Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 835.313
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Jel normalno da gps "puca"? Konkretno dok napravi lock onda je ikonica mirna, a povremeno tipa svakih 5min mi se dogodi da pocne blinkati gps ikonica, znaci da opet nema lock i pokusava se lockati. Rootao i napravio fix za gps po uputama. Jel jos nekome tak radi? :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako ima tko kupon za 10% off neka pošalje na pp :) Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav,
Također bi zamolio nekoga kupon i objašnjenje kako to sa kuponima funkcionira?

Također ovaj mobitel mi je zanimljivi pošto je aluminijski, da li ga je toko imao? imate li ikakve informacije iz prve ruke? Hvala

JIAYU G3T 4.5

http://www.banggood.com/JIAYU-G3S-4_5-Inch-Andorid-4_2-MTK6589T-4G-ROM-Smart-Phone-Black-p-81656.html

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Da napisem minuse koje smo pronasli na mobu, bez fiksova i kako ih rijesiti. Znaci, out of the box:

• Skripava plastika (vlastiti problem, skripi na sve strane)
  • Flek na sredini ekrana (vlastiti problem, valjda nakupina vlage jer je mobitel bio izlozen vanjskom svijetu u rano jutro)
  • Trganje slike na dnu ekrana (vlastiti problem)
  • Losa kvaliteta poziva i krcavi zvuk prilikom razgovora
  • Lose spajanje na 3G mrezu (vlastiti problem)
  • Nasumicno resetiranje
  • Slaba bljeskalica (skoro pa neupotrebljiva)
  • Los GPS (problem s MTK SoC-ovima)
  • Los punjac
  • Problematican 3.5mm prikljucak za slusalice

Ako sam nesto izostavio slobodno napisite. Moze i PM.

Dosta problema se da sloziti, kao npr. GPS, 3G, punjac i nasumicno resetiranje.

EDIT: Jos nesto, ovo je nakupina problema, sto ne znaci da ih svi imaju i sve. Za nove koji ovo citaju.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 18:22 (ukay1000).
Moj PC  
5 0 hvala 2
12 godina
protjeran
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

Skoro su svi imali problema sa Gps-om 3G-om bljeskalicom i punjacem sto se lako sredilo u 99% slucajeva
EDIT
Jesu li oni koji su imali rpoblema sa pozivima sredili problem ili su vracali mobitel u Kinu i dogovrali se sa Banggod-om 

Postavljam glupa pitanja
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 14:32 (Fabregas4).
17 godina

Bljeskalica u trenutku fotografiranja ima najjače svjetlo, do onda je dosta slabo. U najnovijoj verziji xyz roma je to navodno riješeno te se u aplikacijama poput flashlight isto aktivira najjače.

Inače ne možete na mobitelima očekivati bljeskalicu koja će osvijetliti cijelu dvoranu...

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
17 godina

Riješeno je samo u flashlihgt aplikaciji, kod korištenja kamere bljeskalica i dalje daje slabije svjetlo (bar u onim ROM-ovima koje sam ja isprobao).

Ne očekujem da osvijetli čitavu dvoranu, ali očekujem da osvijetli prostoriju od 12 m2 kao što to čine druga dva mobitela koja imam.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Kojoj "flashilght" aplikaciji? Ja sam probao više njih i sve slabije svijetle od onog trenutka kada kamera slika.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
17 godina

Ova.

Ali u pravu si, u trenutku okidanja bljeskalica jače svijetli nego kod fokusiranja, to sam tek sad primjetio, iako sam siguran da kod stock ROM-a nije tako, provjerit ću kad istestiram trenutni ROM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

trebam dostaviti carini ispise racuna od paypala itd....
zanima me kako izgleda narudzba sa stranice...
ako moze netko staviti sliku

Hvala 

Postavljam glupa pitanja

0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

Danas je došao mobitel i sve je bilo super dok nismo pokušali skužit kako uključit net na mobitelu, mama ga je potom odložila sastrane dok smo guglale, nakon toga se ekran normalno zgasio (jer ga par minuta nismo dirale), no nakon što smo ga upalile tražio nas je neki pin (ekran nije izgledao jednako kao kad nas je tražio pin skroz na početku kad smo ga tek upalile). Pin koji imamo za sim karticu nije prihvatio, zgasile smo ga, restartale – ništa….stvarno nismo ništa stiskale, ni novi pin stavljale, apsolutno ništa (uvijek prvo guglamo) i to baš iz razloga da se ne dogodi nešto ovakvo.

ovo je slika kad se mob upali: http://oi43.tinypic.com/dw6oh3.jpg, i ovo je kad unesem pass od sim kartice: http://oi44.tinypic.com/suyp04.jpg.

Kad ga upalim bez ikakve sim kartice, ista je situacija. Kad stavim bilo čiju karticu unutra – ista je situacija.

Može li mi netko pomoći?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eyekool kaže...

Ova.

Ali u pravu si, u trenutku okidanja bljeskalica jače svijetli nego kod fokusiranja, to sam tek sad primjetio, iako sam siguran da kod stock ROM-a nije tako, provjerit ću kad istestiram trenutni ROM.

Instalirao sam ovu aplikaciju ali neće mi je pokrenut, samo mi se na stotinku pojavi crni ekran i izbaci me van (stock ROM, nije rootan).

17 godina
moderator
Fabregas4 kaže...

trebam dostaviti carini ispise racuna od paypala itd....
zanima me kako izgleda narudzba sa stranice...
ako moze netko staviti sliku

Što će ti slika? Pročitaj:

http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/cubot-gt99-smartphone-android-42/3849360.aspx

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

12 godina
neaktivan
branahappy kaže...

Danas je došao mobitel i sve je bilo super dok nismo pokušali skužit kako uključit net na mobitelu, mama ga je potom odložila sastrane dok smo guglale, nakon toga se ekran normalno zgasio (jer ga par minuta nismo dirale), no nakon što smo ga upalile tražio nas je neki pin (ekran nije izgledao jednako kao kad nas je tražio pin skroz na početku kad smo ga tek upalile). Pin koji imamo za sim karticu nije prihvatio, zgasile smo ga, restartale – ništa….stvarno nismo ništa stiskale, ni novi pin stavljale, apsolutno ništa (uvijek prvo guglamo) i to baš iz razloga da se ne dogodi nešto ovakvo.

ovo je slika kad se mob upali: http://oi43.tinypic.com/dw6oh3.jpg, i ovo je kad unesem pass od sim kartice: http://oi44.tinypic.com/suyp04.jpg.

Kad ga upalim bez ikakve sim kartice, ista je situacija. Kad stavim bilo čiju karticu unutra – ista je situacija.

Može li mi netko pomoći?

Izgleda kao da je mobitel zaključan odnosno nije dekodiran il kak se već to kaže {#}

17 godina

Ako ništa ne upali, isključi ga, izvadi bateriju na par minuta, izvadi sve SIM kartice, vrati ga samo s baterijom (koja ima više od 50%) i dok držiđ POWER tipku drži i Volumen DOWN tipku + Volumen UP (nisam siguran trebaju li se sve tipke ili samo power+ up ili pow+down). Ući ćeš u izbornik gdje je kretanje gore dolje putem volumen tipaka i odabir je power.

Odaberi Factory reset ili tako nešto, sačekaj, mobitel će se vratiti na tvorničke postavke. Neka me netko ispravi ako sam krivo naveo prečac...

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 10:12 (Ag008).
16 godina
neaktivan

@branahappy da nije ovo "Prvi dojmovi nisu loši iako sam imao borbu dok nisam skužio da mi je nekako pin sa kartice postavio još dodatno na pin ekrana. pa dok sam ja skužio...cijelo vrijeme mi pokazivalo da je kartica blokirana-samo "emergency call."

12 godina
protjeran

Zna li tko jel radi carina subotom?

Postavljam glupa pitanja

0 3 hvala 0
17 godina

Piše ti u potpisu. {#}

Moj PC  
15 0 hvala 0
12 godina
protjeran

nek je glupo pitanje samo ti dogovori DA ili NE
Hvala 

Postavljam glupa pitanja
17 godina
moderator
Fabregas4 kaže...

nek je glupo pitanje samo ti dogovori DA ili NE

Piše ti u pozivu za carinjenje.

14 godina
neaktivan

Ima netko kupon za 10% popusta? Hvala unaprijed

EDIT: e da zna li netko kolicinu zracenja kod ovog cuda, taj podatak nisam uspio nigdje pronaći

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 18:49 (ProxyZero).

0 2 hvala 0
15 godina

@Fabregas4

Ne radi subotom i u uredu za carinjenje valjda dela ravno 2 lika kolko sam čuo zato i ide sve sporo....a na telefon kad ih zoveš uopće nisu orni za razgovor... :) moj paket stoji tam od 1.10. i pitam lika da li mi može reći što se događa s mojim paketom, a on meni valjda bude idući tjedan i doviđenja :), sry na OT ekipo, @Fabregas sam budi strpljiv ipak se mi nalazimo u lijepoj našoj Hrvatskoj gdje carinjenje traje duže neg kaj paket putuje iz vražje Kine

BF3 nick : BlackBogdo
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 22:22 (BOGDO).
11 godina
neaktivan

@los sam - tocno tako je i meni bilo!:/

@ag008 hvala ti punoooooo, upalilo je!! sve radi :))))

napravila sam ovako: napunila bateriju iznad 50%, izvadila van bateriju i sim, ponovno stavila samo bateriju, pritisnula power+ volume up, sa tipkom za volume up i down kretala se po izborniku i sa pritiskom između volume up i down odabrala factory reset, potom delete all data i na kraju reset all!

još jednom hvala svima!:))

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav, postoji li koje drugo rješenje problema resetiranja moba osim stavljanja drugog roma, ako nema onda cu stavit onaj od galaxya.

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Onda hoće mi tko reci kakva su iskustva sa JIAYU G3T?

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
thaar kaže...

Pozdrav,
Također bi zamolio nekoga kupon i objašnjenje kako to sa kuponima funkcionira?

Također ovaj mobitel mi je zanimljivi pošto je aluminijski, da li ga je toko imao? imate li ikakve informacije iz prve ruke? Hvala

JIAYU G3T 4.5

http://www.banggood.com/JIAYU-G3S-4_5-Inch-Andorid-4_2-MTK6589T-4G-ROM-Smart-Phone-Black-p-81656.html

Ja koliko vidim u opisu na ovoj stranici materijal izrade je plastika, a ne aluminij.

17 godina
Kolko ja vidim ovo je Cubot Gt99 tema, ne Jiayu G3
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
16 godina

Decki jel bi trebala doci dodatna baterija uz njega?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uz Gt99 dolazi samo jedna baterija, dodatnu možeš naručiti za 9$ što nije puno

http://www.banggood.com/Original-2200mAh-Battery-For-Cubot-GT99-Smart-Phone-p-81612.html

17 godina
moderator
Ag008 kaže...

Uz Gt99 dolazi samo jedna baterija, dodatnu možeš naručiti za 9$ što nije puno

http://www.banggood.com/Original-2200mAh-Battery-For-Cubot-GT99-Smart-Phone-p-81612.html

Treba napomenuti da je dodatnu bateriju vrlo preporučljivo naručiti, pogotovo kad je jeftnija, jer ako čovjek žešće krene iskorištavati Cubot GT99, baterija mu neće izdržati do navečer. Ako je čovjek negdje na terenu bez rezervne baterije, mora ga dozirano koristiti i brinuti hoće li mu ostati baterije do kraja dana.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice