Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.545
|
čitano: 13.089.581
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
bik kaže...

Oni misle da si uzmeš neki polovnjak na kojeg je bivši vlasnik lijepio šmrklje i "samozadovoljavao" se istim godinu dana {#}

Ti sigurno živiš pod staklenim zvonom, ne voziš se u tramvaju, ne ideš u trgovine di moraš gurati vrata... Ili misliš da oni u tvornici imaju čiste ruke kad ga stavljaju u kutiju, onaj u t-comu koji ga otvori pa ga raspakira i ovjeri garanciju....

Koda je problem kad ga kupiš, dezifincirati ga ako ti baš to toliko smeta?

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
17 godina

Malo se šalim ali svejedno ne bih nikad dao +1500kn za neki polovan mobitel star preko godinu dana samo da bih imao malo vece preformanse od novog zapakiranog, ne znaš gdje mob je bio šta je s njim radio, na koliko je baterija degradirala (20% sigurno), jel se pregrijavao, ekran dobiva burn-in, mikroogrebotine, jel bio na servisu, slušalice nikad nemoš 100% dezinficirat itd itd.. za 1500/1600 se nađe fini novi mob tipa sgs3mini ili htc 8s. Inace da u tvornici se radi u sterilnim uvijetima.

17 godina
bik kaže...

Malo se šalim ali svejedno ne bih nikad dao +1500kn za neki polovan mobitel star preko godinu dana samo da bih imao malo vece preformanse od novog zapakiranog, ne znaš gdje mob je bio šta je s njim radio, na koliko je baterija degradirala (20% sigurno), jel se pregrijavao, ekran dobiva burn-in, mikroogrebotine, jel bio na servisu, slušalice nikad nemoš 100% dezinficirat itd itd.. za 1500/1600 se nađe fini novi mob tipa sgs3mini ili htc 8s. Inace da u tvornici se radi u sterilnim uvijetima.

Ma gdje je to sgs3 mini za 1500 kn?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
17 godina

na njuškalu, nekidan sam gledao bilo par komada

14 godina
neaktivan
bik kaže...

Oke, slažem se svakako da ima sve svoje kako i zašto. Naravno, svatko sebi bira što mu paše...

12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Mobitel do 1000kn nov iz trgovine mogu se protegnit kojih 300kn...

1 Prestigio PAP4040 DUO 999kn
13 Huawei Ascend Y300 898kn
0 Gigabyte RIO R1 999kn
0 ZTE Blade III 999kn
6 Prestigio PAP5000 jbg 1300kn
Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 20:17 (kivic15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Ekipa, prodao sam ovo iSmeće, i ne mislim to opet kupovati, budžet mi je 1500 kuna ali kupio bi neki korišteni ako može, oni ugovori u T-Comu i Vipu ne dolaze u obzir.

Evo nekoliko sa njuskala:

1. http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-p880-optimus-4xhd-oglas-8255173

2. http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/galaxy-r-i9103-kao-galaxy-s2-i9100-oglas-6913134

3. http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s2-i9100-oglas-8407756

4. http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/prodajem-htc-one-x-oglas-8291091

5. http://www.njuskalo.hr/samsung-ostali/samsung-galaxy-s3-mini-i8190-oglas-8412516

6. http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/galaxy-s3-gt-i9300-16gb-sve-mreze-oglas-8415172

Evo neki moj izbor na brzinu, a ti ako zelis mozes jos pretrazivati i traziti bolje. Od ovih koje sam ja nasao moja preporuka bi ti bila da skupis jos 300-350kn i uzmes HTC One X ili Galaxy S3(ali samo licno ako ga mozes otici pogledati i preuzeti) ali ipak odluka je na tebi. Nadam se da sam ti pomogao.

12 godina
neaktivan

I mislio sam da će biti ovako,huawei mi je odličan za taj novac i vjerojatno uzimam njega ili pap5000/5300,Mislim da je IPS 4'',1ghz,512mb ram,za 898kn bolje nego iste specifikacije na pap5000 koji košta 1400kn,a prednost mu je samo veći ekran,btw koliko god garancije ima huawei?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

I mislio sam da će biti ovako,huawei mi je odličan za taj novac i vjerojatno uzimam njega ili pap5000/5300,Mislim da je IPS 4'',1ghz,512mb ram,za 898kn bolje nego iste specifikacije na pap5000 koji košta 1400kn,a prednost mu je samo veći ekran,btw koliko god garancije ima huawei?

