- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hocu li izgubiti garanciju ako ga otvorim?
isti odgovor kao i na pitanje hoćeš li izgubiti garanciju kada ga ispustiš u vodu (da, osim ako nemas ono osiguranje)
isti odgovor kao i na pitanje hoćeš li izgubiti garanciju kada ga ispustiš u vodu (da, osim ako nemas ono osiguranje)
Nemam osiguranje ali samo je donji dio bio u vodi i nije voda dosla do indikatora koja se nalazi u gornjem lijevom kutu tak da mozda nece ni znat da je bio u vodi ako ga posaljem na servis
Danas sam narucio 3t, 128gb, preko sluzbene stranice.. e sad nemogu docekat iduci tjedan.. nego, i dalje nisam siguran ide li 1 ili 2 godine garancije..?
Meni je prošle godine zalijan iphone i odmah je stavljen u silica gel i na 40 stupnjeva u peć. Sljedeći da je bilo vode kad je otvaran.
kad narucujem tamo biram boju, storage i onda dolje imam pod optional - dash charge bundle. stoji oko 34 eura.
znaci dash charge se ne dobije u samoj kutiji kad se uzima samo mob?!
Da li je riješen problem sa opcijom m- foto plati u m-zaba aplikaciji?
Weather & Clock Widget Android odlična
Acuu navika bitno da približno pokaže za ostalo domaća stanica ako dere paranoja od kapljica
Šteta što prije nisu imali u ponudi takvu boju, meni izgleda predobro
Šteta što prije nisu imali u ponudi takvu boju, meni izgleda predobro
Ali ne iz Hr, probao sam danas, poslali su mi mail i baca me na Austriju i ne dozvoljava promjenu drzave kod zakljucivanja narudzbe tako da nista od toga.
Ja taman gledam posto sam u Svedskoj trenutno..
Ne svidja mi se sto nemaju ono dodatno jamstvo samo za taj crni model, kao da sumnjaju u kvalitetu. Jer 20€ na potencijalni popravak skrsenog stakla mi se cini odlicna opcija.
Ja taman gledam posto sam u Svedskoj trenutno..
Ne svidja mi se sto nemaju ono dodatno jamstvo samo za taj crni model, kao da sumnjaju u kvalitetu. Jer 20€ na potencijalni popravak skrsenog stakla mi se cini odlicna opcija.
To sam i ja vidio. Ionako se dodatno placa pa... ide li ono regurlarno jamstvo?
Vjerojatno je zbog ove poruke:
Note: we're confident that we've innovated a superior coating process for the OnePlus 3T Midnight Black. However, micro-abrasions may result from regular use without a protective case.
pa bi im ga svi vracali, a OnePlus se ogradio od toga.
(slika dolje)
Ljudi, koji tempered glass koristite ? Ako možete dati svoja iskustva u vezi njega, te od kud ste ga naručili (link ).
Sinoc u 11:30, 51% baterije ostalo, 4h screen on bio, a u 7 ujutro ga skinuo sa punjaca.
U teoriji nekih 8h, ja prezadovoljan, jutros ga stavio pola sata, napunio se do 95%, kakvo olaksanje je ovaj dash charge..
Što ti to magisk
Što ti to magisk
isto neki root kao, imas neke module, ja sam instalirao npr. za wifi channel bonding, da se koristi full bandwith za 2.4ghz konekcije, a imas i dolby atmos za zvuk npr. i dosta nekih jos korisnih modula, ne znam jel ima potrebe za njim, ali sam naletio na xda na njega i ljudi ga pohvalili pa ga i ja instalirao.
Dosao mi danas dbrand skin za njega takodjer, evo fotka koja ali mi je kamera na starom mobu jako losa pa ne zamjerite :D
Ne volim nesto pretjerano maske, a ovo po meni odlicno izgleda.
Ova 4. je sa njihove stranice
evo moram pohvaliti bateriju nakon ovog novog update, svakim punjenjem mi se SOT povećava, zadnje je bilo na 2% baterije, 6:28h SOT. Auto brightness, svi features i dodatci uključeno, bez moda štednje baterije.
Stigao mi je OP3t, 128gb, i prvi dojam je wauu.. mob jednostavno leti, kvaliteta izrade za 5, stavio sam odmah 7.1.1., sve skupa odusevljen, iako ga koristim tek nepuni dan..