameru.

Za mene, do 1200kn bestbuy je Xperia P, do 2000kn bestbuy je One X..

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
14 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Za mene, do 1200kn bestbuy je Xperia P, do 2000kn bestbuy je One X..

Kao što je kolega assassin rekao. One X je za do 2000 kn - majka ;)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
15 godina
neaktivan

i kazete one x bolji od lg optimus 4x :D aj da ovako vidimo

17 HTC One X
7 LG Optimus 4x
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
strbi kaže...

evo naletio sam na njuskalu na ovog optimusa 4x..to je novi, zapakiran, pise i nekakva EU garancija, imate li iskustva sa ovom trgovinom, jesu li sigurni, da me nebi preveslali? i dajte tko ima optimus 4x neka napise dojmove i sve to :D prednosti i mane

Vidim da se radi o Gruponko WEB trgovini.. netko je, ne znam da li u ovoj temi ili nekoj drugoj, rekao da je lik tražio novce unaprijed.. također, na netu ima jako malo podataka (iskustava) o kupovini od Gruponka.. proguglaj malo sam, nazovi i pitaj informacije sto se tice placanja itd.. pa vidi sam sto ces.

Iako, ako je sumnjivo, ne vrijedi bacit 200-300kn razlike od neke sigurne kupovine i kasnije se s njima zafrkavat i gubiti živce

15 godina
neaktivan
strbi kaže...

Evo imas Htc One X za 1800kn http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-one-x-oglas-8508935 , ima nesto vise od godinu garancije i ja mislim da je ovo dobra ponuda

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 23:58 (eagle05).
13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Ne znam dali si ikad isprobao xperiu i nema sta trazit pored tih uredaja. Imao sam ju i po*izdio kako je spora, taj je mobitel zaostajao jednu generaciju kada je izasao i on je vise u rangu sensationa nego one x.

Koji si software imao gore ja imam 4.1.2 a frend ima 4.0.4 i njemu zna nekad "stucnut" dok kod mene ne...ne kazem ja da htc one x nije dobar mob...dapace slazem se da je best buy ali po meni xperia ne zaostaje mnogo...

14 godina
4.0.4. i bilo je bas lose iskustvo, puno stekanja i spor je mob. Isprobao sam i 4.1.2 i bolje je, ali i dalje dosta losiji mob od HOX-a.
13 godina
toxic kaže...

Molim vas preporuku "pametnog mobitela" do 2000kn.

Bitna je kamera, kvalitan wifi, brzina gps-a, ekran min 4" i da mogu tipkat po suncu :) ne znam kak se to stručno kaže ali ugl.. motorola defy koju imam taj uvjet ne zadovoljava.

Prestigio 5430

http://mob.hr/prestigio-multiphone-5430-recenzija/

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
13 godina
assassin.st kaže...
Za mene, do 1200kn bestbuy je Xperia P, 

Za mene Gygabite GS202. Gledao ga u Haevey Normanu 1200 točno

http://mob.hr/recenzija-gigabyte-gsmart-gs202/

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
17 godina

Ola ljudine. Pozdrav.

Pitanje glasi: Je li izašao u skorije vrijeme android mobitel sa 4.00 ekranom i veoma dobrim (bolji od prosjeka) fotićem?

magistar prava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice