E sad dali ima jos ko taki problem. Dali se nesto kosi sa FB Messingerom ili s necim desetim.

Sa tipkovnicom nemam problema jer ne koristim niti Messenger niti Whatsapp.
Ono što kod mene ne valja je Data usage. Nije da ne valja nego malo blesira. Kada gledam data usage iz notification panela pokazuje jedno i to isto pokazuje kada kliknem na "MORE SETTINGS".
A kada kliknem na "Cellular data usage" tek onda pokaže stvarno stanje.
Jesam jedini ili je to nekakav BUG?
@nanbudim
Napisao si da ćeš probati Dolphin - ako si ga instalirao vjerojatno više ne tražiš najbolji browser:)
ista stvar, prešao na swift keyboard prije tjedan dana
Izašao 4.0.3
Nisam imao nekih problema sa navedenim stvarima, al' tu me veseli činjenica da su počeli sređivati kameru.
Čini mi se da je baterija na standbuyu puno bolja, odnosno sad je ko na marshmallowu. Meni je Nougat malo usporio uređaj i malo brže cjedio bateriju, 4.0.3 je izgleda dosta toga ispeglao.
Čini mi se da je baterija na standbuyu puno bolja, odnosno sad je ko na marshmallowu. Meni je Nougat malo usporio uređaj i malo brže cjedio bateriju, 4.0.3 je izgleda dosta toga ispeglao.
istina, ja sad dobijem 5 sati SOT za razliku od 3 i pol max koliko sam imo na 4.0.2. s tim da mi se mobitel tu i tamo i dalje zna ugrijat u nekim svakodnevnim aplikacijama
Erste slikaj i plati:
"Poštovani gospodine,
zahvaljujemo na strpljenju i obavještavamo da je danas objavljena nova verzija aplikacije s ispravljenom funkcionalnošću 'Slikaj i plati' te je potrebno ažurirati aplikaciju.
Zahvaljujemo na razumijevanju.
S poštovanjem
Laura Bodulić"
ooooo pa ovo mi se jako sviđa
to je provjerena informacija ili si to čuo od nekoga ?
ako je to istina, samo se nadam da im cijena bude kako spada, a ne da bude napuhana više nego li na službenoj stranici
ali s obzirom da živimo u hrvatistanu, nebi se čudio da cijena bude viša od cijene uređaja i dostave sa službene stranice
živi bili pa vidjeli
ako će ih prodavati to bi onda značilo da i garancija bude ostvariva kod nas i neće se morati uređaj slati u skladište tko zna gdje
jooj kako bi to bilo lijepo, ali neću se veselit sve dok ne vidim crno na bijelo kako to sve ide
Istina bi trebala biti kad većina portala prenose tu vijest kao mob.hr. Zanimljivo kako su odabrali OP3 i Xiaomi MIX, već je bilo vrijeme da netko ponudi slične uređaje, još samo nedostaje Google Pixel. Radujem im se
Pozz ekipa u potrazi sam za novim mobitelom nakon dugokoristenog z2.Cito sam fosta o one plus I vidim da su svi zadovoljni
Pa cisto da i ja preupitam posto vidim da ga kod nas nema dostupnog.S koje stranice ga vi narucujete,po kojoj cijeni I ako ga kupujete negdje vani kako vam funkcionira garancija?
Eh sad 2-3 pitanja o mobitelu.Koliko baterija traje,dal ga je mozda problem drzat u ruci posto je veci od z2,kakva su vam ocekivanja o kameri?
Pozz ekipa u potrazi sam za novim mobitelom nakon dugokoristenog z2.Cito sam fosta o one plus I vidim da su svi zadovoljni
Pa cisto da i ja preupitam posto vidim da ga kod nas nema dostupnog.S koje stranice ga vi narucujete,po kojoj cijeni I ako ga kupujete negdje vani kako vam funkcionira garancija?
Eh sad 2-3 pitanja o mobitelu.Koliko baterija traje,dal ga je mozda problem drzat u ruci posto je veci od z2,kakva su vam ocekivanja o kameri?
Ako ti se da strpit., uskoro bi ga Tomato trebao imat u ponudi...a time imaš pokrivenu garanciju (barem znaš da ćeš ga u HR popravljat ako nešto crkne).
Erste slikaj i plati:
"Poštovani gospodine,
zahvaljujemo na strpljenju i obavještavamo da je danas objavljena nova verzija aplikacije s ispravljenom funkcionalnošću 'Slikaj i plati' te je potrebno ažurirati aplikaciju.
Bilo im je i vrijeme! Baš sam neki dan probala i nije radilo i bila ljuta što to još nisu sredili. Sad sam išla isprobat i stvarno radi. Iz prve čak :D
Velika većina ljudi ovdje je kupila sa službene stranice https://oneplus.net/hr/. Oneplus 3 je bio 400€, ali mislim da se njega više ne može naručit. Oneplus 3t je 440€ za 64GB verziju. Za garanciju piše da se šalje isto kao što je i došao i mislim da su pokriveni troškovi slanja. Nadam se da to ipak neće trebat. Ne vidim to kao neki minus u odnosu na ove garancije kod nas.
Oko baterije na njemu se ja uopće ne brinem jer se puni stvarno jako, jako brzo i obicno ga jednom na dan stavim tih pol sata-sat na punjač i više uopće ni ne gledam kako se ponaša baterija tako da su mi se tu baš promijenile navike po pitanju baterije.
U ruci je ok, ali da je velik je. Stvar ukusa vjerojatno... meni paše.
Kamera je dobra, ali ja nisam neki prezahtjevni korisnik po tom pitanju niti sam previše proučavala, ali uglavnom mislim da je većina više nego zadovoljna.
Za garanciju piše da se šalje isto kao što je i došao i mislim da su pokriveni troškovi slanja. Nadam se da to ipak neće trebat. Ne vidim to kao neki minus u odnosu na ove garancije kod nas.
Kako nije minus...pa samim time što ga trebam slat putem pošte negdje na servis u EU gubim volju. Meni je mob Samsung bio predan na servis u pon, otišao po njega u sri., koristio lumiu tih 2 dana i poludio. Jedva čekao da mi se vrati sa servisa.
Ti ako imaš volje slat mob van HR...slobodno., ja nema...
Za garanciju piše da se šalje isto kao što je i došao i mislim da su pokriveni troškovi slanja. Nadam se da to ipak neće trebat. Ne vidim to kao neki minus u odnosu na ove garancije kod nas.
Kako nije minus...pa samim time što ga trebam slat putem pošte negdje na servis u EU gubim volju. Meni je mob Samsung bio predan na servis u pon, otišao po njega u sri., koristio lumiu tih 2 dana i poludio. Jedva čekao da mi se vrati sa servisa.
Ne znam, ja nisam baš ni imala problema sa mobitelima da sam slala na servis i računam da je mala šansa da će do toga uopće doć. A što se tiče čekanja zna se i tu čekat jako dugo tako da ne mora uopće bit neka razlika po pitanju čekanja.
Uglavnom meni pri odluci o kupnji to nije imalo previše utjecaja, ali jasno mi je da nekome može imat.
što je bitno koja je adresa ako ti dođe doma pokupiti paket? cijena će sigurno biti veća, ali iskreno od ove godine ne vidim razloga da bi netko kupio oneplus 3t pokraj samsunga s7 koji se nađe nov za 3000 kn jednostavno predugo su čekali kao i mix. Za koji mjesec dolaze sl. mobitel mislim da dizajn, a cijena je ovako paprena.
Pa onda ti uzmi Samsung, ne kužim koja je poanta? Po tebi bi trebali svi uzet S7 za 3 soma, kao da je jedini mobitel na ovaj kugli zemaljski....
Mob koji dođe 3300kn i spada među top modele nikako ne može biti skup i neisplativ, kada se pogledaju cijene od konkurencije.
Gdje to ima novi S7 u dućanu za 3000kn?
zato jer vrijeme prolazi, tko je mislio kupiti oneplus 3 ili poslije 3t sigurno je kupio to mislim na one koji su usko vezani za tech. Svi ostali bolje im se isplati uzeti samsung s7 ili neki ekvivalent koji im je jednostavnije dostupan na više načina. Razlika postoji između oni koji prate 365 dana u godini i onoga tko prati 1 dan kada kupuje mobitel.
vrlo je jednostavno.uzmite u ruku OP3/T i S7 i sve će vam brzo biti jasno....uživajte u u Oneplus 3 jer vrijedi svake lipe,a eto za koji dan i u Tomatu iako se ne nadam nekoj normalnoj cijeni...
zato jer vrijeme prolazi, tko je mislio kupiti oneplus 3 ili poslije 3t sigurno je kupio to mislim na one koji su usko vezani za tech. Svi ostali bolje im se isplati uzeti samsung s7 ili neki ekvivalent koji im je jednostavnije dostupan na više načina. Razlika postoji između oni koji prate 365 dana u godini i onoga tko prati 1 dan kada kupuje mobitel.
ne kuzim ovo vrijeme prolazi?
cijena na njuskalu op3 je od prilike tu kao i cijena s7 (kada gledaš tih 3000kn), što je od prilike kao i cijena u trgovini, prema tome rađe uzet novi mobitel u trgovini (s neta) nego kupovati na crno.. imo sam do sad s 2, 3, 4 i 6, na svima osim na 6 mi nije otišao imei, te sam morao mijenjat matične, tako da o kvaliteti proizvoda nebi pošto nisam imao bajna iskustva (a op3 imam relativno kratko, kojih 3 mjeseca)..
što se tiče cijene od 3000kn, eto sad sam kod poznanika koji prodaje mobitele ispod cijene (provjerena cijena zadnji put kad sam gledao prije ovoga, nisam na njuskalu gledo sada) novi ali odpakiran i star mjesec dana s6 za 3200kn (edge za ispod 4000 zapakiran) prema tome cijena je i dalje relativno visoka i nije 3000kn, to eventualno rabljeni pola godine, i ako se naleti na nekoga tko hitno prodaje (po mojem mišljenju)
sad zadnja stvar, nikada nikoga nisam čuo da je odlučio u jednom danu iskeširat preko 3000kn a da se niti ne raspita za što.. nedavno su mene baš pitali za to, koji mobitel do 3k, ja kad sam reko op3 (3t još nije izašo) i na moj nagovor, osoba koja nikad nije čula za mobitel je počela gledat na internetu 3 tjedna i raspitivat se, čak i u ovoj temi, i gledat po youtubu revieowe, iako je od tech-a udaljena miljama daleko..
osobno znam osobu koja ce kroz tjedan dana narucit op3t iako je bio zagrižen za s7, ali kad je isprobo malo moj op3 nije više bilo ni govora (sada je trenutni vlasnik samsunga)
mislim da nema više impulsivnih kupaca, i da je takva kupovina izumrla.. a sada kada bi kupovao nebi uopće razmišljao što bi uzeo, i mislim da je takvo razmišljanje 99% ljudi koji su se susreli sa ovim mobitelom
ne kuzim ovo vrijeme prolazi?
cijena na njuskalu op3 je od prilike tu kao i cijena s7 (kada gledaš tih 3000kn), što je od prilike kao i cijena u trgovini, prema tome rađe uzet novi mobitel u trgovini (s neta) nego kupovati na crno.. imo sam do sad s 2, 3, 4 i 6, na svima osim na 6 mi nije otišao imei, te sam morao mijenjat matične, tako da o kvaliteti proizvoda nebi pošto nisam imao bajna iskustva (a op3 imam relativno kratko, kojih 3 mjeseca)..
što se tiče cijene od 3000kn, eto sad sam kod poznanika koji prodaje mobitele ispod cijene (provjerena cijena zadnji put kad sam gledao prije ovoga, nisam na njuskalu gledo sada) novi ali odpakiran i star mjesec dana s6 za 3200kn (edge za ispod 4000 zapakiran) prema tome cijena je i dalje relativno visoka i nije 3000kn, to eventualno rabljeni pola godine, i ako se naleti na nekoga tko hitno prodaje (po mojem mišljenju)
sad zadnja stvar, nikada nikoga nisam čuo da je odlučio u jednom danu iskeširat preko 3000kn a da se niti ne raspita za što.. nedavno su mene baš pitali za to, koji mobitel do 3k, ja kad sam reko op3 (3t još nije izašo) i na moj nagovor, osoba koja nikad nije čula za mobitel je počela gledat na internetu 3 tjedna i raspitivat se, čak i u ovoj temi, i gledat po youtubu revieowe, iako je od tech-a udaljena miljama daleko..
osobno znam osobu koja ce kroz tjedan dana narucit op3t iako je bio zagrižen za s7, ali kad je isprobo malo moj op3 nije više bilo ni govora (sada je trenutni vlasnik samsunga)
mislim da nema više impulsivnih kupaca, i da je takva kupovina izumrla.. a sada kada bi kupovao nebi uopće razmišljao što bi uzeo, i mislim da je takvo razmišljanje 99% ljudi koji su se susreli sa ovim mobitelom
pa to kažem vrijeme prolazi oneplus 3t cijena ista dok flagship pada cijena. Super za sve koji se žele riješiti mobitela do novog oneplus 4/5 ili neki treći. Ne lovim se samo za samsung s7 ima i drugih mobitela. Ne znam tko ti je kolega ali s7 ide ispod 3000 kn
zato ne znam kako netko prodaje s6 za istu cijenu ili više
kada je oneplus 3 izašao bio je bez konkurecije zbog cijene te starih flagship koji nisu mogli stasati s njime. Sada kada pada cijena ostalim, čekaju se novi modeli priča je drugačija. Ne velim da je loš, ali se može malo više vagati. Ja realno ne bi nikome preporučio sada da kupi mobitel barem do kraja mjeseca pa da vidi što će sljedećih par mjeseci dođi na scenu.
Ti stalno uspoređuješ cijenu S7 na njuškalu i OP3T novog u dućanu.
Koliko trenutno dođe najjeftiniji S7 novi u dućanu bez ikakvih pretplata?