Naravno, još ako si na simpi na prejakoj opciji, kako uplaćuješ bonove vrate ti 600 kuna na račun. A uz to je mobitel bolji od svih navedenih. Jednsotavno predobra ponuda.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
12 godina
neaktivan
cecenac kaže...
kivic15 kaže...

Naravno, još ako si na simpi na prejakoj opciji, kako uplaćuješ bonove vrate ti 600 kuna na račun. A uz to je mobitel bolji od svih navedenih. Jednsotavno predobra ponuda.

T mobile bonovi...danas sam ga isprobao u t centru,mobitel je odličan,nije velik ka pap5000,sviđaju mi se oštri rubovi i jednostavan dizajn...Samo je problem što mi mobitel uz 2 tableta ne treba i neznam hoću li ga kupiti(kupio prestigio tablet,pa za mjesec dana dobio 3put bolji od tcoma) ne namjeravam ga nosit u školu tako da mi je djelomično nepotreban,al vidit cemo,sad bar znam sta se isplati uzet...{#}

14 godina
neaktivan

Koji je bolji 

2 Galaxy s3
13 galaxy note 2
10 iphone 5
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 10:45 (pepeto123321).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pepeto ovisi o tebi, želiš li veći, manji ekran, koji os preferiraš, za što će ti telefon služit, koliko si sposoban iskoristit mogućnosti telefona i tako dalje. svaki od ta tri ima svojih prednosti i mana. Zanemari statistike smiješne, imaš garanciju ako se išta dogodi, al 99,9% kupaca nema nikakvih problema. Da ijedan od ta tri ima kakva tvorničku manu, upozorili bi te ovdje ne boj se.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 13:51 (XXX-Man).
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovako,prodao bih svoj iphone4,zaključan je na Vip,ali čim sam ga stavio na novu verziju iosa 6.1 nemogu više niti na vip,piše da je odabrana mobilna mreža ograničena.

I sad me zanima šta će se desit ako ga vratim na tvorničke postavke,ili ga dam na servis da ga odkodiraju ili da vratu na staru verziju ios-a.Jer ovako kako je sada,kupac nemože niti jednu mrežu odabrat :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DuMe kaže...

Ovako,prodao bih svoj iphone4,zaključan je na Vip,ali čim sam ga stavio na novu verziju iosa 6.1 nemogu više niti na vip,piše da je odabrana mobilna mreža ograničena.

I sad me zanima šta će se desit ako ga vratim na tvorničke postavke,ili ga dam na servis da ga odkodiraju ili da vratu na staru verziju ios-a.Jer ovako kako je sada,kupac nemože niti jednu mrežu odabrat :/

Jesio probao napravit restore? 

15 godina
neaktivan

Moze pomoc oko izbora, Alcatel One Touch Idol vs. ZTE Grand X PRO

Alcatel ima malo veci display, tanji je i kvalitetniji display (IPS)

ZTE ima bolju rezoluciju (gusci ppi), za nijansu bolji procesor

U ostale specifikacije i nisam bas upucen.

Molio bih vase savjete, prijedloge, sta bi bilo bolje uzeti.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
proalmir kaže...

od ta 2 je bolji zte

15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
proalmir kaže...

od ta 2 je bolji zte

Argument neki, nesto....

12 godina
neaktivan

Bolja baterija,veca rezolucija,vise opcija,bolji proc,niza cijena

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Trebam naci prijatelju jedan smartphone, a da nije skup. Lik ne pati o mobitelima. Trenutno rabi jedan Samsung Champ. Nasao sam na njuski Galaxy S za 600kn. Cini mi se super cijena za takav model. Tip koji prodaje kaze da je bez ogrebotina, sa originalnom kutijom i svime sto ide uz njega plus kozna futrola i dodatna baterija od 3500Mha. Mislim da za tu cijenu ne moze naci bolje. Tko ga posjeduje, ili tko ga je posjedovao, neka mi kaze kakve su mu najvece mane. Hvala.

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71-GalaxyY
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nema bljeskalicu. Jedina mana

14 godina
Matijasever kaže...

Trebam naci prijatelju jedan smartphone, a da nije skup. Lik ne pati o mobitelima. Trenutno rabi jedan Samsung Champ. Nasao sam na njuski Galaxy S za 600kn. Cini mi se super cijena za takav model. Tip koji prodaje kaze da je bez ogrebotina, sa originalnom kutijom i svime sto ide uz njega plus kozna futrola i dodatna baterija od 3500Mha. Mislim da za tu cijenu ne moze naci bolje. Tko ga posjeduje, ili tko ga je posjedovao, neka mi kaze kakve su mu najvece mane. Hvala.

Cijena je odlična za taj mobitel, ali činjenica je da nema garancije, tako da može "krepat" bilo kada. Barem ja uvijek tako razmišljam, uvijek se bojim mobitela bez garancije.

Ako već lik ne pati za mobitelima, možda je bolje da kupi neki uređaj koji će ga služiti kroz dulje razdoblje bez kvarova, a ovaj je ipak korišten barem dvije godine (a svi znamo da ova potrošačka elektronika ima vrlo kratak vijek trajanje, a na Samsungu je poznat burn-in efekt s amoled ekranima). Ja bih na njegovu mjestu čekao neku akciju, npr. bonbona, koji će sigurno ovo ljeto dati -30% na svom web shopu ili tele2 koji bi mogao dati neku fb akciju. Zadnji primjer je bila simpa koja je davala Sasmung Galaxy Fame za 798kn uz kod sa facebooka.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
proalmir kaže...

od ta 2 je bolji zte

kivic15 kaže...

Bolja baterija,veca rezolucija,vise opcija,bolji proc,niza cijena

Hvala, da li jos neko ima neko misljenje, prijedlog...

13 godina

Pozdrav svima,

kupujem svoj prvi smartphone ,planiram potrošiti oko 1300njak kn.

Nakon istraživanja  po netu za oko su mi zapeli Prestigio 4044 i Huawei y300 u tom cjenovnom rangu,ako je moguće da mobitel nije u ponudi operatera već da se može ubost u slobodnoj prodaji.

Da napomenem da niti jedan nisam još vidio uživo (frend ima Prestigio ali neki stariji model mislim da je 4040)

Molio bih vas za mišljenja i/ili preporuke za potpunog noob-a poput mene.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa za 1300 kn imaš prestigio 4055 sa jačom baterijom i boljim BT.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
 SAMSUNG GALAXY S DUOS
Imam ovaj mobitel i zanima me usporedba njega i s3 minija.Donedavno sam mislio da su to pak braća,isti mobiteli,ali nakon malo blize inspekcije zakljucio sam da to nije tako.Pa ako mozete da mi kazete koji je bolji,koji ima vise funkcija,kojeg bi vi uzeli? Hvala Sto se mene tiče,odlican je mobitel,moj prvi smartphone,samo sto imam primjedbu je to sto mu je baterija dosta slaba,ali to je donekle razumljivo s obzirom na puste aplikacije i stalno "drk*nnje" na njemu sa moje strane.Jos imam neki bug ili hajmo tako nazvati,kad upalim youtube video,i stavim slusalice,prebaci me u mp3 aplikaciju uredaja.I da napomenem,nisam dobio slusalice uz njega,ali sam stavljao slusalice nokie,i drugih uredaja,i jos razne koje sam imao i mogu primjetiti da je cudan zvuk preko njih,nekako je slab i kad se pojaca do kraja.
14 godina
odjavljen
Coutinho kaže...
 SAMSUNG GALAXY S DUOS
Imam ovaj mobitel i zanima me usporedba njega i s3 minija.Donedavno sam mislio da su to pak braća,isti mobiteli,ali nakon malo blize inspekcije zakljucio sam da to nije tako.Pa ako mozete da mi kazete koji je bolji,koji ima vise funkcija,kojeg bi vi uzeli? Hvala Sto se mene tiče,odlican je mobitel,moj prvi smartphone,samo sto imam primjedbu je to sto mu je baterija dosta slaba,ali to je donekle razumljivo s obzirom na puste aplikacije i stalno "drk*nnje" na njemu sa moje strane.Jos imam neki bug ili hajmo tako nazvati,kad upalim youtube video,i stavim slusalice,prebaci me u mp3 aplikaciju uredaja.I da napomenem,nisam dobio slusalice uz njega,ali sam stavljao slusalice nokie,i drugih uredaja,i jos razne koje sam imao i mogu primjetiti da je cudan zvuk preko njih,nekako je slab i kad se pojaca do kraja.

Zato jer trebaš takozvane slušalice za Smartphone mobitele. Odnosno bilo koje novije, odeš u Links i tamo kupiš za 100kn neke In-EAR i miran si.

15 godina

naravno da je S3 mini bolji, i to miljama bolji ali i skuplji

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
DuMe kaže...

neće i dalje..

14 godina
DuMe kaže...
gamer34 kaže...
DuMe kaže...

neće i dalje..

Jesi radio restore preko itunsa?

12 godina
neaktivan

Huawei y200 ili  Sony xperia e
Koji je bolji? :) 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice