To je bilo samo da vidim koja je granica po tebi...
Ljudi su zaboravili da je bit fotografije moment i uspomena, no to je razumljivo, jer mlađe generacije ne znaju što znači otići na 7-10 dana putovanje sa 2 do 3 filma sa po 24 ili 36 slika. Mislim, danas ljudi odu na put u Rim, npr, pa je 80% slika landscapeovi, fontane, palače, ... Nigjde onih koji su išli na to putovanje, ili su im večina slika selfiei slikani sa prednjom kamerom koja je lošija od svih stražnjih kamera unatrag x godina, pa...??
Ja puno putujem, pa ne znam imam li 3 landscape slike. To uvik mogu skinit s neta u svim mogućim kombinacijama/filterima/zalascima..., ali moment s ženom/ekipom/kolegama ne mogu :).
HTC kamera sa stvarima poput ZOE i video highlights, audio recordingom za video koji je čudo ispred ostalih, pa reprodukcija toga svega čini ovu kameru zabavnom i pravim uređajem za hvatanjem momenta i dijeljenje s prijateljima. Ako HTC promijeni piramidalni dizajn (nadam se da nece), može se očekivat 8 UPx kamera na M9. Tako, od svih kompromisa, moje je mišljenje da HTC je odabrao najbolje. Te su slike pristojne veličine, brza je kamera, video/audio recording je besprijekoran i kombinacija s stereo zvučnicima vrh. A kolega koji je par postova opisao prednosti kamere na M8 je upravo pogodio bit.