Šta Mobis servisira OnePlus 3T samo kupljene u Hrvatskoj tj. od njih i Vip-a?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A pitaj ih, al tako piše na tomatu
Nije mi jasno zašto u RH nema OnePlus 3T verzija od 128Gb, odmah bi ga kupio. Šteta. Uzeo bi i ovaj od 64Gb samo da ima utor za SD karticu.
Ma znam, ali bi volio imati hrvatsku garanciju da jednog dana kada ga budem prodavao, da ga ne prodajem za šibice pošto kod nas za proizvode bez hrvatske garancijom cijena pada drastično.
Mogu reći da nakon 3 dana je sve sjelo i svi rubovi su se zagladili. Tako da je sad ok. I dobro izgleda u crnoj, ali je sklizak.
Skinuo, na prvu ne primjećujem ništa novo.
Native velicine promijenjene, stigo android 7.1.1, meni je puno bolji po bateriji i vise se ne grije u nwkim aplikacijama.. jos su i font malo smanjili i velicinu obavjesti kad se spusti notification bar.. toliko od zoga koliko sam na prvu vidio

To se vec događa duze ne od ove nadogradnje.
Pa ak neko zna sta bi bilo.

Nezz jesi pokusao restartat mob, wipe cache ...full wipe uvjek pomaze.
BTW dobio OTA 7.1.1 preko GER VPNa...do sada nije bilo nikakvih problema, sve sljaka kako treba :)
To se vec događa duze ne od ove nadogradnje.
Pa ak neko zna sta bi bilo.
I meni je ponekad se znalo desit isto sa vibracijom koja se cinila random, dok nedavno nisam drzao mob u ruci u trenutku kad je zavibrirao i stigao sam dovoljno brzo otkljucati zaslon da vidim notifikaciju koja mi je dala ideju o cemu se radilo (barem u mom slucaju).
Ponekad, na nekim wifi mrezama, iako sam spojen na wifi ne postoji internet konekcija, tj mozda je do routera koji izgubi konekciju na trenutak ili neki routeri imaju cak opciju da se automatski odspoje od interneta ako nitko ne zahtjeva protok podataka. U tom slucaju Android salje notifikaciju "Connected but no internet" ili nesto slicno, iz koje mozes onda odabrati dali ces ostat spojen ili se odspojiti sa te wifi mreze. Kako u tom trenutku kada mobitel provjeri konekciju prema internetu posalje i ping router se ponovno aktivira, i dok stignes otkljucati mob da vidis zasto je vibrirao on se vec opet spojio na internet.
Druga stvar koju sam primjetio za random vibracije su kada dlanom ili prstom koji nije skeniran za otkljucavanje slucajno predjem preko FP scannera.
Ono sto jos nisam skuzio je zasto ponekad kad hocu otkljucati mobitel mi dopusta samo pomocu screen passworda a ne pomocu otiska. Desi se mozda jednom dnevno ili rijedje...netko skuzio o cemu se tu radi?
jel ima tko onih 5 eura popusta. Mislim uzeti mobitel pa da si smanjim cijenu ako dobijem kod vratim ga, ako ne vratim pare na račun...
narucio i ja op3t jucer, uzeo sam i dbrand skin za njega, mrzim nositi case, nadam se da se necu pokajati, dugo sam cekao da izadju sd835 mobiteli, ali na kraju sam ipak odlucio uzeti ono sto sam u pocetku i zelio, trebao bi do srijede doci, ikakvi savjeti za koristenje u pocetku?
umetnuti sim karticu
ja isto uzeo pa što bude bude. Za koliko vam otprilike dođe za ove koji nisu u većim gradovima?
Imam isto op3, ali ne vjerujem da ti je baš neki extra skok na 3t...
ja iskreno ne bi mijenjao op3 za op3t, cekaj iducu generaciju..
Jel netko rootao svoj op, vidim dosta drugih romova ima bolju bateriju, isplati li se stavljati LOS il RR rom ili tako nesto?
ja sam na Experience romu.to je stock,debloatan i odlična baterija.super su Vertex i AOSP Extended rom...šteta je imati OP3,a ne rootat ga posebno zato što ne gubiš garanciju.zato ga i volim...
narucio i ja op3t jucer, uzeo sam i dbrand skin za njega, mrzim nositi case, nadam se da se necu pokajati,dugo sam cekao da izadju sd835 mobiteli, ali na kraju sam ipak odlucio uzeti ono sto sam u pocetku i zelio, trebao bi do srijede doci, ikakvi savjeti za koristenje u pocetku?
Ma sta bi se pokajo. Isto sam se i ja premisljo dal da cekam sd835 ili ne i na kraju sam doso do zakljucka da ovaj mob jednostavno ljudima predobro radi i stvarno nema smisla čekat nešto šta na papiru izgleda super, dok u stvarnosti ne mora biti tako. Sjetimo se samo SD810....tako da, moje mišljenje je da će biti potrebno barem 6mj da se utvrdi da li je novi proces izrade dobar ili ne. A i tko zna kako će se sve te silne promjene odraziti na software. Polako, treba biti zadovoljan s nečim šta se pokazalo dobrim.
Evo da se i ja pohvalim :P