evo ja sam skino greenpoison i neznam dal cu izgubit sve svoje slike ako ga brekam
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ja sam skino greenpoison i neznam dal cu izgubit sve svoje slike ako ga brekam
nećeš, bez brige
jel to izasao greenpois0n za 4.3?
jel to izasao greenpois0n za 4.3?
koliko vidim ne... 4.2.1
Trazio sam ali svugdje je razlicit datum.
evo napkon sam se nagovorio preci na 4.2.1 samo radi "find my iphone" i radi volume bara, a na 4.3 mozda pridem samo radi wifi hotspotinga....
Trazio sam ali svugdje je razlicit datum.
po svemu sudeci ( pratim samo covering web, tipb i iclarified) do kraja sljedeceg tjedna
evo napkon sam se nagovorio preci na 4.2.1 samo radi "find my iphone"
Kako misliš radi "find my iphone"? Mislis na Mobile Me? Nešto su govorili da će to biti bespaltno za četvorku, ali ne vidim nigdje tako nešto.
Kako misliš radi "find my iphone"? Mislis na Mobile Me? Nešto su govorili da će to biti bespaltno za četvorku, ali ne vidim nigdje tako nešto.
za cetvorku je besplatno i ipad.
imam ipod touch prve generacije i iphone 3gs.iphone updateam uredno i nemam namjeru jailbreakat.ipod sam dao sestri ali ga ne koristi.pa sam dosao na ideju da ga jailbreakam.jel moguce?i sto sve dobijem time?
evo brekan je i kako sam skidat molim odgovor... :/
Moguće je, triba samo malo pogledat po internetu koji je softver u njemu, nać jailbreak za njega i u par klikova se to riješi, većinom bude gotovo u pola sata.
A dobiješ amo reć svašta, prvenstveno pristup korjenu uređaja, znači ono šta apple ne dopušta da se minja na njegovin uređajima, teme, tweakovi i slično. Također aplikacije koje nisu mogle u appstore ima ih u cydii dosta.
Još šta se tiče aplikacija, ima način da instaliraš crackane aplikacije sa interneta.
evo ljudi tko ima stariji uredaj znaci iphone 3g i slicno ima costum ipsw 4.3 za njega :-)
http://www.whited00r.com/downloads.html
Nisam jos testirao ali cim se ukaze prilika onda cu posto mi 3g radi sada dobro inace taj lik vec dosta dugo vremena se bavi sa takvim stvarima...
evo ljudi tko ima stariji uredaj znaci iphone 3g i slicno ima costum ipsw 4.3 za njega :-)
http://www.whited00r.com/downloads.html
Nisam jos testirao ali cim se ukaze prilika onda cu posto mi 3g radi sada dobro inace taj lik vec dosta dugo vremena se bavi sa takvim stvarima...
Moga bi ja večeras ili kroz jutro ako uvatin vrimena.
Samo šta ovo konkretno znači?
iOS4 Based firmware has not been released yet. It would require lot of time before it is ready.
iPhone 3G and iPod touch 2G users can choose between iOS3 or iOS4 based firmware. Firmware on iOS3 is really faster then iOS4 based one, but you can't install iOS4+ only apps from AppStore. We reccommend using iOS3 based firmwares since old device runs really slow on iOS4.
znaci to je napravljeno sa iosom 3 i dodane su mogucnosti iosa 4.3 i koliko sam citao ide ultra brzo i multitasking i sve jedini problem je sto ti nece sve aplikacije raditi na njemu posto je baziran na ios3...a ovaj sa 4 jos nije ispoliran kako treba i nije izasao!
moze meni pomoc
moze meni pomoc
Šta konkretno ti treba?
moze meni pomoc
što ti treba sunce bakino
kak se skidaju aplikacije i igre
Applovac pa ne zna skidat piratsko
Aj sad ću ti na pm objasnit da nebi dobia karton.
"one" ilegalne ili legalne ?
zaboli me kakve samo da se skidaju besplatno jilbreko sam ga malo prije
zaboli me kakve samo da se skidaju besplatno jilbreko sam ga malo prije
pa onda mos sa app storea skidat one šrot... al ajde imaš pm za one prave
opet se spominje unloack za 4.3...je li za 4.2.1 ne postoji ili sta ?
opet se spominje unloack za 4.3...je li za 4.2.1 ne postoji ili sta ?
mislis jailbreak ili otkljucavanje na sve mreze ?
otkljucavanje na sve mreze...
otkljucavanje na sve mreze...
e o tome nemam pojma
dal mi moze neko objasnit sto je to hotspot koji dolazi sa 4.3
dal mi moze neko objasnit sto je to hotspot koji dolazi sa 4.3
Na iphoneu aktiviraš 3G internet preko sim kartice i uključiš hotspot pa taj internet možeš djelit preko wifi sa drugin uređajima. Nešto ka da iphone glumi router, barem san ja to tako svatia.
mozes koristiti internet od mobitela na laptopu putem wifija...recimo...istu stvar ti radi mywi iz cydie vec 4. godine od kada je izasao prvi iphone :-)