Gearbest.com

poruka: 1.642
|
čitano: 453.776
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: Gearbest.com
Kakva je situacija s bodovima ako uklonim video reviewe s jutuba? Jer već jesam :D valjda mi neće uzet bonus pare

1 0 hvala 0
13 godina
kbenzema kaže...
Kakva je situacija s bodovima ako uklonim video reviewe s jutuba? Jer već jesam :D valjda mi neće uzet bonus pare

Neće, ne moras brinuti za to.. Jednom odobren mora stajati minimalno mjesec dana, na kraju toga tvoja volja..

____________________________________________________________________________________________________________________

Inace, evo još jedna NAGRADNA IGRA od strane GearBesta na Facebook stranici

Nakon uspješno završene prve nagradne igre, povodom Toys & Hobbies promocije na GearBestu, ovoga puta se daruju tri sudionika. Izvlačenje je 31.5. iza 22:00h.

Nagrada ovoga puta je Cheerson CX - 10D tiny quadcopter, a više informacija i kako sudjelovati možete pronaći na slijedećem LINKU

Pa eto svi koji se odučite sudjelovati, sretno svima. 

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 23:35 (majdo).
10 godina
neaktivan
Ima li koja dobra dusa kakav kod za Oukitel K10000?

Narucio bi frend pa ako se pokaze dobar jos trojica su zainteresirana ?
Budi ponosan!

0 0 hvala 0
13 godina
FrankMartin kaže...
Ima li koja dobra dusa kakav kod za Oukitel K10000?

Narucio bi frend pa ako se pokaze dobar jos trojica su zainteresirana ?

Provjerim danas, pa javim cim dobijem odgovor da li ima kakav kod..

Imao sam ga, koristio.. Telefon je čudo sto se baterije tice. Glomazan je, ali baterija traje do 5-6 dana, i po 16+ sati SOT-a se moze izvuci bez ikakvih problema.. Jedino eto sto krajnjem korisniku dimezije/glomaznost mogu biti problem ukoliko nije spreman od početka na to  obzirom na velicinu baterije i metalni izgled.. 

12 godina
neaktivan
Gearbest Brz i pouzdan.

Narucena akciona kamera Eken H9 preko GB-a 16.5.
Poslata je iz Holandije istog dana preko PostNL.
Danas je prosla Sorting Center PostNL i poslata je za Srbiju.
Sada cekam da udje u Srbiju:)
Javljam kad stigne!

2 0 hvala 0
13 godina
Gearbest.com

Nove promotivne akcije su pripremljene, pa evo redom, moda netko nađe nešto za sebe:

Promocija savršeno ljeto

RC quadcopteri i dronovi

Igračke/akcijske figurice iz filmova

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Gearbest Brz i pouzdan.

Evo juce je usla u Srbiju sada cekam da stigne kod mene u kucu. :)

10 godina
protjeran

Ja kad hoču kupiti iz kine ruksak npr dođe mi shipping 88$, kako vi prolazite jeftinije?

ps: svaki rusak koji sam pokušao kupiti ima oko 1.3 - 1.4 kg.

13 godina

O kojim ruksacima je riječ? javi se preko privatne poruke s linkovima da provjerimo da li se nesto moze promijeniti.. 

12 godina
neaktivan

Ja kad narucujem preko GearBesta da me ne bi odrali na carini oni stave na onoj kutiji da je poslat proizvod kao "GIFT" ili  cena ispod 50 e ako je npr prava cena 80e oni ce staviti da na paketu pise 10-15 evra da vas ne bi odrali na carini.
A sto se Shipping-a tice reci samo koji je model ruksaka koji zelis da narucis?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2016 17:24 (Toda).
13 godina
Toda kaže...

Ja kad narucujem preko GearBesta da me ne bi odrali na carini oni stave na onoj kutiji da je poslat proizvod kao "GIFT" ili  cena ispod 50 e ako je npr prava cena 80e oni ce staviti da na paketu pise 10-15 evra da vas ne bi odrali na carini.
A sto se Shipping-a tice reci samo koji je model ruksaka koji zelis da narucis?

Ma ne prolazi ti to više u hrvatskoj, davnih dana je to prestalo prolaziti..

Provjerim pa javim.. Nadam se da ce do sutra biti povratna informacija.. 

12 godina
neaktivan

U Srbiji idalje to rade.. :)

9 godina
odjavljen

Sta rade? Meni su uredno naplacivali nekih 5 EUR pdva po paketu bez obzira sta je unutra...

13 godina
sudy_freak kaže...

Prednost pri registraciji je da dobijete 10 kupona po 5$ koje možete koristiti vi ili netko od vaših prijatelja....

nebih baš rekao. dobio sam 10 kupona ali u vrijednosti 0,20$ svaki....   

13 godina
Komentiraš nešto od prije godinu i pol dana.. Najs :D
12 godina
neaktivan
Gearbest.com

Evo da i ja pitam nesto sta znaci ovo The item has been processed in the country of destination kada ce mi stici proizvod koji sam narucio?
25-05-2016 12:30 The item has been processed in the country of destination
25-05-2016 08:22 The item is on transport to the country of destination
25-05-2016 00:36 The item has arrived in the country of destination
23-05-2016 19:17 The item is on transport to the country of destination
23-05-2016 13:08 The item is at the PostNL sorting center
20-05-2016 09:21 The item is pre-advised

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Trebalo ti je to već stići, čudno da nije. Osim ako nije većeg iznosa pa zapelo na carini

12 godina
neaktivan

ukupna cena je $48, ne verujem da je do toga ali videcu mozda mi stigne i danas, ili ove nedelje najverovatnije..

10 godina
neaktivan
Pozdrav ekipa. Naručio sam kameru sa gearbesta za 34.34 usd. Na zahtjev poslao račun sa gearbesta i paypala našim postarima i danas lik donese kameru i traži još 112 kuna?? Pa kaj to moguće? Pa to je pol vrijednosti kamere.
(Zagreb)

0 0 hvala 0
13 godina
burkezg kaže...
Pozdrav ekipa. Naručio sam kameru sa gearbesta za 34.34 usd. Na zahtjev poslao račun sa gearbesta i paypala našim postarima i danas lik donese kameru i traži još 112 kuna?? Pa kaj to moguće? Pa to je pol vrijednosti kamere.
(Zagreb)

Po srednjem tecaju, 231 kn je kamera na to ide 25% PDV što je u tvom slucaju cca 57.75kn i zaracunali su ti 55kn troskove carisnkog postupka.. Krasno.. Nekad je to bilo 30 kn, ocito su sada promjenili i tu stavku u cjeniku i poceli tako otimati narodu.. Još jedan u nizu harač..

12 godina
neaktivan
Gearbest.com

Moze pomoc? Je l treba da se brinem ili ne? posto mi ovako pise od 25/5.. :/
Sta mislite kad ce mi stici i dali imate iskustva sa ovim?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Nije ti palo na pamet pogledati na stranicama poste republike srbije? A tamo pise ovo...

17 godina

Ja u zadnje vrijeme redam samo negativna iskustva. Prvo tempered glass 9h narucio dva komada a dobio samo najobicniju plastiku, drugo narucene slusalice prije mjesec dana i vec 20 dana stoje u belgiji. Pitao ih na chat sta je s time i rekli da im tracking radi samo do belgije. Jucer isao do poste da vidim da se nije zagubilo kad na posti nema nista.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2016 13:54 (Patrick_cro).
10 godina
odjavljen
Meni zadnja 3 paketa preko Belgije stigla za 8-9 dana. Kad bi se tak nastavilo, milina...

0 0 hvala 0
17 godina
Gearbest.com

Eto moje stoji u Belgiji i nikako da se pomakne. Zadnji puta dobio u roku tjedan ali ovo nikako da stigne, a i onu plastiku sta su mi poslali bi im trebalo nabit u glavu. Jos ocijenim proizvod i na kraju taj proizvod opet ima 5 * A obicna izrezana plastika za rn3

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Meni najvise na carini ostane..
Kao i sad.. :/

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2016 23:38 (Toda).
11 godina
Toda kaže...

Meni najvise na carini ostane..
Kao i sad.. :/

6 dana razvlacenja po carini, e pa svasta...meni je masu puta roba isla preko carine, ali tamo to rijese u roku 24h...doduse ja pisem za Hrvatsku, a ti si u Srbiji i kod vas ocito ta procedura duze traje.

9 godina
odjavljen

U Bosni isti dan proslijede iz Sarajeva za Banja Luku i i isti dan u Banja Luci na carini proslijede dalje u postu... I u Sarajevu na aerodromu i u Banja Luci na carini se zadrzi par sati bukvalno. U Srbiji to traje beskonacno i vrlo su bezobrazni. Odoka procjenjuju stvari bez obzira na racun, racun i ne traze i sl. Puno mi je lakse robu naruciti na BiH i onda poslati za Srbiju....

12 godina
neaktivan

strasno, i posle toga na carini iscepaju kutiju izlome sve sto ima i posalju ti tako unistenu i naplate ti carinu 20e, ma nosite se..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice