HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 452.071
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Htc M8

Čudno, znam da su prije svi mobiteli na TComu bili zaključani, a kako provjerite da vam je mob otključani? Osim da stavite drugu SIM karticu? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 6:28 (Deawood).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Htc M8

Imam priliku nabaviti htc one m8 jako jeftino (1400 kn), sumnjivo mi je jako ali čovjek kaže da ima i račun i garanciju, a tako jeftino ga prodaje jer mu hitno zrebaju pare, na što bih trebao sve paziti da skužim da nije ukraden ili ako nema kakvih problema?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Htc M8
EZY-E kaže...

Imam priliku nabaviti htc one m8 jako jeftino (1400 kn), sumnjivo mi je jako ali čovjek kaže da ima i račun i garanciju, a tako jeftino ga prodaje jer mu hitno zrebaju pare, na što bih trebao sve paziti da skužim da nije ukraden ili ako nema kakvih problema?

Mene je u Tmobilea mob dosa 1400kn. Ne racunam preplatu jer ostala ista, a uvik je placam.

I copy and pasted my system 32 folder, now I have a 64bit operating system
15 godina
protjeran
Htc M8

Ispada ipak da je čovjek u Osijeku tako da ništa :/

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
14 godina

Nije problem provjeriti i dobavljivost preko kontakata world wide koji se imaju, ali se ja pitam, hoće li imati europske frekvencije, punjač koji bi odgovarao, ...

Ima tu poprilično i drugih detalja, da li će to biti, postojati, a nabavljivost je mala malica što bi susjedi slovenci kazali. 

ATJ Lučko
14 godina
odjavljen
Htc M8

Pa pustiti će u ostatak svijeta, pratite malo FB od HTCa lol... 

0 0 hvala 0
10 godina
Deawood kaže...

Pa pustiti će u ostatak svijeta, pratite malo FB od HTCa lol... 

Bogte previse je to svega za pratiti....
12 godina
Htc M8
Dns mi se rebootao nekih tri puta sam od sebe. Dva puta kad sam pisao mail i jednom na 24 sata. Sve je stock imao tko takav problem?

0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Uskoro dolazi nadogradnja na 4.4.4. koja donosi džidže iz Eye!{#}

http://www.androidcentral.com/unlocked-htc-one-m8-see-camera-update-444-starting-tomorrow

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Htc M8

Nakon evo malo dužeg korištenja mobitela, i dalje stojim iza svega što sam rekao o kameri. 

Dinamički raspon je užasan. Dakle, gotovo je nemoguće uslikati prostoriju preko dana zbog svjetla na prozoru ili slične stvari. 

Boje su nekad malo isprane. Uspoređivao sam s G3, što se kamere tiče, G3 je razvalio M8. 

Close-up iliti macro slike su ok, blic također. 

Uglavnom, sad tek mi nije jasno zašto su ljudi toliko branili tu kameru, no, svatko ima svoje veselje.

Osim toga, prezadovoljan sam mobitelom, osim možda prejake vibracije dok mi je mobitel na stolu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Cordas kaže...

Nakon evo malo dužeg korištenja mobitela, i dalje stojim iza svega što sam rekao o kameri. 

Dinamički raspon je užasan. Dakle, gotovo je nemoguće uslikati prostoriju preko dana zbog svjetla na prozoru ili slične stvari. 

Boje su nekad malo isprane. Uspoređivao sam s G3, što se kamere tiče, G3 je razvalio M8. 

Close-up iliti macro slike su ok, blic također. 

Uglavnom, sad tek mi nije jasno zašto su ljudi toliko branili tu kameru, no, svatko ima svoje veselje.

Osim toga, prezadovoljan sam mobitelom, osim možda prejake vibracije dok mi je mobitel na stolu.

Mene je upravo ta kamera odvratila od kupnje. Kad bi dosao M8 Eye u Europu odmah bih ga uzeo. Jel zna netko da li ce se to dogoditi mozda ili ce ipak biti samo u Kini izdan?
14 godina
odjavljen
Htc M8

I ja isto tako, ako dode Eye verzija u EU odma ju kupujem

0 0 hvala 0
16 godina
Eye će biti dostupan u EU kako je HTC i objavio za vrijeme predstavljanja EYE-a.
Update za M8 bi trebao do kraja tjedna, 4.4.4. +EYE.
Meni osobno se ne svidja EYE samo radi dimenzija i 13 MP prednje kamere, to je trebala biti 4UP kamera sa flashom, poglavito radi low lighta, no dobro. Ako je sudit po dizajnu, iako je ovo mid range, možda kod M9 dobijemo 6 ili 8 UP kameru zada s OISom koja će biti pozicionirana u kutu telefona, ne na sredini, no to znači flat dizajn i deblji rubovi od ovih sada na M8. Poznavajući HTC, mislim da će ostat na UP senzoru na flagshipu i nešto poboljšat DR i UP. samo da se vrate na dimenzije M7.
Ako prodje na elevateu stack i pboto acute kombinacija, koju bi kamera sama radila, onda bolje od 4/6 UP ne treba, jer upscaleana na 16 MP daje bolje rezultate od svih drugih flagshipa. Brzina i veliki senzor dolaze do izražaja. Evo i primjer. Tu imate i usporedbe.

https://flic.kr/p/pokDjf https://flic.kr/p/poi36G
ptspclan.com | visit us ^^
10 godina
sardax kaže...
Eye će biti dostupan u EU kako je HTC i objavio za vrijeme predstavljanja EYE-a.
Update za M8 bi trebao do kraja tjedna, 4.4.4. +EYE.
Meni osobno se ne svidja EYE samo radi dimenzija i 13 MP prednje kamere, to je trebala biti 4UP kamera sa flashom, poglavito radi low lighta, no dobro. Ako je sudit po dizajnu, iako je ovo mid range, možda kod M9 dobijemo 6 ili 8 UP kameru zada s OISom koja će biti pozicionirana u kutu telefona, ne na sredini, no to znači flat dizajn i deblji rubovi od ovih sada na M8. Poznavajući HTC, mislim da će ostat na UP senzoru na flagshipu i nešto poboljšat DR i UP. samo da se vrate na dimenzije M7.
Ako prodje na elevateu stack i pboto acute kombinacija, koju bi kamera sama radila, onda bolje od 4/6 UP ne treba, jer upscaleana na 16 MP daje bolje rezultate od svih drugih flagshipa. Brzina i veliki senzor dolaze do izražaja. Evo i primjer. Tu imate i usporedbe.

https://flic.kr/p/pokDjf https://flic.kr/p/poi36G

Da ti govoris da ce Eye software biti dostupan za download, a mi o samom telefonu koji je bio lansiran u Kini sa novom kamerom. To nas interesira da li ce biti dostupno u Europi? Sto ce u biti tajn Eye software popraviti na M8 tocno?
16 godina
Ma ne, prvo sam rekao za telefon, objavili su da ce bit dostupan na svim tržištima od Listopada. Citiram: "The HTC Desire EYE will be available through mobile operators and major retailers across EMEA, Asia and the US starting in October." Software i 4.4.4 će po HTC Hrvatska i VIP-u biti dostupan do kraja tjedna.
14 godina
odjavljen
sardax kaže...
Ma ne, prvo sam rekao za telefon, objavili su da ce bit dostupan na svim tržištima od Listopada. Citiram: "The HTC Desire EYE will be available through mobile operators and major retailers across EMEA, Asia and the US starting in October." Software i 4.4.4 će po HTC Hrvatska i VIP-u biti dostupan do kraja tjedna.

To je inaće Desire, i ja sam se tako zahebo. Ali ista stvar, samo ime.

10 godina
Pa da, to nije M8 Eye. Nego Desire kak kolega iznad veli.... m8 Eye (s 13 megapixelnom kamerom) je za sada dostupan samo u Kini i Indiji
16 godina
Mislim da M8 EYE, kao i M8 WP neće biti na tržištu EU, već samo Kina/US. Pronaći ću link sa xda. Sad se okreću tabletu i novom M9 za sva tržišta. Pogotovo premium segment neće trpat svugdi.
12 godina
neaktivan
Htc M8

pozdrav recite mi molim vas oce li update 4.4.4 donit i zakrpu za onaj data connection problem sta ga ljudi imaju sa vipon?

0 0 hvala 0
16 godina
Da, hoće.
16 godina
Htc M8

Dostupan je već ovaj 4.4.4 i Eye update.. skida se upravo

Disregard the constabulary.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Htc M8

Na Tcomu također dostupan. 252 mb

I copy and pasted my system 32 folder, now I have a 64bit operating system
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 11:57 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Htc M8

Ajde javite ako primjetite postoje li kakvi novi bugovi... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Htc M8

Kroz nekih sat koristenja na 4.4.4 nisam primjetio nikakve bugove. Najveća je novost ipak na prednjoj kameri koja je doista sad vrlo zabavna ko se puno "selfa" i nudi dosta mogucnosti nego na verziji 4.3. Sve u svemu, solidna promjena s novim updateom. I da, primjetio sam da je sada skype integrisan u sistem.

0 0 hvala 2
10 godina
igi35 kaže...

Kroz nekih sat koristenja na 4.4.4 nisam primjetio nikakve bugove. Najveća je novost ipak na prednjoj kameri koja je doista sad vrlo zabavna ko se puno "selfa" i nudi dosta mogucnosti nego na verziji 4.3. Sve u svemu, solidna promjena s novim updateom. I da, primjetio sam da je sada skype integrisan u sistem.

A promjene glede straznje kamere? Ako ih uopce ima....
17 godina

a jel ovaj update konacno rijesava problem s mobilnim podacima?

11 godina
neaktivan
Nekako imam dojam da glavna kamera daje još nešto bolje fotografije i brzi fokus, ali možda i grijesim jer puno kameru i ne koristim. Kod nje (stražnje) nisam primjetio neke promjene u opcijama što ne znaci da i nije nešto dodano. Najviše mi se sviđa ovo dijeljenje displeja na dva dijela i pravljenje izdjeljene fotografije naprijed i otraga. Oko fluidnosti nije bilo nikad ni problema na m8, antutu 5 ide oko 44000 bodova kao i na 4.3. Problem sa mobilnim podacima nisam imao ni ranije, tako da ne znam da li je to popravljeno sa ovim updateom.
16 godina
Htc M8

jel moguce skinuti hrvatski jezik na M8? Ima samo osnovne globalne jezike

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Riješeni jr data problem.Sve ok radi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka: