- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo odabra san ovu, svi je hvale, a i meni izgleda odlicna.
http://www.ebay.com/itm/POETIC-Black-Clear-Premium-Thin-Protective-shockproof-Case-For-OnePlus-3-3T-/252605408348?hash=item3ad074a45c:g:gBoAAOSw9NdXt72h
ova je ljepša https://goo.gl/AIf7Cw
Imam ti ja takvu od Orzlya, korištenu tjedan dana. Ako hoš mogu ti ju prodat za neku siću. tek tolko da si pivu mogu platit :)
Stiže mi mob sutra/prekosutra, pa ako netko iz ZG-a ima TPU maskicu koja ide bar malo iznad ekrana, dok ne stigne moja molim da mi se javi.
Isto tako ako netko ima preporuku neke takve (tanja, ali rub izdignut iznad ekrana, neka stavi link).
nakon kaj mi se odljepio originalni screen protector sa OP3T, nisam imao nikakvu zastitu gore i ekran mi se fakat vidljivo dosta izgrebao sto ne bih ocekivao od GG4-ke koju ima. Nije nigdje bio po torbama ni po stolovima, jedino u dzep i van dzepa. Malo sam razocaran po tom pitanju ali ajde. Preporuka screen protectora posto mi onaj glass izgleda prejadno posto i doslovno par milimetra odu od ekrana... Hvala.
nakon kaj mi se odljepio originalni screen protector sa OP3T, nisam imao nikakvu zastitu gore i ekran mi se fakat vidljivo dosta izgrebao sto ne bih ocekivao od GG4-ke koju ima. Nije nigdje bio po torbama ni po stolovima, jedino u dzep i van dzepa. Malo sam razocaran po tom pitanju ali ajde. Preporuka screen protectora posto mi onaj glass izgleda prejadno posto i doslovno par milimetra odu od ekrana... Hvala.
E tu ti muku i ja mučim, kupio sam od Orzlya V2 tempered glass (od ruba do ruba) i strašno se razočaro u kvalitetu ljepila, a i samog stakla. Baš mi ovih dana treba stići sa ebaya neko kinesko za par $ pa ti javim dojmove. Sva ona stakla koja su bila od ruba do ruba, a nešto i valjala se ili više ne proizvode ili su iz USA pa se ne dostavljaju u HR. Što se samih screen protectora tiče, preporučio bih ti ovaj i ovaj.
hvala. Svakako javi dojmove, ionako prije 15-og necu nis uzimat
Ima li netko za prodati, bilo kakvu maskicu za 3T? Dok ne stigne moja, da mi se mob ne ošteti kak to obično ide. Može ponude u poruke.
Pozdrav svima…
Zanima me jel imao netko problem da mu se mobitel sam od sebe gasi? Kupio sam oneplus 3 cim je izasao i prezadovoljan sam mobitelom,
no, sad se poceo gasiti i nakon guglanja i pokusaja tvornickog resetiranja, brisanja cache-a nista se ne mijenja.
Nakon sto se ugasi moram bas dugo pritisnuti power button da bi se upalio.
Android 7.1.1. je gore i nisam pronasao nikakvo konkretno rijesenje na netu.
Pitam ovdje ako ima netko savjet prije no sto kontaktiram support i posaljem im mob.
Hvala na pomoci,
pokusao sam hard reset i normalno da se opet ugasio.
Cini se da cu morati slati mob. Ima netko iskustva sa slanjem? Koliko su brzi u rjesavanju problema?
Kolko često ti se to događa ?
Nema nekog pravila, recimo nakon hard reseta mi se ugasio tri puta u deset minuta i onda je radio cijeli dan.
Jedan dan se ugasio valjda 10 puta u pola sata, onda nakon toga dva dana sve normalno.
Uglavnom, kontaktirao sam jucer support. Nakon poduzeg dopisivanja receno mi je da ce me danas kontaktirati njihov tehnicar.
Morao sam downloadati neke file-ove koje su mi poslali pa cu morati spojiti mob na laptop a onda ce se njihov tehnicar spojiti
na moj laptop i pokusati to sloziti. Rekli su da racunam na nekih sat vremena posla.
Javim nakon session-a sto se desilo...
Bome jako čudno. Ajde baš me zanima šta mu se dogodilo. Držim fige da ga neces trebat slat. Javi kak je prošlo.
Poslali UPS (Overseass) po mob za 24 h u poljskoj, nazad za jos 5 dana i to to.
Stvarno sve ide jako jako brzo i bez problema.

Evo izvjesca
Sinoc sam odradio session sa njihovim tehnicarom. Radio je razne provjere moba, instalirao nesto i onda ga bacio na nougat 7.0 i os 4.0.3.
Rekao mi je da pratim iduca dva dana situaciju i da mu se javim.
Nazalost, vec sam mu se javio jer se maloprije opet ugasio sam od sebe
Sad cekam da vidim sto ce mi odgovoriti ali mi je spomenuo povrat uredjaja ako ovo ne pomogne.
Javim razvoj situacije.
Po ovom što čitam imaju odličan support. Svaka im čast.
da li treba poslije 4.1.3. factory reset
Jel se moze nazvat DHL i dogovorit kada da dostave? Jel obicno dostavljaju ujutro ili popodne ili kako kad, po vasin iskustvima? Cekan u Sibeniku.
Zadnja poruka sa trackinga: Scheduled for delivery as agreed ZAGREB - CROATIA 15:50
Jel se moze nazvat DHL i dogovorit kada da dostave? Jel obicno dostavljaju ujutro ili popodne ili kako kad, po vasin iskustvima? Cekan u Sibeniku.
Zadnja poruka sa trackinga: Scheduled for delivery as agreed ZAGREB - CROATIA 15:50
mene su oni zvali dan prije ili eventualno taj dan da potvrde da sam doma i da ce donijet paket (jednom u 10ak paketa me nisu nazvali) ali da, mislim da mozes to dogovorit
Možeš dogovoriti vrijeme dostave preko njihovog weba, odeš na link iz SMS-a koji si dobio i tamo imaš opcije preuzimanja, vrijeme preuzimanja itd.... bar je tako bilo meni u ZG.
evo jutros nisan se ni probudia u 8 ipo me zvali. Bome nisan ovo ocekiva za dobro jutro.
Inace cim san ga upalia i malo pocea koristit nekako mi se previse zagrija odma, jel kome jos tako? Eno stavia san ga da mi se updatea.
evo jutros nisan se ni probudia u 8 ipo me zvali. Bome nisan ovo ocekiva za dobro jutro.
Inace cim san ga upalia i malo pocea koristit nekako mi se previse zagrija odma, jel kome jos tako? Eno stavia san ga da mi se updatea.
to ti je normalno
jer u tom vremenu mob radi sa punim kapacitetom procesora da što lakše to sve odvrti što mora, postavljanje i instaliranje aplikacija i to sve
i moj 1+1 se isto tako zagrije dok ga postavljam i sređujem aplikacije
tako da, to nije ništa za zabrinuti se, sve normalno
Fala ti. Nego jel potrebno radit factory reset nakon updatea na Nougat ili je dosta obrisat cache, ako i to? Neki kazu da neki ne...
ja sam ga vratio na tvorničke nakon 7.1.1.
A koju aplikaciju koristiti za backup, da bi nakon reseta na tvorničke imali najmanje podešavanja, ako mob nije rootan? Znači da spremi i postavke aplikacija i postavke mobitela, ako je moguće. A da radi dobro na 7.1.1?