OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 403.338
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: OnePlus 3
Arstegall kaže...

Mene moj oneplus 3 služi odlično već 9 mjeseci i ponekad se zbilja zapitam može li i treba li uopće bolje, budući da vjerojatno ne koristim ni 50% mogućnosti ovog čuda :D

U potpunosti se slazem. Ovo mi je prvi mobitel kojega imam evo vec skoro pa ravno godinu dana . I posto sam mrvicu razocaran nasljednikom ovaj cu zadrzati bar do kraja godine . 

People who boast about their IQ are losers - Stephen Hawking
8 godina
neaktivan
Da li netko ima problema s zagrijavanjem telefona, tipa nakon surfanja cca pol sata preko wifija zagrije se gornja polovica telefona, nekad jace nekad manje i brzo se ohladi. Cini mi se da se nije tolko grijao prije verzije 4.1.6? Vidim po njihovom forumu da se jos ljudi zali, al nemrem skuzit jel to sad zbog ovih vrucina ili je stvarno problem. Iskustva?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ma i meni se grije, ali nije sad da prži baš. Grijao se i preko zime, ali nije sad to ništa strašno...

0 1 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ma ne przi, al se ponekad osjetno zagrije. Cini mi se manje kad nije na wifiju.
16 godina

i meni se čini da više grije od nedavno... ni ja nisam siguran jel to zbog ljeta ili zbog updatea, no čini mi se da prošlo ljeto nije tako grijao 

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannh&am
13 godina
neaktivan
OnePlus 3

Također, nakon update-a na 4.1.6 gornji dio se užari nakon surfanja putem WiFi-a, a i mobilnih podataka s tim da se brzo ohladi.
Prije to nisam primjećivao evo možda tek ima tjedan dana pa sad može biti da je zbog ovih vrucina(što čisto sumnjam), a možda i nešto treće.

1 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3

Ista stvar se i meni događa. Primjetio sam da odmah nakon tog update-a mi se počela pojavljivati obavijest da Facebook troši dosta baterije te da telefon preporuča da "ubijem" tu aplikaciju. Vi sa istim problemom, imate li Facebook/Messenger instaliran ? Moguće da je do njega..ne bi mu bilo prvi put...

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sickness kaže...

Ista stvar se i meni događa. Primjetio sam da odmah nakon tog update-a mi se počela pojavljivati obavijest da Facebook troši dosta baterije te da telefon preporuča da "ubijem" tu aplikaciju. Vi sa istim problemom, imate li Facebook/Messenger instaliran ? Moguće da je do njega..ne bi mu bilo prvi put...

FB App nemam ali mi povremeno izbaci da Messenger trosi kao ''puno ( 4% ) i da stopiram ali ni g od grijanja . Srecom 

14 godina

Znači, ista stvar 

17 godina
odjavljen
Sickness kaže...

Znači, ista stvar 

Izgleda . Ali da , to je samo od ovog zadnjeg update-a 

8 godina
neaktivan
Ni FB ni M, samo grijanje.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ja sam primjetio da se grije pri punjenju, a dosad mi se samo punjac grijao

0 0 hvala 0
13 godina
OnePlus 3

Sad ce 1+ nesto sjebat s 3com, samo da potaknu prodaju 5ice..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
assassin.st kaže...

Ah...nista nije nemoguce . Tada kupim LG G6+ ...

Ili pricekam sta ce novo donijeti Sony ..ili LG V30

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.7.2017 12:45 (unimatrix001).
8 godina
unimatrix001 kaže...
assassin.st kaže...

Ah...nista nije nemoguce . Tada kupim LG G6+ ...

Ili pricekam sta ce novo donijeti Sony ..ili LG V30

Ne idem nikud s trojke dok ne objave vijesti na IFA 2017. 

Sony s 18:9 ekranima s minimalnim bezelima, Nokia sa Snapdragon 835... svašta nešta se kuha :)

17 godina
odjavljen
robogo kaže...
unimatrix001 kaže...
assassin.st kaže...

Ne idem nikud s trojke dok ne objave vijesti na IFA 2017. 

Sony s 18:9 ekranima s minimalnim bezelima, Nokia sa Snapdragon 835... svašta nešta se kuha :)

Takav je plan i kod mene . Obzirom da G6+ nije jos dobavljiv cekam ostatak ekipe da vidim sta ce donijeti . 

10 godina
neaktivan
OnePlus 3

http://m.geekbuying.com/item/ONEPLUS-3-A3003-5-5inch-6GB-64GB-Smartphone---Graphite-377876.html?gclid=CLW2qPaW-dQCFaEW0wodHYkKIw

Pozz ekipa evo naletio na ovu ponudu pa me zanima koliko je sigurno s te stranice narucivat.Te dal bi isla koja dofatna naplata carine ili tako nest?

0 0 hvala 0
14 godina
zee_15 kaže...

http://m.geekbuying.com/item/ONEPLUS-3-A3003-5-5inch-6GB-64GB-Smartphone---Graphite-377876.html?gclid=CLW2qPaW-dQCFaEW0wodHYkKIw

Pozz ekipa evo naletio na ovu ponudu pa me zanima koliko je sigurno s te stranice narucivat.Te dal bi isla koja dofatna naplata carine ili tako nest?

Carina i PDV vjerojatno. Što ne čini ponudu baš isplativom.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
OnePlus 3

Imam čudan problem koji mi se događa već jedno malo više od tjedan dana. Naime, kada hoću odgovoriti nekome na poruku, bilo na Whatsappu, Messengeru ili preko Poruka na samom mobu, dio gdje se nalazi tipkovnica bude prazan/crn, te ga jedino moram cijelog resetirat i onda bude sve dobro. Tipkovnica je ona deffaultna, od Googla. Nemrme skužit šta prethodi tome da izazove tak nešt. Jel ima možda netko isti problem ? Na mobu je 7.1.1. OxygenOS Version 4.1.6

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ista stvar, kolko sam trazio stvar je gboard aplikacije. Probaj umjesto reseta samo force stop tipkovnice i nakon toga radi ok dok se ne dogodi opet. Probaj se vratiti na stariju verziju, mozda izbrisati cache....

1 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3
I meni se događa. Ne mora se resetirati telefon, dovoljno je prisilno zaustaviti aplikaciju
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3

Hah kakva glupost. Ajd dobro da smo otkrili do čeg je, glup problem kojeg se nadam da će ubrzo ispravit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

Meni se isto dogada slican problem sa tipkovnicom. Meni ne nestane nego se jednostavno zamrzne tipokovnica, sve radi kao i pšrije ali je cijelo vrijeme ista slika na ekranu. CUdan bug koji je vec par mjeseci prisutan, barem kod mene. Force stopanje gborda rjesi problem ali je tlaka postala svakih par dana istu stvar raditi...

Uz to imam jos jedan problem. Cesto mi se dogada da mi dode poruka da imam propusten poziv, a ma popisu poziva mi nista ne ocitava. Jednostavno mi dode poruka da ne netko zvao, a mob nista. Vecinom mi se to dogada kad sam na poslu, kada nemam mob pored sebe i kada je ukljucen DND. Da li je toga mozda?

The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Hero's sacrifice sets everything right. - Drake's epitaph
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

jel tko ima problema sa "back" tipkom da mu ponekad ne radi? Radio sam hardwer test i radi. Ispada da je do softvera uglavnom 4.1.6. je stavljeni 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gam3r kaže...

Meni se isto dogada slican problem sa tipkovnicom. Meni ne nestane nego se jednostavno zamrzne tipokovnica, sve radi kao i pšrije ali je cijelo vrijeme ista slika na ekranu. CUdan bug koji je vec par mjeseci prisutan, barem kod mene. Force stopanje gborda rjesi problem ali je tlaka postala svakih par dana istu stvar raditi...

Uz to imam jos jedan problem. Cesto mi se dogada da mi dode poruka da imam propusten poziv, a ma popisu poziva mi nista ne ocitava. Jednostavno mi dode poruka da ne netko zvao, a mob nista. Vecinom mi se to dogada kad sam na poslu, kada nemam mob pored sebe i kada je ukljucen DND. Da li je toga mozda?

Sve isto je i meni  

14 godina
neaktivan
OnePlus 3

nisam siguran dali je to do mreze ili do mobitela. Ja sam na bonbon-u pa ono mozda i o tome ovisi...

problema sa back tipkom nisam imao.

The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Hero's sacrifice sets everything right. - Drake's epitaph
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ako dode poruka operatera o propustenom pozivu tog poziva nema na popisu ukoliko mob u trenu poziva nije bio u podrucju signala. Dakle provjeriti pokrivenost signala na tom mjestu. Isto tako provjeriti postavke DNDa i testirati kako se ponasa u tom modu. Malo je nespretan taj mod i dosta ga ljudi krivo koristi tocnije krivo shvaca. Moguce zbog naziva.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

Mislim ocito je do signala, ali brate mili centar Zagreba, pokrivenost sa 4G-om je odlicna. DOma sam testirao sam DND-om i normalno mi dode obavijest kada me zove cura, iako nista ne zvoni i ne pokazuje na ekranu prilikom zvanja, ali mi bar dode obavijest o propustenom pozivu. Kada sam na poslu nema sanse da mi ikad pise kad me netko zvao, svaki put mi poruka dode. Imam 15 poruka gdje pise tko me zvao. Mislim da to bas nije normalno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OnePlus 3

Domaći osvrt na ovaj uređaj nakon godinu dana korištenja.. Čini se i dalje vrhunski

youtube.com/mislavbusic

1 0 hvala 0
11 godina
OnePlus 3

Imam oneplus 3t na android 7.1.1. i verziji OxygenOS 4.1.6. te operater Tele2.

Tokom poziva internet mi se skroz isključi, a koliko ja znam trebao bi raditi na 3G mreži. U postavkama su uključene sve frekvencije (2g,3g i 4g) na automatskom modu.

S obzirom da ne znam jesam li jedini pa ovdje pitam. Trenutno nisam u mogućnosti testirati u drugom mobitelu pa me zanima da li je do mobitela ili operatera.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice