OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 404.162
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: OnePlus 3
Stux kaže...
KRISTIJANJE kaže...

Ova maskica u linku izgleda višestruko lošije od originalne s carbon uzorkom. Originalna je ruku na srce skupa, al je toliko tanka da izgleda kao da je dio telefona a svejedno super štiti. Imao sam dva jača pada i sve je prošlo bez oštećenja.

Da odmah sam i razmišljao o toj (ona je oko 25€). Znači ipak dobro štiti?
Jedino što mi je loše kako su odradili onaj dio oko kamere, dosta nespretno.

LUNAT1C kaže...

imam ja tu masku, nosio ju mjesec dana dok sam bio na putu, sad stoji u ladici i cekam da dođe clear sa ebay-a (ta maska je i ruzna i glomazna, i nespretna pošto je skliska skoro kao i mobitel sam)

Kad kažeš clear misliš na ovu verziju LINK

Kakav loš dio oko kamere? Baš je to super napravljeno, kad gledaš sastrane, savršeno je u ravnini s camera humpom. I ljepše izgleda uživo nego na ekranu vjeruj mi. Ja sam čak kupio dvije iako moram priznati da nakon 6 mjeseci korištenja gotovo da se i ne vide tragovi korištenja tako da mislim da mi druga neće ni trebati.

jaska jaska jaskaja
13 godina
neaktivan
KRISTIJANJE kaže...

Kakav loš dio oko kamere? Baš je to super napravljeno, kad gledaš sastrane, savršeno je u ravnini s camera humpom. I ljepše izgleda uživo nego na ekranu vjeruj mi. Ja sam čak kupio dvije iako moram priznati da nakon 6 mjeseci korištenja gotovo da se i ne vide tragovi korištenja tako da mislim da mi druga neće ni trebati.

Znači pun pogodak, a reci mi koji screen protector koristiš s tom maskom. Znam da neki odgovaraju neki ne pa nisam siguran. Nikakav, stock ili ?

8 godina
neaktivan
Ja sam uzeo official rosewood pretpostavljajuci da nece biti neka zastita (vise kao da se ne izgrebe zadnja strana), ali nekoliko puta mi je pao i zastitila ga je (thank god :D).
Rubovi su taman toliko izboceni da stiti od padova na ravnu povrsinu (npr. plocice, parket i sl.). Ali vjerujem da ne bi bila od neke koristi kad bi mi pao negdje vani :/
Grip i nije neki, ali i dalje bolji nego bez maske. Zna mi nekad malo nazuljati prst kad dugo tipkam i drzim mob samo jednom rukom (dolje kod utora za punjac).
I stvarno je tanka, minimalno poveca ukupne dimenzije

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Stux kaže...
KRISTIJANJE kaže...

Znači pun pogodak, a reci mi koji screen protector koristiš s tom maskom. Znam da neki odgovaraju neki ne pa nisam siguran. Nikakav, stock ili ?

Dobio sam ga s onim naljepljenim tvornički. Nije staklo već naljepnica al je nisam htio skidati iako sam kupio i kaljeno staklo al bi ja to sigurno loše zaljepio pa se nisam htio gnjaviti s tim. 

BTW. prijatelj mi je nedavno uzeo 3T i njegov je tvornički došao sa stavljenim protectorom od kaljenog stakla.

jaska jaska jaskaja
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 11:21 (KRISTIJANJE).
15 godina
OnePlus 3

Pitanje za vas koji koristite OnePlus 3T, koliko vam baterija traje SoT-a, da li baterija izdrži cijeli dan žešće upotrebe, kakav je fotić tj. kako ste zadovoljni slikama.

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
KRISTIJANJE kaže...

Dobio sam ga s onim naljepljenim tvornički. Nije staklo već naljepnica al je nisam htio skidati iako sam kupio i kaljeno staklo al bi ja to sigurno loše zaljepio pa se nisam htio gnjaviti s tim. 

BTW. prijatelj mi je nedavno uzeo 3T i njegov je tvornički došao sa stavljenim protectorom od kaljenog stakla.

Ni ne skidaj tu naljepnicu jer bolju nećeš naći a još nisam naletio na kaljeno staklo koje nema neku manu. Sada imam Nillkinovu foliju i OK je ali original je bila bolja.

MasterOfDisaster kaže...

Pitanje za vas koji koristite OnePlus 3T, koliko vam baterija traje SoT-a, da li baterija izdrži cijeli dan žešće upotrebe, kakav je fotić tj. kako ste zadovoljni slikama.

Hvala unaprijed.

Ovisi šta radim. Samosurfanje na 3G cca 5h, raznolika upotreba cca 6h (mada je većina surfanje) a video bi valjda naguralo i 10h.

Ali cijeli dan bez problema, nikada mi se nije desilo da ga moram puniti tokom dana ako sam ga skinio sa punjača ujutro.

PO danjem svijetlu je kamera odlična, ali kada je lošije osvijetljenje nije baš reprezentativna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 15:34 (iandic).
8 godina
neaktivan

Pozdrav

Evo ja koristim OnePlus 3T već dva tjedna i prvo bih htio reći da sam sa mobitelom oduševljen 

A što se tiče baterije, meni izdrži dva dana umjerene upotrebe, a žešće oko jedan dan....računaj da ti za 1h YouTube-a ode oko 13% posto baterije i oko 10% za 1h surfanja internetom…

Što se tiče kamere definitivno bi mogla biti bolja za taj cjenovni rang ali za svakodnevnu upotrebu je više i nego odlična.

Što se tiče SoT-a uvijek imam minimalno bar 6 sati, a najviše 8-9 sati s time da mi je uvijek spojen na Wi-Fi

Prilažem ti i sliku SoT-a pa pogledaj

L.P.

Denis

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 15:45 (DenyX_8).
15 godina
DenyX_8 kaže...

Pozdrav

Evo ja koristim OnePlus 3T već dva tjedna i prvo bih htio reći da sam sa mobitelom oduševljen 

A što se tiče baterije, meni izdrži dva dana umjerene upotrebe, a žešće oko jedan dan....računaj da ti za 1h YouTube-a ode oko 13% posto baterije i oko 10% za 1h surfanja internetom…

Što se tiče kamere definitivno bi mogla biti bolja za taj cjenovni rang ali za svakodnevnu upotrebu je više i nego odlična.

Što se tiče SoT-a uvijek imam minimalno bar 6 sati, a najviše 8-9 sati s time da mi je uvijek spojen na Wi-Fi

L.P.

Denis

Ma ja si gledam radi igara, jer ih znam prašit na mobu, a sada imam Huawei Mate 8 sa kojim sam zadovoljan, ali mi se pružila prilika nabaviti OnePlus 3T pa sad gledam da li mi se to isplati ili ne. OnePlus 3T ima jedan od najjačih score-ova na Antutu-u jer imaj još klokani Snapdragon 821 pa je na tom polju skoro pa duplo jači od Huawei Mate 8 pa sad kalkuliram. Hvala na info, nego da pitam na slici pokraj jakosti signala imaš X-ić jel to uopće nemaš karticu ili to simbolizira isključeni mobilni internet.

10 godina
neaktivan
Brži i bolji mob za igre nećeš naći u Android svijetu, bar ne one koji su dostupni kod nas. Ja sam naručio OP3 odmah kad je izašao. Najveće razočaranje ovog moba je kamera koja ne uspijeva uhvatiti moje 4-godišnje dijete. Znači kamera je odlična po danu, tako-tako po noći a živa katastrofa za pomične objekte kao što su djeca.
Ostalo nemam zamjerke. Ispeglali su software, i još malo pa izlazi 7.1.1., beta testeri ga već imaju.

2 0 hvala 2
8 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
DenyX_8 kaže...

Pozdrav

L.P.

Denis

Ma ja si gledam radi igara, jer ih znam prašit na mobu, a sada imam Huawei Mate 8 sa kojim sam zadovoljan, ali mi se pružila prilika nabaviti OnePlus 3T pa sad gledam da li mi se to isplati ili ne. OnePlus 3T ima jedan od najjačih score-ova na Antutu-u jer imaj još klokani Snapdragon 821 pa je na tom polju skoro pa duplo jači od Huawei Mate 8 pa sad kalkuliram. Hvala na info, nego da pitam na slici pokraj jakosti signala imaš X-ić jel to uopće nemaš karticu ili to simbolizira isključeni mobilni internet.

Taj X simbolizira da je mobilni internet isključen,a mobitel ti koristim svakodnevno za mail-ove, internet, navigaciju i tu i tamo odigram nešto na njemu.

Što se tiče igranja, meni je za sat vremena igranja Real Racing-a otišlo oko 19% baterije 

Nadam se da sam ti bar nešto pomogao 

L.P.

Denis

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 20:03 (DenyX_8).
17 godina
neaktivan

Koje igre igrate vi koji stalno prasite igre na mobu, ja ne mogu naci nista sto me moze zadrzat da nakon sto prvi put zatvorim igru istu i ne izbrisem?

Što se tiče kamere koliko su govorili da je losa ja sam zadovoljan, cak je sa zadnjim updateom i kvaliteta nocnih slika malo poboljsana. Nije razina Pixela ili S7e, ali nije toliko ni losa, koliko sam ocekivao citajuci sve komentare.

8 godina
neaktivan

@DenyX_8

Imas savjet kako dobiti tih 8-9 sati SoT-a? Mislim ja sam zadovoljan i sa 6, al ne bih se bunio za vise haha
maksimalno sam imao možda 7-7.5 h...tu i tamo igram igrice i to neke tipa unblock, solitaire i sl. (dakle nisu neke dinamicne), surfam dosta...pogasio sam sve one geste, samo mi je upaljen dzepni nacin rada
@NorthBlue probaj prebaciti na manual i povećat brzinu zatvaranja, tada bi trebao ulovit i objekte u pokretu

P.S. Kad na mobilnoj verziji ovog foruma kliknem odgovori, nikad mi ne citira onoga kome odgovaram 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 1:14 (nanbudim).
17 godina
neaktivan

Jer su odgovor i citiranje odvojene opcije. Odgovorom saljes notifikaciju onom kome odgovaras a citiranjem..well...citiras.

8 godina
neaktivan
Aha :/ sry na glupom pitanju, sad vidim na desktop verziji...al u svoju obranu moram reci da na mobilnoj verziji nema opcije citiraj :)
12 godina
neaktivan
Mariossa kaže...

Koje igre igrate vi koji stalno prasite igre na mobu, ja ne mogu naci nista sto me moze zadrzat da nakon sto prvi put zatvorim igru istu i ne izbrisem?

Što se tiče kamere koliko su govorili da je losa ja sam zadovoljan, cak je sa zadnjim updateom i kvaliteta nocnih slika malo poboljsana. Nije razina Pixela ili S7e, ali nije toliko ni losa, koliko sam ocekivao citajuci sve komentare.

I ja isto, ako se mene pita ne postoji dobra igra na mobitelu. Ne mogu prožvakati koncept da ekran na kojem igram diram prstima i da mi prsti smetaju da vidim što radim (imam velike dlanove). Valjda je trebalo rasti uz takvu tehnologiju, za mene je kasno navići se.

A kamera je skroz pristojna.

jaska jaska jaskaja
8 godina
neaktivan
nanbudim kaže...

@DenyX_8

Imas savjet kako dobiti tih 8-9 sati SoT-a? Mislim ja sam zadovoljan i sa 6, al ne bih se bunio za vise haha
maksimalno sam imao možda 7-7.5 h...tu i tamo igram igrice i to neke tipa unblock, solitaire i sl. (dakle nisu neke dinamicne), surfam dosta...pogasio sam sve one geste, samo mi je upaljen dzepni nacin rada

Ja ti imam svjetlinu ekrana podešenu na automatsko, onda imam uključen džepni način, imam isključenu sigurnosno kopiranje i sinkronizaciju za Gmail i ne koristim Facebook aplikaciju nego idemo preko browsera na Facebook (messenger imam).  

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 14:59 (DenyX_8).
11 godina
OnePlus 3

Kad ste naručivali Oneplus mobitel, jeste li plaćali preko Paypala ili direktno preko kartice?

Postoji li određena naknada ili razlika u cijeni između jednog i drugog, te jesmo li preko PayPala sigurniji?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PayPal, razlike u cijeni nema ako odaberes na pay palu da ide konverzija banke, a ne da oni rade konverziju tecaja.
Jer oni imaju cudan tecaj svih valuta u HRK ofc u svoju korist
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

kakav je sot  na 3T kad se ustali uporaba?

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

meni je cca 5h u prosjeku, s tim da je vecinu vremena na 4G/3G. Nemam FB ni mesenger tak da gledaj da ako imas to ti je 40% manje :P

The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Hero's sacrifice sets everything right. - Drake's epitaph
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

ma gledam malo te mobitele sad, uzeo bi nešto novo i naletim na ovaj 3T, čini se odličan all-around mob sa odličnom cijenom. najprije sam mislio uzet pixel xl radi stock androida, ali cijena je stvarno umobolna...

What could possibly go wrong?
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.3.2017 20:01 (Hornet_93).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

nermes fulat sa 3T. Mobitel je stvarno fantastican, odlicno lezi u ruci, preformanse bolesne, kamera super, baterija takoder super, a ni cijena nije prevelka. Kud ces bolje od toga :)

The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Hero's sacrifice sets everything right. - Drake's epitaph
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam i FB i msnger i instagram i SOT mi je redovno veci od 5h, obicno 6,5 do 7h. Ukljucen mi je automatsko podesavanje svjetline zaslona, sve animacije, screen gestures. Uvijek spojen na internet, da li wifi da li LTE. Stock Android, 7.0 OgxygenOS 4.0.3.

Ne znam o cemu pricas da ce sa FB i msngrom imati 40% manje baterije ni kako ti dobijes samo 5h SoT-a. U ostalom, oko baterije se najmanje moras brinuti na 3T, s obzirom da za 10-15 min punjenja ti mobitel moze bit pola dana, a u to vrijeme ces vjerovatno doci ponovno u blizinu neke uticnice da se opet dopunis. Od kako sam uzeo ovaj mob potpuno mi se promjenila navika punjenja i brige oko baterije i meni je osobno jedna od najboljih prednosti njega pred drugim mobitelima.

10 godina
neaktivan
Aplicirao sam danas dbrand skin na OP3 i nisam baš nešto oduševljen. Iako sam zaslijepio sve po PS-u (45 min) rubovi su dosta oštri.
Vidjeti ću kroz par dana jel ostaje ili skidam.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stavi sliku da vidimo malo, razmišljam da si narucim
14 godina
Pozdrav. Jeli znate jeli OnePlus priznaje garanciju ako je mobitel kupljen u nekom webshopu(tipa HonorBuy)? Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neo dD. kaže...
Pozdrav. Jeli znate jeli OnePlus priznaje garanciju ako je mobitel kupljen u nekom webshopu(tipa HonorBuy)? Hvala

Nekako sumnjam, ali najlakse i najbrze ti je pitati na livechatu na njihovoj stranici za sluzebnu informaciju (https://oneplus.net/support)

14 godina
Je u pravu si, ipak ne daju garanciju za uređaje koji nisi kupljeni u njih. Iako ne znam zašto, ali OK.
14 godina
Može li me netko prosvijetliti zašto ne uzimati s njihove stranice kada su brzi, a troskovi (cijena + dostava) su manji od bilo koje od pouzdanijih prodavaca?

0 0 hvala 0
14 godina
Kad pisem "njihove", mislim na sluzbenu OnePlus stranicu. Meni se cini da je tamo najniža cijena s dostavom + 15 dana rok za povrat ako ti se uređaj ne sviđa + sluzbena garancija.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice