OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 404.147
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: OnePlus 3
Meni je iso mob UPS-om i u hr ga je overseas dovezo do mene.
Nemora bit DHL
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

kontaktirao sam support i dali su mi TN, sad je u redu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Meni je iso mob UPS-om i u hr ga je overseas dovezo do mene.
Nemora bit DHL

ako narucujes sa official stranice oni shipaju DHL-om tako da ti mora doci s njima.

The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Hero's sacrifice sets everything right. - Drake's epitaph
13 godina
neaktivan
Ja sam sasluzbene narucio OP3, ono sa standardnom dostavom i iso je UPS-om. Sto je bolje meni bar jer onda Overseas vozi do mene, a DHL preda HP expressu i onda idu cuda
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

nemam pojma odkud tebi da DHL preda hp expressu al ajde. DHL je od vrata do vrata, ako te nema doma ides kod njih preuzet paket. Oni nikom ene daju pakete da dostavljaju umjesto njih. 

The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Hero's sacrifice sets everything right. - Drake's epitaph
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gam3r kaže...

nemam pojma odkud tebi da DHL preda hp expressu al ajde. DHL je od vrata do vrata, ako te nema doma ides kod njih preuzet paket. Oni nikom ene daju pakete da dostavljaju umjesto njih. 

meni je isto hp express donjeo dhl-ovu posiljku

13 godina
neaktivan
nanbudim kaže...

A da se osvrnem i na ove spammere, r36 i blackeagle, dakle tu ste natipkali 2 stranice od kojih apsolutno nitko nema koristi. Ovdje se ne traže"stručna" mišljenja, već iskustva i savjeti za ljude kojima treba pomoć.
Osjećam se glupo, a vjerojatno i ostali, da trebamo glumiti roditelje i špotati takve kao što ste vi...razmijenite brojeve pa odite na kavu i raspravljajte :*

Šta nije bila pomoć : Napisao da OP3 dolazi u Tomato i da će ima HR support. To što neki nemaju HR ili BIH support pa oće slanje mobitela u EU ili Kinu prestavit kao da ideš u dučan kupit 2l mlijeka...to je njihov problem.

Nastavno na OP3 - tko neće dat puno love za mob., a oće mob dostojan S7, M10, G5 i sl... - preporuka OP3.

15 godina
OnePlus 3

Kad dolazi u tomato, nisam u tijeku ?

Ima gdje obavijest ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DHL dostavlja po vecim gradovima direktno, ali po manjim gradovima i selima predaju HP-expressu.
UPS opet je HR Overseas.
DHL ne volim sam radi tog sto hp express je bar kod mene drljav.
Ak ne izletis van kad ti dode, sam ostavi papiric i ajde u postu.
Nit zove nit ista.
15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Ima gdje obavijest ili ?

http://mob.hr/tomato-mala-srednja-i-velika-tarifa-s-4g-brzinama/

9 godina
Dovoljno je znat da je u hrvatskoj, ostalo je 90% jasno nakon kaj se zna da je u hr
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Koji case koristite i isplati li se naruciti original Spigenov Neo Hybrid i screen protector za 40$ s dostavom i je li velika razlika nad onima iz kine za par dolara?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fornax9 kaže...

Koji case koristite i isplati li se naruciti original Spigenov Neo Hybrid i screen protector za 40$ s dostavom i je li velika razlika nad onima iz kine za par dolara?

Evo moje iskustvo s caseovima. Screen protector imam onaj original koji je došao s mobom - folija samo i ne mislim mijenjat dok drži.

Koristim Spigen neo hybrid i zadovoljna sam skroz i izgledom i funkcijom.  Osjeti se razlika u kvaliteti njega i kineskih. Osim njega imamo još orzly fusion i 3 kineska (2 op3a su u kući).

Orzly fusion super sjedne i štiti, ali dosta je velik, što mi čak ne smeta, no nažalost slider sa strane je praktički nedostupan, jedva nekako noktom uspijem pomaknut, a s obzirom da ga koristim svakodnevno to mi je prevelika mana. Što se tiče zaštite ostavlja dojam najboljeg od ovih što imam.

Od 3 jeftina kineska s ebaya, jedan mi je  potpuno neupotrebljiv - strašno sklizak, više nego sam mobitel http://www.ebay.com/itm/131919114942?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT.

Drugi je ok i s obzirom na cijenu nema neku manu, ali diže original foliju na OP3t (na op3 original folija ne ide skroz do ruba pa je na njemu ok). (ovako neki http://www.ebay.com/itm/Heavy-Duty-Double-Structure-Tough-Armor-Case-for-OnePlus-Three-OnePlus-3-/262516513331?var=&hash=item3d1f341a33)

Treći je najtanji prozirni tanki i taj je skroz ok i skoro pa neprimjetan samo vjerojatno baš i ne štiti previše. http://www.ebay.com/itm/Ultra-Thin-Clear-Soft-Silicone-Gel-TPU-Case-Cover-Skin-For-Oneplus-3-Three-/302049728178?hash=item46539116b2

14 godina
OnePlus 3
Spigen Ultra Hybrid. Odlično paše i odlično izgleda
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
fornax9 kaže...

Evo moje iskustvo s caseovima. Screen protector imam onaj original koji je došao s mobom - folija samo i ne mislim mijenjat dok drži.

Koristim Spigen neo hybrid i zadovoljna sam skroz i izgledom i funkcijom.  Osjeti se razlika u kvaliteti njega i kineskih. Osim njega imamo još orzly fusion i 3 kineska (2 op3a su u kući).

Orzly fusion super sjedne i štiti, ali dosta je velik, što mi čak ne smeta, no nažalost slider sa strane je praktički nedostupan, jedva nekako noktom uspijem pomaknut, a s obzirom da ga koristim svakodnevno to mi je prevelika mana. Što se tiče zaštite ostavlja dojam najboljeg od ovih što imam.

Od 3 jeftina kineska s ebaya, jedan mi je  potpuno neupotrebljiv - strašno sklizak, više nego sam mobitel http://www.ebay.com/itm/131919114942?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT.

Drugi je ok i s obzirom na cijenu nema neku manu, ali diže original foliju na OP3t (na op3 original folija ne ide skroz do ruba pa je na njemu ok). (ovako neki http://www.ebay.com/itm/Heavy-Duty-Double-Structure-Tough-Armor-Case-for-OnePlus-Three-OnePlus-3-/262516513331?var=&hash=item3d1f341a33)

Treći je najtanji prozirni tanki i taj je skroz ok i skoro pa neprimjetan samo vjerojatno baš i ne štiti previše. http://www.ebay.com/itm/Ultra-Thin-Clear-Soft-Silicone-Gel-TPU-Case-Cover-Skin-For-Oneplus-3-Three-/302049728178?hash=item46539116b2

Također koristim Spigen Neo Hybrid zadnjih par mjeseci. Prije sam koristio Spigen Rugged Armor i još par njih kojih mi se ne da ni spominjati. Spigen Neo Hibrid mi je daleko bolji od Rugged Armora i svih ostalih koje sam imao.

10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ne volim ove debele maske i oduvijek mob nosim u tankim silikonskim i nikada nisam imao probelema a bome su se napadali na pod. Najdraže su mi prozirne ali naravno poznati problem je što požute s vremenom.

Trenutno koristim ovu: http://www.ebay.com/itm/192054192030?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=491894576595&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT i odlična je. Svi izrezi su na svome mjestu, mobitel sjeda u nju idealno, tanka je ali i dalje izdignuta malo iznad ekrana i prorez kod slidera je odlično napravljen tako da se ne mora slider prebacivati noktom već ide normalno prstom.

Imam i ovu Nillkinovu: http://www.ebay.com/itm/282297674783?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=581371482319&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT I za nju sve pohvale osim jedne stvari a to je da nije izdignuta iznad stakla jer je predviđena očito za kaljeno staklo koje ide preko cjeloga ekrana.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2017 15:42 (iandic).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

Evo mob stigo prekjucer, nakon 5 radnih dana od narudzbe (pisalo je shipping within 4 days) tako da sam zadovoljan s dostavom, a za mob nemam prigovora, jako fluidan, odlican zaslon i kamera kad ima svjetla, dosta opcija, brz fingerprint, dobar zvucnik, za punjac se nema sta govorit, nougat mi se svidja, jos nisam sve isprobao i iskorostio njegov puni potencijal ali po meni bolji od aktualnih flagshipov i preporucujem svima koji razmisljaju o kupnji, sad jos cekam spigenove neo i ultra hybrid i moze neka preporuka za slusalice? Kakve su njihove bullets v2? 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I moj je doso HP expressom

13 godina
neaktivan
Zna netko kako podesit da mob ne ubije aplikaciju, ubiti treba mi za huawei color band, aplikacija kad ju otvoris neko vrijeme radi i onda ju mobitel ubije i opet kad ju otvoris radi.
13 godina
neaktivan
orke kaže...
zabranjeniples kaže...

Ima gdje obavijest ili ?

http://mob.hr/tomato-mala-srednja-i-velika-tarifa-s-4g-brzinama/

Da li ce se uređaj moci uzeti samo uz neku prepaid/postapaid opciju ili će biti dostupan i u slobodnoj prodaji?

15 godina
neaktivan
OnePlus 3
pa kaj ti logika govori ipak je to tomato

0 0 hvala 0
16 godina
OnePlus 3

Oneplus 3T dostupan u tomata putem webshopa! Cijena prava sitnica  

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3
Neće valjda netko nasjesti na ovo...
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
PiXeLsss kaže...

Oneplus 3T dostupan u tomata putem webshopa! Cijena prava sitnica  

samo 4999 kn !

13 godina
neaktivan
Jedino sto sad znamo da je servis u HR Mobis Electronic d.o.o., Heinzelova 96, e sad bi bilo zanimljivo dali ce OP, nase mobitele koji su kupljeni preko sluzbene stranice ako mu se sto desi slat u HR na servis ili ce bit sve po starom.
14 godina
Ukoliko netko ne razumije koja pojava se naziva "porez na budale", Vipnet i Tomato će ga rado podučiti.
15 godina
PC - stručnjak kaže...
Jedino sto sad znamo da je servis u HR Mobis Electronic d.o.o., Heinzelova 96, e sad bi bilo zanimljivo dali ce OP, nase mobitele koji su kupljeni preko sluzbene stranice ako mu se sto desi slat u HR na servis ili ce bit sve po starom.

vjerujem da će svi koji su kupili prije morati slati tamo od kud je došao

ali živi bili pa vidili, bilo bi super kad bi mogli tamo slat na popravak

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
15 godina
neaktivan
OnePlus 3

ja mislim da razlike neće biti jer će se vjerojatno sve slati u kinu ili kamo već idu isto se čeka možda duže ako ide preko naših da ne govorim da naši vjerojatno neće vraćati poštarinu 

još se spominjalo 4000 kn optimistički bugovci 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mislim da se op popravljo negdje u EU za kupce iz EU, piljska ili tako nesto...
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Zar nema jedan službeni servis za OP u Austriji?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice