mobitel za surfanje,multimediju,igranje,filmove....
| 4 | Alcatel Idol (novi) |
|---|---|
| 5 | Xperia P (nova) |
| 15 | Galaxy S2 (polovni) |
| 4 | Alcatel Idol (novi) |
|---|---|
| 5 | Xperia P (nova) |
| 15 | Galaxy S2 (polovni) |
Ima li netko iskustva sa xperia-om U ?
Lose a za te se pare nade i xp P
S2 uzmi ako ti ne smeta rabljeno. Inace ja bi rade isao na idol jer novo je novo, a taj mobitel je odlican za svoju cijenu (review).
Jel se isplati kupit xperiu Sola ? Isto ima odlične karakteristike,ali ne znam dali je bolja od xperie P ...
nakon upgrejda na ICS postala je jako spora i jadna, factory reset je malo pomogao ali ipak - nimalo ugodno za korištenje. Sve može ali nećeš pritom uživati;
čak su osnovne radnje poput javljanja na poziv i slanja smsa teška tlaka. dobra strana svega je da stane u džep i baterija traje 2-3 dana pri laganom korištenju.
Jel se isplati kupit xperiu Sola ? Isto ima odlične karakteristike,ali ne znam dali je bolja od xperie P ...
Puno je losija od ekrana,kamere te performansi
edit: ako znate koji bolji slobodno napisite, evo sad si cak i razmisljam o iphoneu 5 ,ali opet on je najslabiji po specifikacijama
Kod iphonea se ne gledaju specifikacije. Neces na njemu vrtiti android koji bi stekao i na i7
Potpis!
edit: ako znate koji bolji slobodno napisite, evo sad si cak i razmisljam o iphoneu 5 ,ali opet on je najslabiji po specifikacijama
Kod iphonea se ne gledaju specifikacije. Neces na njemu vrtiti android koji bi stekao i na i7
Kolega ezio je upravu. Kod iPhonea se gleda jeli bijeli ili crni ;)
koji mobitel mogu kupiti novi/polovni do 2000kn?! android, najmanje 4" ekran, 1gb rama i neki dual/quad proc
koji mobitel mogu kupiti novi/polovni do 2000kn?! android, najmanje 4" ekran, 1gb rama i neki dual/quad proc
Rabljeno- One x, Optimus 4x
Novo- Alcatel Idol, Optimus L9 (150kn preko)
Polovni-Sony xperia P i S
Polovni-Sony xperia P i S
Ma kakve xperie s i p, nemaju sta traziti pored One x i Optimusa 4x.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
Xperia s nema sta trazit kraj njih? Pa po brzini su tu negdje...svi hvale taj htc one x a idem gledat usporedbu htc one s-a i one x-a i mogu rec da je one s cak i brzi od one x-a...
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
evo naletio sam na njuskalu na ovog optimusa 4x..to je novi, zapakiran, pise i nekakva EU garancija, imate li iskustva sa ovom trgovinom, jesu li sigurni, da me nebi preveslali? i dajte tko ima optimus 4x neka napise dojmove i sve to :D prednosti i mane
Velike ti razlike u pm quad brzi za 1 sekundu
Kolega trazi do 4" inch a ne 4.7"
ne :D ja trazim najmanje 4", znaci 4" ili vise
ne :D ja trazim najmanje 4", znaci 4" ili vise
Kolega, ja ti mogu dati direktnu usporedbu Xperie P i One X-a jer vidim da neki ovdje govore da nema neke razlike. A dodat cu i S3 mini jer ga imam pri ruci.
U mene One X, u majke Xperia P, a u cure evo S3 mini..ako imas budjet do 2000kn nemas sto razmisljati pored One X-a. Vrlo, vrlo blizak po snazi pravom S3, fantastican ekran i unibody matirani polikarbonat koji mi je bolji i od aluminija jer moze padati, nema udubljenja, a ogrebotine se jedva vide. Ima svojih musica jer HTC zna zakakiti s updateovima i bugovima, ali opet je to bolje od LGa 4x jer je LG poznat kao firma koja nije bas zahvalna sto se tice nadogradnji.
Vidi se da su npr. S3 mini i Xperia P barem za klasu losiji uredaji. S3 mini je vise sminka i slavu moze zahvaliti S3 i Samsungovom softveru, a Xperiu unazadjuje Sonyjev UI koji ima dosta bugova i nije bas optimiziran, iako je sa JB updateom krenuo u pravom smjeru. Ali ima dosta bolji ekran od S3 minija i bolju kameru.
Za mene, do 1200kn bestbuy je Xperia P, do 2000kn bestbuy je One X..
Za mene, do 1200kn bestbuy je Xperia P, do 2000kn bestbuy je One X..
Kao što je kolega assassin rekao. One X je za do 2000 kn - majka ;)
i kazete one x bolji od lg optimus 4x :D aj da ovako vidimo
| 17 | HTC One X |
|---|---|
| 7 | LG Optimus 4x |
evo naletio sam na njuskalu na ovog optimusa 4x..to je novi, zapakiran, pise i nekakva EU garancija, imate li iskustva sa ovom trgovinom, jesu li sigurni, da me nebi preveslali? i dajte tko ima optimus 4x neka napise dojmove i sve to :D prednosti i mane
Vidim da se radi o Gruponko WEB trgovini.. netko je, ne znam da li u ovoj temi ili nekoj drugoj, rekao da je lik tražio novce unaprijed.. također, na netu ima jako malo podataka (iskustava) o kupovini od Gruponka.. proguglaj malo sam, nazovi i pitaj informacije sto se tice placanja itd.. pa vidi sam sto ces.
Iako, ako je sumnjivo, ne vrijedi bacit 200-300kn razlike od neke sigurne kupovine i kasnije se s njima zafrkavat i gubiti živce
Evo imas Htc One X za 1800kn http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-one-x-oglas-8508935 , ima nesto vise od godinu garancije i ja mislim da je ovo dobra ponuda
Koji si software imao gore ja imam 4.1.2 a frend ima 4.0.4 i njemu zna nekad "stucnut" dok kod mene ne...ne kazem ja da htc one x nije dobar mob...dapace slazem se da je best buy ali po meni xperia ne zaostaje mnogo...
Molim vas preporuku "pametnog mobitela" do 2000kn.
Bitna je kamera, kvalitan wifi, brzina gps-a, ekran min 4" i da mogu tipkat po suncu :) ne znam kak se to stručno kaže ali ugl.. motorola defy koju imam taj uvjet ne zadovoljava.
Prestigio 5430
Za mene Gygabite GS202. Gledao ga u Haevey Normanu 1200 točno
Ola ljudine. Pozdrav.
Pitanje glasi: Je li izašao u skorije vrijeme android mobitel sa 4.00 ekranom i veoma dobrim (bolji od prosjeka) fotićem?