OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 404.126
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
OnePlus 3

Šta Mobis servisira OnePlus 3T samo kupljene u Hrvatskoj tj. od njih i Vip-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

A pitaj ih, al tako piše na tomatu

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.3.2017 11:33 (orke).

0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus 3

Nije mi jasno zašto u RH nema OnePlus 3T verzija od 128Gb, odmah bi ga kupio. Šteta. Uzeo bi i ovaj od 64Gb samo da ima utor za SD karticu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3
Pa imaš ga za naručiti sa njihove stranice. 479€, dođe za par dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: OnePlus 3
zuper kaže...
Pa imaš ga za naručiti sa njihove stranice. 479€, dođe za par dana

Ma znam, ali bi volio imati hrvatsku garanciju da jednog dana kada ga budem prodavao, da ga ne prodajem za šibice pošto kod nas za proizvode bez hrvatske garancijom cijena pada drastično.

14 godina
OnePlus 3
Ja sam svoj OP3 nakon 3 mjeseca prodao za istu cijenu za koju sam ga i kupio sa njihove stranice. Nemaš problema sa garancijom. Ima dvije godine garancije i u slučaju da se nešto dogodi kontaktiraš njihovu podršku, sve će objasniti i prije će se riješiti nego vucarati po našim servisima
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Na stranici OnePlus - 3T košta 440€, dok na Giztopu 400$. Znači ako se uzima na Giztopu uštedi se ~500kn.
14 godina
Zaboravio si trosak dostave 30usd + možda PDV.

0 0 hvala 0
14 godina
Dostava je uključena u cijenu, te prilikom kupovine u Giztopu nema dodatnih troškova u vidu PDV-a provjereno (uzima sam već Xiaomi Redni Note 2 i LeTv S1).
10 godina
neaktivan
Netko je tu pitao da poslikam dbrand skin, na terenu sam pa nisam u mogućnosti.
Mogu reći da nakon 3 dana je sve sjelo i svi rubovi su se zagladili. Tako da je sad ok. I dobro izgleda u crnoj, ali je sklizak.

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nije na Giztopu kineska verzija?
8 godina
neaktivan
Izasao novi update

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
14 godina
Nisam siguran. Piše da je uređaj za Kinesko-EU tržište, bar po pitanju frekvencija koje podržava.
14 godina
Nisam siguran. Piše da je uređaj za Kinesko-EU tržište, bar po pitanju frekvencija koje podržava.
12 godina
neaktivan
Vlaves2000 kaže...
Izasao novi update

Skinuo, na prvu ne primjećujem ništa novo.

jaska jaska jaskaja
16 godina

Native velicine promijenjene, stigo android 7.1.1, meni je puno bolji po bateriji i vise se ne grije u nwkim aplikacijama.. jos su i font malo smanjili i velicinu obavjesti kad se spusti notification bar.. toliko od zoga koliko sam na prvu vidio

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
13 godina
neaktivan
Znali li netko zasto mobitel zavibrira sam od sebe, makar nema nikakvih obavijesti ili nista.
To se vec događa duze ne od ove nadogradnje.
Pa ak neko zna sta bi bilo.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
Mozda nesvjesno pomices onaj alter slider sastrane? :P
Nezz jesi pokusao restartat mob, wipe cache ...full wipe uvjek pomaze.

BTW dobio OTA 7.1.1 preko GER VPNa...do sada nije bilo nikakvih problema, sve sljaka kako treba :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Također skinuo novi 7.1.1 preko opere vpn-a, Germany.. za sada sve oke..Jedino je za mene ovaj default veličina malo premala..Vratio sam na staro ili po novom veliko.. nikakvih problema za sada sve super! Nisam primijetio efikasniju bateriju..No još je rano..Vidjeti ćemo za par dana...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Znali li netko zasto mobitel zavibrira sam od sebe, makar nema nikakvih obavijesti ili nista.
To se vec događa duze ne od ove nadogradnje.
Pa ak neko zna sta bi bilo.

I meni je ponekad se znalo desit isto sa vibracijom koja se cinila random, dok nedavno nisam drzao mob u ruci u trenutku kad je zavibrirao i stigao sam dovoljno brzo otkljucati zaslon da vidim notifikaciju koja mi je dala ideju o cemu se radilo (barem u mom slucaju).

Ponekad, na nekim wifi mrezama, iako sam spojen na wifi ne postoji internet konekcija, tj mozda je do routera koji izgubi konekciju na trenutak ili neki routeri imaju cak opciju da se automatski odspoje od interneta ako nitko ne zahtjeva protok podataka. U tom slucaju Android salje notifikaciju "Connected but no internet" ili nesto slicno, iz koje mozes onda odabrati dali ces ostat spojen ili se odspojiti sa te wifi mreze. Kako u tom trenutku kada mobitel provjeri konekciju prema internetu posalje i ping router se ponovno aktivira, i dok stignes otkljucati mob da vidis zasto je vibrirao on se vec opet spojio na internet.

Druga stvar koju sam primjetio za random vibracije su kada dlanom ili prstom koji nije skeniran za otkljucavanje slucajno predjem preko FP scannera.

Ono sto jos nisam skuzio je zasto ponekad kad hocu otkljucati mobitel mi dopusta samo pomocu screen passworda a ne pomocu otiska. Desi se mozda jednom dnevno ili rijedje...netko skuzio o cemu se tu radi?

15 godina
neaktivan
OnePlus 3

jel ima tko onih 5 eura popusta. Mislim uzeti mobitel pa da si smanjim cijenu ako dobijem kod vratim ga, ako ne vratim pare na račun...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Koliko se ja sjećam, dolje kod koda piše da se popust može iskoristiti samo za dodatnu opremu, maske itd....
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

narucio i ja op3t jucer, uzeo sam i dbrand skin za njega, mrzim nositi case, nadam se da se necu pokajati, dugo sam cekao da izadju sd835 mobiteli, ali na kraju sam ipak odlucio uzeti ono sto sam u pocetku i zelio, trebao bi do srijede doci, ikakvi savjeti za koristenje u pocetku?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

umetnuti sim karticu 

ja isto uzeo pa što bude bude. Za koliko vam otprilike dođe za ove koji nisu u većim gradovima? 

13 godina
neaktivan
Ja još uvijek na op3 razmišljam o kupnji op3t, pa me zanima mišljenje...Da li se isplati kupovati 3t, je li tolika razlika? Mislim znam da je procesor,kamera baterija bolja..Ali da li se u radu toliko osijeti razlika?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dadodd kaže...
Ja još uvijek na op3 razmišljam o kupnji op3t, pa me zanima mišljenje...Da li se isplati kupovati 3t, je li tolika razlika? Mislim znam da je procesor,kamera baterija bolja..Ali da li se u radu toliko osijeti razlika?

Imam isto op3, ali ne vjerujem da ti je baš neki extra skok na 3t...

16 godina
neaktivan
OnePlus 3

ja iskreno ne bi mijenjao op3 za op3t, cekaj iducu generaciju.. 
Jel netko rootao svoj op, vidim dosta drugih romova ima bolju bateriju, isplati li se stavljati LOS il RR rom ili tako nesto?

0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus 3

ja sam na Experience romu.to je stock,debloatan i odlična baterija.super su Vertex i AOSP Extended rom...šteta je imati OP3,a ne rootat ga posebno zato što ne gubiš garanciju.zato ga i volim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Furymaker kaže...

narucio i ja op3t jucer, uzeo sam i dbrand skin za njega, mrzim nositi case, nadam se da se necu pokajati,dugo sam cekao da izadju sd835 mobiteli, ali na kraju sam ipak odlucio uzeti ono sto sam u pocetku i zelio, trebao bi do srijede doci, ikakvi savjeti za koristenje u pocetku?

Ma sta bi se pokajo. Isto sam se i ja premisljo dal da cekam sd835 ili ne i na kraju sam doso do zakljucka da ovaj mob jednostavno ljudima predobro radi i stvarno nema smisla čekat nešto šta na papiru izgleda super, dok u stvarnosti ne mora biti tako. Sjetimo se samo SD810....tako da, moje mišljenje je da će biti potrebno barem 6mj da se utvrdi da li je novi proces izrade dobar ili ne. A i tko zna kako će se sve te silne promjene odraziti na software. Polako, treba biti zadovoljan s nečim šta se pokazalo dobrim. 

Evo da se i ja pohvalim :P

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice