jedan mi rece da ce se moci kad izice 4.3 i evo izisla i sta sad ?
“The two most powerful warriors are patience and time.”
jedan mi rece da ce se moci kad izice 4.3 i evo izisla i sta sad ?
“The two most powerful warriors are patience and time.”
znam ja to,ali uvjek se nadam kad pitam ovako sta da ce mi neko reci--pa to je vec vani xD
naglašavam da je ovo tethered JB!
Znači da će untethered VRLO brzo... :D
Znači da će untethered VRLO brzo... :D
A ja ljenčina još na 4.01 ^^
Sad bi baš i mogao na 4.3.
strpi se dok nebude untheatred jel znas kako oni to znaju razvuci ali geohot je vozio jos davno to tak da ima samo se treba izdat!
i sta sad ja trebam dici na 4.3 pa ga jailbrejkati i onda ce mi moci sve sim karitce ili ?
i sta sad ja trebam dici na 4.3 pa ga jailbrejkati i onda ce mi moci sve sim karitce ili ?
JAILBRAKE I UNLOCK NISU ISTO! nemoj to raditi nema unlock za 4.2.1,4.3 samo jailbrake postoji i to untheatred(znaci kad se mob ugasi morate te ga paliti pomocu kompa)
da to sam uradio...imam verziju 3.2.1 i JB sam uradio....kad mi se ugasi upalim ga preko compa to nije problem..zanima me za unlock--da li je to moguce sam uraditi i od cega to zavisi ?
Jailbreak za iOS 4.3 (windows verzija)
NOTE: Unlock za verziju 4.3 još ne postoji.
Predlažem da prvo pročitate sve pa onda krenete na jailbreak.
1. Korak
Skinite sve šta van je potrebno za jailbreak.
2. Korak
Pokrenite Sn0wbreeze, zatim kliknite plavu strelicu u dnu ekrana.
3. Korak
Nađite traženu firmware .ipsw datoteku za vaš iOS uređaj tako što kliknete browse gumb.
4. KorakSn0wbreeze će sad analizirat vaš ipsw file, te nakon što izanalizira kliknete opet desno plavu strelicu
5. KorakSada kliknite "expert mode" pa zatim "build ipsw" opciju da bi kreirali svoj custom firmware.
NOTE:Ako vam se iphone oslanja na unlock izaberite opciju "Baseband Preservation Mode" umjesto "expert mode"
Možete čak i igrat pac man, pošto ovo traje neko vrime
6. KorakKada završi sn0wbreeze će izbacit poruku "done" i to znači da je vaš custom firmware napravljen
7. KorakSada sljedite upute na ekranu kako iphone staviti u DFU mod
To bi bilo ovako.Držite power i home gumb 10ak sekunda, pustite power ali nastavite držati home gumb još nekih 10ak sekunda. Ako ste ovo dobro napravili sn0wbreeze bi vam trebao izbaciti poruku da je vaš uređaj u DFU modu
Sada trebamo to sve instalirati na iphone sa iTunesom.
8. Korak
Pokrenete iTunes, kliknete sa lijeve strane na vaš uređaj te zatim dok držite lijevi shift kliknuti na RESTORE. Nikako check for updates!
Tad će vas itunes pitati da locirate svoj firmware koji želite restorati, vi izaberete onaj custom koji je sn0wbreeze napravio. (obično bude na desktopu)
9. Korak
Sada vam ništa ne preostaje nego čekati da iTunes obavi restore. Na nekom trenutku vaš uređaj će pokazivati traku gdje se loada sustav.
Budući kako jošne postoji untethered jailbreak moramo pokrenuti uređaj u tethered jailbreak stanju.
Da bi ovo učinili poslužit će nam jedan mali programčić iBooty.
10. Korak
Pokrenite iBooty te izaberite svoj uređaj. iBooty vam se nalazi na desktopu nakon što završite sve sa sn0wbreezeom.
11. KorakKliknete start i sljedite upute kako bi opet stavili uređaj u DFU mod.
Držite power i home gumb 10ak sekunda, pustite power ali nastavite držati home gumb još nekih 10ak sekunda.
12. Korak
Nakon što ste uspješno ušli u DFU mod pustite iBooty da odradi svoje dok se vaš iUređaj ne pokrene u tethered jailbreak modu.
Nisam odgovoran za nikakve kvarove koje možete/ste prouzročili sa ovim tutorialom. Ovo radite na vlastitu odgovornost!
da li je ovo jb tethered ili?
edit: nebitno tek sad procitao da je tethered:)
pitanjeee, kad mi itunes obavi sad ovaj restore prije ovog koraka sa ibooty sad mi stoji samo ona jauka kad se pali i ne mrda vec nekih 5min da li sad triba ibooty upalit il treba sacekat da se ovo makne?
pitanjeee, kad mi itunes obavi sad ovaj restore prije ovog koraka sa ibooty sad mi stoji samo ona jauka kad se pali i ne mrda vec nekih 5min da li sad triba ibooty upalit il treba sacekat da se ovo makne?
Tribalo bi sačekat da instalira, pa onda upalit program. Iako nisan proba jer iman 3G koji ne podržava 4.3.
ma evo sve je u redu upalio ja ibooty i krenilo je sve opet.
kako vratiti 3GS softweare 4.1 na 4.0.1.
kako vratiti 3GS softweare 4.1 na 4.0.1.
Jedini način je ako si spremio svoj SHSH kad si ga JB-ao... inače nikako....
nisam, momak je instalirao update na otključan iphone (otljučan od strane t-coma) i sad mu ne pozna karticu 091
nisam, momak je instalirao update na otključan iphone (otljučan od strane t-coma) i sad mu ne pozna karticu 091
Nije sigurno otkljucan od strane t-coma...
Moguće, to u t-comu ima svakakvih... jednom se šogoru pokvario iPhone i trebao je kontakte prebaciti na novi i išli smo u westgate u t-com i nams je lik koji tamo radi pitao da da li ga želimo JB-ati i otključati za "samo" 200kn... ja sam se lijepo iznenadio i mislio si: Eee, da ti šef zna za to de bi ti bio....
Ne kužim kak netko živi na tome, pa kaj su ljudi tak glupi da ne znaju doma pkrenut program i držati te 2 tipke 15s.....
100%, kada ga je kupovao zatražio je da zadrži karticu 091 i u Rijeci (sjedište T-coma) su mu besplatno otključali iphone. Sad mi je javio da su mu ga opet otključali s ovim najnovijim softwerom, ali neće ga jailbrekat jer da nemaju za to ovlasti (što god to značilo).Kad će cydia za zadnji update, da mu to sredim?..ja se držim 4.0.1 i radi bez frke već mjesecima, al, ne znam kako bi vratio njegov s ove nove verzije na staru, bar na 4.0.1, limera mi sumnjivo zvuči a sn0wbrezze kaže da je unthreed, ne bi se stim zafrkavao
kako su mu otkljucali to mene zanima? moze kupiti TVORNICKI otkljucan ali da nosi u t centar jos nikada nisam cuo
e ljudi imam iphone 3G od 16gb i prekjučer sam stavio novi ios 4.2.1 i iphone mi je postao prespor, onak treba mu 4 sec da otvori sam postavke. Jel ima nekog drugog rješnja ili ga trebam pokušat vratiti na verziju 3.1.3 di je najbolje radio?
e ljudi imam iphone 3G od 16gb i prekjučer sam stavio novi ios 4.2.1 i iphone mi je postao prespor, onak treba mu 4 sec da otvori sam postavke. Jel ima nekog drugog rješnja ili ga trebam pokušat vratiti na verziju 3.1.3 di je najbolje radio?
probaj ga restorati na 4.2.1 te ako si igrom slucaja preko pwnage toolsa ukljucio multitasking i jos par gluposti makni to... ugl ja sam prije tjedan stavljao prijatelju na 3g-a 4.2.1 i radi ok...
Iphone 3g mozes downgradat bez SHSH ali i meni radi dosta dobro na 4.2.1 pri tome jos multitasking ukljucen jedino sam wallpaper "ubio" i stavio preko winterboarda gdje radi 10x bolje i brze
ma nisam ništ uključio. samo sam na itunes pritisnio update....nemam multitasking, niti nista..sve normalno kako i na prijašnjoj verziji, samo što mi usporeno radi :/
moze nike link za greenpois0n
ja imam iphone 3g na osu 4.2.1 i jel se moze on jailbreak-at i otkljucat na tom software-u?
ja imam iphone 3g na osu 4.2.1 i jel se moze on jailbreak-at i otkljucat na tom software-u?
Može, bez problema 3G ima stari bootrom. Evo ja san svoga, odnosno od cure jailbrakea pomoću ovog tutoriala.