OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 404.106
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: OnePlus 3
Možda imaš kartki spoj negdje. Trebalo bi ga otvoriti i osušiti iznutra. Nije ga teško rastaviti. Traži na netu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NorthBlue kaže...
Možda imaš kartki spoj negdje. Trebalo bi ga otvoriti i osušiti iznutra. Nije ga teško rastaviti. Traži na netu

Hocu li izgubiti garanciju ako ga otvorim?

16 godina
fornax9 kaže...
NorthBlue kaže...

isti odgovor kao i na pitanje hoćeš li izgubiti garanciju kada ga ispustiš u vodu (da, osim ako nemas ono osiguranje)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.3.2017 20:44 (LUNAT1C).
15 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...
fornax9 kaže...
NorthBlue kaže...

isti odgovor kao i na pitanje hoćeš li izgubiti garanciju kada ga ispustiš u vodu (da, osim ako nemas ono osiguranje)

Nemam osiguranje ali samo je donji dio bio u vodi i nije voda dosla do indikatora koja se nalazi u gornjem lijevom kutu tak da mozda nece ni znat da je bio u vodi ako ga posaljem na servis

8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Danas sam narucio 3t, 128gb, preko sluzbene stranice.. e sad nemogu docekat iduci tjedan.. nego, i dalje nisam siguran ide li 1 ili 2 godine garancije..? 

0 0 hvala 0
16 godina
Dvije godine na uredaj i na punjac :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Vidjet će da je bio u vodi jel su komponente osjetljive na oksidaciju. A prema iskustvu nema šanse da se takav mob dobro osuši ako ga ne otvoriš.

Meni je prošle godine zalijan iphone i odmah je stavljen u silica gel i na 40 stupnjeva u peć. Sljedeći da je bilo vode kad je otvaran.
12 godina
neaktivan
OnePlus 3

kad narucujem tamo biram boju, storage i onda dolje imam pod optional - dash charge bundle. stoji oko 34 eura. 

znaci dash charge se ne dobije u samoj kutiji kad se uzima samo mob?!

Ke?!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dobije se punjač naravno, kakvog bi smisla bilo prodavati punjač odvojeno, pa to ni Apple ne radi.. To ti je dodatna opcija ako hoćeš još jedan punjač ili duži kraći itd

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Da li je riješen problem sa opcijom m- foto plati u m-zaba aplikaciji?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sa zadnjom nadogradnjom je rijeseno. Sve mi radi kako treba.
14 godina
Koju app/widget koristite za vremensku prognozu na OP3?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

HRT Meteo je sve sto ti treba :) 

The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Hero's sacrifice sets everything right. - Drake's epitaph
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
U pravu si, vrhunska domaća aplikacija. Jednostavna i precizna.
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Acuu navika bitno da približno pokaže za ostalo domaća stanica ako dere paranoja od kapljica

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3
BTW preko stranice se može naručiti Midnight Black 3T sa 128GB.
Šteta što prije nisu imali u ponudi takvu boju, meni izgleda predobro
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
zuper kaže...
BTW preko stranice se može naručiti Midnight Black 3T sa 128GB.
Šteta što prije nisu imali u ponudi takvu boju, meni izgleda predobro

Ali ne iz Hr, probao sam danas, poslali su mi mail i baca me na Austriju i ne dozvoljava promjenu drzave kod zakljucivanja narudzbe tako da nista od toga.

13 godina
OnePlus 3

Ja taman gledam posto sam u Svedskoj trenutno..

Ne svidja mi se sto nemaju ono dodatno jamstvo samo za taj crni model, kao da sumnjaju u kvalitetu. Jer 20€ na potencijalni popravak skrsenog stakla mi se cini odlicna opcija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Ja taman gledam posto sam u Svedskoj trenutno..

Ne svidja mi se sto nemaju ono dodatno jamstvo samo za taj crni model, kao da sumnjaju u kvalitetu. Jer 20€ na potencijalni popravak skrsenog stakla mi se cini odlicna opcija.

To sam i ja vidio. Ionako se dodatno placa pa... ide li ono regurlarno jamstvo?

Vjerojatno je zbog ove poruke:

Note: we're confident that we've innovated a superior coating process for the OnePlus 3T Midnight Black. However, micro-abrasions may result from regular use without a protective case.

pa bi im ga svi vracali, a OnePlus se ogradio od toga.

(slika dolje)

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.3.2017 22:01 (Stux).
16 godina
Stigao novi update (ger VPN) :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
OnePlus 3

Ljudi, koji tempered glass koristite ? Ako možete dati svoja iskustva u vezi njega, te od kud ste ga naručili (link ).

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja sam otkljucao bootloader, rootao sa supersu, nabacio i magisk, flashao elementalx kernel, podesio kernel i mogu vam reci da sam pravo zadovoljan.
Sinoc u 11:30, 51% baterije ostalo, 4h screen on bio, a u 7 ujutro ga skinuo sa punjaca.
U teoriji nekih 8h, ja prezadovoljan, jutros ga stavio pola sata, napunio se do 95%, kakvo olaksanje je ovaj dash charge..

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Što ti to magisk

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
orke kaže...

Što ti to magisk

isto neki root kao, imas neke module, ja sam instalirao npr. za wifi channel bonding, da se koristi full bandwith za 2.4ghz konekcije, a imas i dolby atmos za zvuk npr. i dosta nekih jos korisnih modula, ne znam jel ima potrebe za njim, ali sam naletio na xda na njega i ljudi ga pohvalili pa ga i ja instalirao. 
Dosao mi danas dbrand skin za njega takodjer, evo fotka koja ali mi je kamera na starom mobu jako losa pa ne zamjerite :D 
Ne volim nesto pretjerano maske, a ovo po meni odlicno izgleda. 
Ova 4. je sa njihove stranice

13 godina
neaktivan
OnePlus 3

evo moram pohvaliti bateriju nakon ovog novog update, svakim punjenjem mi se SOT povećava, zadnje je bilo na 2% baterije, 6:28h SOT. Auto brightness, svi features i dodatci uključeno, bez moda štednje baterije.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Stigao mi je OP3t, 128gb, i prvi dojam je wauu.. mob jednostavno leti, kvaliteta izrade za 5, stavio sam odmah 7.1.1., sve skupa odusevljen, iako ga koristim tek nepuni dan..

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ažurirao upravo sustav, no imam jedno pitanje.

Gore gdje je vrijeme, alarm, wi fi i postotak baterije, piše mi 0.15K/s i skroz se izmjenjuje, što je to? Kao da se nesto skida, prvi put vidim.

edit, evo slika dolje

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.3.2017 18:48 (NoOne1).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice