OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 403.403
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: OnePlus 3
marsovac zemaljski kaže...
Sickness kaže...

A znam to, al gledaj to s te strane da koliko ti traje garancija, toliko su oni dužni puštat nove update-ove. Kasnije nakon isteka mogu samo security patcheve puštat. 

Baš u tome i je glavni problem androida, kada bi ih Google naterao na podršku barem 3-4 godine, broj Apple korisnika bi se još smanjio, no ovako Apple korisnici dobivaju update-ove puno duže.

istina, ali to se dogoditi neće iz razloga jer je svima (osim korisnicima) u interesu da se mobiteli mijenjaju sve ćešće. Di ćeš bolje zarade svake godine. 

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
17 godina
neaktivan
OnePlus 3

OP5 predstavljanje 20.6. https://oneplus.net/launch

0 0 hvala 0
8 godina
Mariossa kaže...

OP5 predstavljanje 20.6. https://oneplus.net/launch

Imamo zasebnu temu za OnePlus 5 ovdje.

BTW

instalirao beta 17, zanimljive novosti dolaze! Ambient display 2.0 radi onako kako i treba (vrlo slično kao na Motorolama, dođe notifikacija, upali se samo dio OLED-a).

8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Izasa je novi update za OxygenOS 4.1.5. mozete ga dobit priko VPNa.

1 0 hvala 1
14 godina
BlueTiger kaže...

Upravo sam probao preko Njemačkog i Kanadskog VPN-a i nikakav update nisam dobio !

16 godina
Eo ide preko kanade...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Eo ide preko kanade...
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Sickness kaže...
BlueTiger kaže...

Upravo sam probao preko Njemačkog i Kanadskog VPN-a i nikakav update nisam dobio !

Ja koristin Opera VPN lokacija Njemacka i bez problema je

16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ekipa, jel zna netko da li je moguce prebaciti sve screenshot-e s uredaja na kompjuter, kao i slike s fotoaparata. Nasao sam neki folder thumbnails, ali mi od 1000 slika prebaci 10 i sve su neke umanjene. Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
NoOne1 kaže...

Ekipa, jel zna netko da li je moguce prebaciti sve screenshot-e s uredaja na kompjuter, kao i slike s fotoaparata. Nasao sam neki folder thumbnails, ali mi od 1000 slika prebaci 10 i sve su neke umanjene. Hvala

trebali bi biti unutar Photos->Screenshots (meni barem je od uvijek tako)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
8 godina
NoOne1 kaže...

Thumbnails su upravo to - thumbnailovi koje je mob generirao za brzi prikaz. 

Slike kamere su u DCIM folderu, screenshotovi u Screenshots. Spoji USB-om na PC, spusti traku/izbornik s vrha ekrana, tapni na USB charging i promijeni u File Transfer/MTP. I onda nađi mob u Windows Exploreru ili kojem god već file manageru da koristiš.

16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Našao, ja sam uvijek išao na prijenos datoteka, a ne fotografija. Hvala!

Našao sam kupca, pa čistim sve s mobitela i čekam peticu. 

0 0 hvala 0
14 godina
NoOne1 kaže...

Za koliko si prodao, ako se smije znati?

P.S. Ako vam se neda gnjaviti sa kablima, fino si skinete "wifi transfer" aplikaciju s google playa i onda pristupate mobu izravno iz browsera. Dosta elegantno rješenje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.6.2017 17:22 (Hexfire).
13 godina
neaktivan
Google photos za fotografije odlična stvar, sve ti lijepo sinkronizira s kompa i Moba, i nema tlačenja kod promjene Moba.
14 godina
dadodd kaže...
Google photos za fotografije odlična stvar, sve ti lijepo sinkronizira s kompa i Moba, i nema tlačenja kod promjene Moba.

I imaš neograničen prostor za upload

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
NoOne1 kaže...

Za koliko si prodao, ako se smije znati?

P.S. Ako vam se neda gnjaviti sa kablima, fino si skinete "wifi transfer" aplikaciju s google playa i onda pristupate mobu izravno iz browsera. Dosta elegantno rješenje.

Nije tajna, tražio sam 2350kn, na kraju sam ga "dao" za 2200kn. Bilo je 6-7 upita u desetak dana koliko je oglas bio vani. Platio sam ga 2800 prošle godine u osmom mjesecu, bio je korišten par dana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.6.2017 19:33 (NoOne1).
15 godina
OnePlus 3

ima li netko Oneplus 1 na VIP mreži?ne mogu dobiti nikako 4G signal?i koji firmware koristite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ima novo azuriranje 4.1.6

2 0 hvala 2
16 godina
OnePlus 3

Odlucih ostavit poruku ovdje za sve ove koji prodaju mob u slucsju prelaska na op5,

Ukoliko imate original masku za op3 (rosewood) kupujem (ne da mi se trositi pare za novu pa eto, ako naleti koja :D)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

0 0 hvala 0
16 godina
OnePlus 3

I, naručuje li se već? 

Kod za ranu narudžbu je "Clearer photos" (za one koji su propustili stream), a uređaj shippaju odmah.

origin: mrxa
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.6.2017 18:47 (mrxa1).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa imaš oneplus 5 temu http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/oneplus-5/250265.aspx

nemoj ovdje bzv spamati po dobrom mobitelu sa iphone kopijama

14 godina
OnePlus 3

Osobno sam vlasnik 3T i ovaj novi Oneplus 5 ima isti ekran, isto rama (obicna verzija), ista memorija, malo jaci sd835, isti usb type C, isti software, malo neki bolji "fičr" i bolja kamera. Ista baterija, sličan dizajn. Kada uzmemo u obzir da rabljenog Oneplus 3T star 3-4 mjeseca možeš prodat za 2500kn, a novi košta 480eura = 3600kn, dođeš do zaključka da za novi model trebaš adoplatit još 1100kn . Mene 3T služi izvrsno.

Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina
Dobro, ovo je i dalje tema o 3/3T, za 5 ima posebna tema.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3

Gdje bi bilo najjeftinije kupiti 3T pošto ga više nema na službenim stranicama?

Našao sam ovdje https://www.honorbuy.com/173-oneplus-3t. Ima tko iskustva s njima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

ja mislim da onda gubiš garanciju ali nisam 100% siguran

ima dosta što prodaju rabljeni pogledaj na pcekspert forumu je bilo par komada po dobroj cijeni, garancija i ako je očuvani uštediš još nešto novaca

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3

Ništa od ovog gore, nemaju u EU skladištu. 

Nekako bih radije novo nego rabljeno, ali razmislit ću.

EDIT: Ako netko slučajno prodaje svoj 3T slobodno se javite na pp.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.6.2017 10:04 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
robogo kaže...
Dobro, ovo je i dalje tema o 3/3T, za 5 ima posebna tema.

Sve 5, al sve dok spominjem i 3T ne vidim problem oko komentiranja. Druga stvar da nisam iznio argumente...

14 godina
OnePlus 3

Zna li netko slučajno postoji li razlika između uobičajenog 3T i ove verzije koju je VIP imao u ponudi. Tipa dolazi li s njim neki smećasti VIP software i da li VIP pušta nadogradnje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
OnePlus 3

Ako ima tko da prodaje svoj 3/3T, nek se javi u PP. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Mene moj oneplus 3 služi odlično već 9 mjeseci i ponekad se zbilja zapitam može li i treba li uopće bolje, budući da vjerojatno ne koristim ni 50% mogućnosti ovog čuda :D

6 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice