OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 404.082
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Kako mogu napraviti update sa 3.2.8 na zadnju verziju? Kad idem na Ažuriranja sustava u postavkama pokaže mi samo da je sustav ažuriran. Mobitel je kupljen prošle godine i nije na njemu ništa mjenjano (nije rootan).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: OnePlus 3
Probaj skinit u trg play opera VPN, odaberi kanadu i onda probaj preko VPN-a provjerit ima li azuriranja
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ja san svog danas dobia i upgradea ga na 7.1.1. priko Opera VPN, lokacija Njemacka

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
OnePlus 3

nemam ovaj uređaj, ali sam na xda vidio da ljudi imaju sot po ono 6-7-8h pa reko ajde da provjerim kakav je vas jer ono 3000mah/5.5inch mi izgleda premalo za dobru bateriju. stvarno je tako dobro optimiziran uređaj?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Baterija 3400mAh a realni SOT je cca 5-6 sati uz normalno korištenje. Uz samo gledanje videa se valjda može dogurati do tih 7-8h SOT-a.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vecina korisnika ja mislim flasha ili custom kernel ili rom, ja sam na open beti 4 i redovno 6+ sati sot-a imam, do 6h mi nekako dogura i sa facebook app.
Desavalo mi se da u 6 ujutro ustanem, punim mob nekih pola sata i odem na posao, u ponoc imam 50-55% baterije sa nekih 4h sot-a.
Koristim dark theme i 100% vremena sam ili na wifi ili na 4G mrezi, ali ugasim 4g ako imam wifi i obrnuto.
Baterija i da je slabija i da je mob losije optimiziran ne bi mi bio takav problem jer pola sata punjenja cuda uradi.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
iandic kaže...

Baterija 3400mAh a realni SOT je cca 5-6 sati uz normalno korištenje. Uz samo gledanje videa se valjda može dogurati do tih 7-8h SOT-a.

vidis da to nisam vidio da je za 3T 3400mah

Furymaker kaže...
vecina korisnika ja mislim flasha ili custom kernel ili rom, ja sam na open beti 4 i redovno 6+ sati sot-a imam, do 6h mi nekako dogura i sa facebook app.
Desavalo mi se da u 6 ujutro ustanem, punim mob nekih pola sata i odem na posao, u ponoc imam 50-55% baterije sa nekih 4h sot-a.
Koristim dark theme i 100% vremena sam ili na wifi ili na 4G mrezi, ali ugasim 4g ako imam wifi i obrnuto.
Baterija i da je slabija i da je mob losije optimiziran ne bi mi bio takav problem jer pola sata punjenja cuda uradi.

tako je da, vecina njih ima barem custom kernel. sve u svemu dosta impresivno sa time da u pola sata napunis ne znam tocno koliko, a izdrzi cijeli dan

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.4.2017 15:40 (Deutsch).
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Od prošle godine nisam radio nikakav update pa sam sada napravio update sa 3.2.8 na 4.1.3 i više ne mogu da kraja stišati mobitel sa VOL- tipkom niti na zaslonu mobitela ako pokušam pomaknuti onaj slider ne ide skroz do kraja. Samo ga do kraja mogu stišati na onom slideru (fizičkom) sa lijeve strane. Moželi se nekako sa VOL- tipkom stišati mobitel do kraja? Treba li nešto promijeniti u postavkama?

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Nece ni meni ista verzija na mobu, ali mi ne treba to, stavim slider na silent i bok.
Nego jel netko primjetio da mail na gmail kasni?
14 godina
OnePlus 3
7.1.1. ima mogućnost da UI izgleda kao kod Pixela. Kako se to uključi? Treba nešto skinuti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

to bi trebalo dođi sa sljedećim updateom za oxygenOS 4.1.3 ili neki sljedeći. Ovaj zadni donosi samo

• Upgraded Android 7.1.1
  • Added expanded screenshots
  • Improved picture taking of moving objects with blur reduction
  • Improved video stability when recording
  • Improved WiFI connectivity
  • Improved bluetooth connectivity
  • Fixed Instagram swiping bug
  • Fixed hardware buttons malfunction bug
  • Increased system stability
  • General bug fixes

Na kraju bi trebao prema beta 4 za oneplus 3t

• All new launcher, added support for shortcuts on 7.1.1
  • Redesigned app drawer
  • Redesigned UI for launcher settings
  • Added status bar icon option to display real time network speed
  • Added Notification Denoising
  • Added Gaming Do Not Disturb mode
  • Added automatic Night Mode
  • Added Secure Box for file encryption
  • Optimized touch latency
  • Optimized camera EIS for videos
  • Improved contacts management with linking and merge functions
  • Added quick pay option for India
  • Bug fixes and general improvements

da li se kako može aktivirati u sms broj znakova koliko je preostalo? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3
Maloprije došao update, kaže 4.1.3.
Pola novotarija nemam. Nemam navedeni UI, secure box, game mode, novi editor slika...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

pa to velim u drugom valu će dođi ostalo barem tako kažu na njihovom forumu da li će se zvati isto 4.1.3. ili 4.1.4. treba vidjeti 

sada je trenutno OTA samo ono što sam prvo stavio u biti popravljeni sitni bug

ja sam isto mislio da mi je neki vrag do mobitela dok nisam pitao na njihovom forumu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3
Dobro onda. Nego, jel se to samo meni čini da je kamera dosta lošija na 7.1.1.?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja nisam primjetio da je kamera ista losija u odnosu na ranije verzije

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Furymaker kaže...
ja nisam primjetio da je kamera ista losija u odnosu na ranije verzije

to si na beti ili OTA jer vidim da gore imaš za brzinu internet prometa ili neka 3 aplikacija?

15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Lijepo ti je napisao par postova prije, da je na beti 4

1 0 hvala 2
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Jel valja ovo sta haha? http://www.ebay.com/itm/For-Oneplus-Three-3-3T-9H-Full-Covered-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-/292052108460?var=&hash=item43ffa984ac:m:myY-k2NLBeAubjPNpmATLyw

Usput ako ko ima za preporucit da dade neki link za screen protector, a da je povoljno...

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Jucer napravio novi update i sad mi se ne gasi zaslon prilikom poziva. Uzasno iritantno. Da li je jos nekom tako

0 0 hvala 0
14 godina
Ne. Ekran se normalno ugasi. Isto sam odradio ovaj zadnji OTA i sve super radi.
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

izasla open beta 5

1 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3

Jel ima netko za preporučit neki kvalitetan tempered glass ? Jer ja sam proveo dane i dane tražeći po svim mogućim web-ovima od Amazona (engleskog, njemačkog, američkog), Ebaya, AliExpressa, raznoraznih kineskih, čak sam bio spreman platiti 5 puta veću cijenu za poštarinu samo da valja ali kifla. Do sad sam isprobao od Orzly-a V2 i neko kinesko, oboje su bili full cover i ljepilo je samo na rubu, pa se kod svakog stvara rainbow effect (al užasno velik i stvarno iritirajući), te se nakon svega par sati počinje odljepljivat i prašina uđe ispod. Ajde razumijem da ne mogu napraviti perfektnu zaštitu radi današnjih zaobljenih rubova ekrana, ali da ljepilo ne stave po cijelom staklu kako je to prije bio slučaj, e to mi stvarno ne ide u glavu (a ona stakla koja su kraća sa svake strane po 2-3mm mi jednostavno nisu prihvatljiva). A ne da mi se svaki puta plaćati 13€ poštarinu na amazonu, a na Ebayu se čeka u prosijeku 4-5 tjedana i onda se ispostavi da staklo ne valja i onda opet sve ispočetka. Dok (i ako) nađem pravo staklo, će proć godinu dana i svaki puta se naživcirat ko budala.

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Imao sam isti "problem" kao i ti i na kraju odustao i stavio nillkinovu foliju.

1 0 hvala 0
14 godina

Mah koma. Evo baš sam naručio ovo dvoje: LINK 1 i LINK 2 (javim dojmove kad stigne). Ak i to ne bude valjalo onda ću napravit isto ko ti. Savjet za sve koji još nisu kupili mob, radije potrošite 350 kn na dodatnu garanciju od 1 god i ostavite originalnu foliju, jer ćete na ovakva kemijanja i traženja potrošit brdo vremena, živaca a i love za koju se na kraju ispostavi da dođete na isto da ste samo uzeli tu dodatnu garanciju !

17 godina
Evo i mene u klubu. :) Došao danas, naručen u ponedjeljak. Brzo. Dolazim s LG G4... Mislio sam da će kamera biti bitno lošija, ali ok je... Sve u svemu, prvi dojmovi su pozitivni.

3 0 hvala 0
16 godina
Koliko znam Jedino staklo koje ima ljepilo po cijeloj povrsini je od oneplusa. Ono najbolje izgleda, no kao sto je poznato skraćuje ekran za par mm.

Ja koristim orzly od kad sam kupio mob i neman problema s touchem, ne odljeljuje se, niti prašina ulazi pod njega (mob cesto u prašnjavom prostoru).

Matrica je vidljiva na suncu kao i Rainbow efekt. U drugim uvjetima je neprimjetno pa mi ne smeta previse.

Eto meni je orzly bila dobra kupnja :);)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel to misliš na prozirnu verziju ili na onu šta ima obrube (crne, bijele, zlatne) od oneplusa ? A moguće je da sam ja dobio baš neki defektan par, nitko nije savršen :) Al thx šta si podijelio info :)

16 godina
Sickness kaže...

Jel to misliš na prozirnu verziju ili na onu šta ima obrube (crne, bijele, zlatne) od oneplusa ? A moguće je da sam ja dobio baš neki defektan par, nitko nije savršen :) Al thx šta si podijelio info :)

također imam orzly, sa crnim obrubima, ja rainbow vidim samo na suncu kada ekran ne radi, ostalo sve najnormalnije, vjerojatno su te neki cudni dopali..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
10 godina
neaktivan
Sickness kaže...

Mah koma. Evo baš sam naručio ovo dvoje: LINK 1 i LINK 2 (javim dojmove kad stigne). Ak i to ne bude valjalo onda ću napravit isto ko ti. Savjet za sve koji još nisu kupili mob, radije potrošite 350 kn na dodatnu garanciju od 1 god i ostavite originalnu foliju, jer ćete na ovakva kemijanja i traženja potrošit brdo vremena, živaca a i love za koju se na kraju ispostavi da dođete na isto da ste samo uzeli tu dodatnu garanciju !

Imao sam ovo skroz prozirno sa prvog linka i skinio ga drugi dan. Po svim rubovima se počela prašina zavlačiti unutra.

17 godina
Da li netko ima iskustva s kožnim caseom: https://oneplus.net/nl/oneplus-3-3t-leather-case-black

Imam sandstone i nisam baš zadovoljan osjećajem, a i rubovi su dosta oštri.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice