Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.524
|
čitano: 13.073.046
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Samo mi se ekran nekako cini mal :/

Ako tražiš veći ekran, pogledaj ovaj alcatel nešto je slabiji od ovih gore, ali je cijena prihvatljiva za 4.0" ekran, ljudi ugl imaju dobra iskustva s njim.

sime skokni do obližnjeg tcom centra ili vipa isprobaj xperiu. 

De gustibus non est disputandum.
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

A momci ne kuzim po cemu je nexus bolji od xperie,imo.obadva visekratno i.eto pitam
xperia s ima bolji ekran puno (nepentile,puno bolje boje(problem nexusovog amoled panela,nema te greske na sgs3) bolji ppi,te nexusa sunce pojede-necitljiv na max brightnessu,xperia super citljiva na pola brigjta itd),gro bolju kameru(realne boje itd frend kod mene s nexusom nabacimo slikicu) gro vise memorije bolju multimediju bolji cpu gpu itd...
nexus ima jellybean koji ce xperia dobit... tak da je ovo skroz isprazno
ne govorim ovo jer prodajem sad xperiu neg jer sam imo igrom slucaju dvaput xperiu neposredno nalon nexusa

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 22:10 (maks0806).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav raja. U dogledno vrijeme imam u planu uzeti neki mobitel s ekranom osjetljivim na dodir. Namjena mobitela je klasicna, poziv poruke, ponekad mozda internet. Ostalo manje vise kamera me ne zanima. U moj najuzi izbor usli su sljedeci modeli:

1. Sony Xperia Tipo
2. Nokia C5-03
3. Nokia Asha 306

Znaci koji od ova tri daje posjeduje najbolje osobine gereralno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Želim žurno pomoći jednoj starijoj osobi kojoj se pokvario prastari uređaj.  Ovo je ujedno idealna prilika da dođe u posjed povoljnog uređaja namijenjenog starijoj osobi. Jer vidim da su sve zastupljeniji na tržištu.

Lijepo molim savjet ili još bolje iskustvo sa ovakvim uređajima.

Jako bitan faktor:

- da uređaj ima solidan prijem signala (do sada je vipnet bio ok,ali ipak malo "nategnut", nekada bi pukla veza jer je u prizemlju veceg objekta, ipak ostaje na vipnetu)

- da je glasovna kvaliteta pristojna... ljudi se bune na kvalitetu glasa kod smartphona, stoga se bojim što nude ovi od 200kn

Zna netko nešto o njemu?

vidim da i bug priča o tim uređajima

Hvala. Ako ima pozitivnih komentara na ovog vipnetovog ZTE-a, odmah bi ga naručio preko weba.  I ako imate kakve linkove po dućanima,a da su otključani na sve mreže, bilo bi super.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mornar kaže...

1. Sony Xperia Tipo
2. Nokia C5-03
3. Nokia Asha 306

Najbolja ti je xperia od ta 3.. :)

16 godina
neaktivan

Samsung E2230 -Perfektan....doduse ovo je kod emne u Bosni pa sad ne znam da l itamo ima na toj mreži

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
mornar kaže...

Samsung E2230 -Perfektan....doduse ovo je kod emne u Bosni pa sad ne znam da l itamo ima na toj mreži

Ima.  Zadovoljan si uređajem? 

Jeli solidna glasovna komunikacija?  Signal?

15 godina
Jel ima huawei G5510? Cini se bolji od tog
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Siskin kaže...
mornar kaže...

Ima.  Zadovoljan si uređajem? 

Jeli solidna glasovna komunikacija?  Signal?

Signal je fenomelan u mom slucaju, cak i podrumu je odlicno radio bez ikakvoh potteskoca. Kao najvecu prednost bi mu bas i naveo glasovnu komunikaciju. Za te mislim da je ovaj idealan, iance furam ovakav tip mobitela jer mi za to i treba. POsjedovao sam i razne Nokia telefone, LG, kao i neke druge Samsung modele al mi je ovaj ubjedljivo najbolji.

13 godina
neaktivan

Odlično. Hvala na pomoći.  Neću zatrpavat temu, ovo sa Samsungom mi je dobra povratna informacija.

Ovako nekako izgleda ta webshop ponuda od vip-a.  Ta osoba se treba samo javiti na mobitel i ne koristi nista, ni sms. Rodbina je uredno zove sa svojih vip tarifa u kojima je razgovor unutar mreže neograničen.

Znači treba znati samo pritisnuti zelenu tipku.  Znate kako to već ide, treba te ljude razumjeti... presitno im je i zbunjujuće.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo trebam pomoc : sony xperia U ili sony ericsson neo v ??
hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina

xperia u

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
hamlet :D kaže...

evo trebam pomoc : sony xperia U ili sony ericsson neo v ??
hvala :)

xperia u definitivno {#}

10 xperia u
1 xperia neo v
15 godina
neaktivan

Evo ti anketa, moj odgovor je isti, bolja xperia u.. bolji cpu-gpu!

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 22:03 (mario1990).

1 0 hvala 0
13 godina
Gle stari ja bi uzo xperiu u anyday,al pazi trik
Xperia neo v ti ima primjetno veci ekran i prosirivu memoriju do 16gb dok xperia u ogranicena na 4gb za multimediju
Ali xperia u ima nesto bolji gpu i dualcore procesor tako da...
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Xperia Arc, Arc S, Neo, Neo V. Ako uzimate ove uređaje, obavezno usporediti sa novijom generacijom pa onda kupujte, jer su ovima ekrani nikakvi. Nema crne, nego siva i kut gledanja je jako mali.

daniel
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
Gle stari ja bi uzo xperiu u anyday,al pazi trik
Xperia neo v ti ima primjetno veci ekran i prosirivu memoriju do 16gb dok xperia u ogranicena na 4gb za multimediju
Ali xperia u ima nesto bolji gpu i dualcore procesor tako da...

ma meni velicina ekrana toliko ni nije bitna, vise volim da je mobitel manji :) a sto se tice memorije najcesce sto imam na mobitelu je oko 1,5 gb pjesama i nekih 200-300 mb-a sliak i to je sve tako da mi je 4 gb zadovoljavajuce.

15 godina
neaktivan

Onda nemaš šta razmišljati.. {#}

16 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Xperia Arc, Arc S, Neo, Neo V. Ako uzimate ove uređaje, obavezno usporediti sa novijom generacijom pa onda kupujte, jer su ovima ekrani nikakvi. Nema crne, nego siva i kut gledanja je jako mali.

Moram ovaj post prokomentirat jer pričaš bajke, ja recimo imam Xperiu Arc i ekran je jedino najbolje na uređaju od drugih koji imaju bolji hardware, pogotovo sa Bravia engine-om mnogo novih mobitela nema tako čiste boje, kontrast, crna je čista, a da o kutu gledanja ne govorim, a pogotovo o korištenju na suncu. Tvoja tvrdnja ne stoji. Sorry al ti si nešto krivo zabrijo. Vjerovatno je uzrok rano jutro {#}

15 godina
Pozurite u tele 2 po xperiu mini za 600 i nes sitno kuna
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
MasterOfDisaster kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...

Moram ovaj post prokomentirat jer pričaš bajke, ja recimo imam Xperiu Arc i ekran je jedino najbolje na uređaju od drugih koji imaju bolji hardware, pogotovo sa Bravia engine-om mnogo novih mobitela nema tako čiste boje, kontrast, crna je čista, a da o kutu gledanja ne govorim, a pogotovo o korištenju na suncu. Tvoja tvrdnja ne stoji. Sorry al ti si nešto krivo zabrijo. Vjerovatno je uzrok rano jutro {#}

Znam da cu dobiti TD od ekipe koja ima navedene modele, ali ja sam to pisal za one koji tek kupuju mobitele. Neka samo usporede navedene modele sa novijom generacijom. Ja sam se rjesil Arc-a za mjesec dana i kas sam uzel u ruke S2 sam se preporodil. 

Svako svog konja hvali, al sam imal doticne mobitele i znam kaj pricam. Dakle, kome je bitan ekran (vjerojatno 95% korisnika), nije na odmet usporediti.

Taj Bravia-engine je cisti markentiski trik (imam taj mod i na S3, pa nista), i ne moras se opravdavati meni koji znam kaj pricam.

Samo hocu savjetovati ljudi koji su u potrazi za mobitelom. Ako sam ja (kojem ekran znaci puno) pogresil sa Arc-om, zasto bi morali i drugi?!

daniel
14 godina
domac5 kaže...

665kn točno. :-)

Jel ima tko informaciju jel Xperia Mini iz tele2 ponude dolazi otključana na sve mreže?

15 godina
neaktivan

Bila je zaključana.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
domac5 kaže...

Jel ima tko informaciju jel Xperia Mini iz tele2 ponude dolazi otključana na sve mreže?

ček pa zar nije shema da kad kupis prepaid mob da ga oni moraju otključati ako vec nije otkljucan?

CARPE DIEM
14 godina
simeparanoja kaže...
assassin.st kaže...
domac5 kaže...

ček pa zar nije shema da kad kupis prepaid mob da ga oni moraju otključati ako vec nije otkljucan?

Prepaid mobitel oni ne moraju otključati. Tek po isteku 12 mjeseci od kupnje. Ako platiš punu cijenu uređaja onda ga moraju otključati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 15:37 (assassin.st).
15 godina
neaktivan

Ako kupiš uređaj na bonove onda nakon 12 mjeseci korištenja imaš pravo na otključavanje besplatno, ako je ugovor onda nakon isteka ugovora imaš pravo.

14 godina

Jel zna netko jel se iPhone 4s kupljen u Njemačkoj i zaključan na neku njihovu mrežu može normalno koristiti kod nas ukoliko se otključa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

U koliko se otklljuca, zasto ne?! Sve je to GSM.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Uh, ovaj One S je cista perverzija .. Takav premium feeling mi nije ostavio ni One X ni S3 ni iP4 u ruci, i boga mi ne govorim to zato jer je moje vlasnistvo ! Ultra tanki uredaj s nevjerojatnom preciznoscu izrade :)

Uzet u VIPu za 1450kn, mjesecno placam 100kn uz tarifu koja je ko stvorena za mene ( sve besplatno osim poziva prema Tele2 ) :)

Ekran takoder fantazija, duboka crna i snjezno bijela boja je za mene dobitna kombinacija :) 

A uredaj leti uz tonu otvorenih aplikacija, ne mogu zamislit da moze bolje radit kao sto se prica za JB, no otom potom !

Preporucio bih ga apsolutno svima ( osobito onima koji ne zele furat mini tablete za sobom ), jedino je ogromni problem sto ih na oglasniku ima cca 3 komada po brutalnim cijenama, a u trgovinama da i ne govorim ! Sto je meni jos draze jer nije isfuran :)

P.S. Uskoro slike u temi predvidenoj za to :)

LP !

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozdrav, planiram kupnju nekog htc-a smartphonea a dosta sam neodlučan i neupoznat glede toga. jel može neka preporuka kaj bi bilo najbolje uzet u cjenovnom rangu od 1500-1800 kn? Te koja tarifa ili pretplata se najvise isplati uz takav mobitel uzimati?  Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice