Ovako zanima me kakav je ovaj mobitel u usporedbi sa nekim "brand" mobitelima koji su dostupni u hr za te novece oko 1000kn? Znaci prestigio, gigabyte, huawei i slicno. Posebno me zanima pouzdanost i stabilnost te kvaliteta izrade te dali se uopce isplati narucivat tako nesto prema tome da je garancija upitna.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa procitaj malo par stranica u nazad i vidjet ces da ga svi hvale,daleko bolji od svih u hrv za 1000 kn :)
Što za tu cijenu u našem dućanu možeš dobiti? Huawei y300? Imao sam ga. U usporedbi s ovime on je nula. Kamera na y300 je očajna, ima smao 512mb rama, procesor nije najbajniji, 3D igre znaju štekati...
GT99 ima stvarno odličnu kameru, video u 1080p, ekran mu je fantastičan, ima 1Gb rama, četverojezgreni procesor... Mobitel nudi stvarno ekstra puno za manje od 1000kn i ono što se nudi na tržištu. Kvaliteta mu je dobra ali ako želiš aluminij ili nešto više postoji kinezi od 1600kn+.
Jamstvo je relativno dobro, šalju dijelove koje treba promijeniti ali što se sw dijela tiče, ažuiranje, fixevi da ti proradi gps kako spada su na tebi.
No gledano u cijelinu definitivno se isplati.
kako da update-am cubota na najnoviji jelly bean?
Što za tu cijenu u našem dućanu možeš dobiti? Huawei y300? Imao sam ga. U usporedbi s ovime on je nula. Kamera na y300 je očajna, ima smao 512mb rama, procesor nije najbajniji, 3D igre znaju štekati...
GT99 ima stvarno odličnu kameru, video u 1080p, ekran mu je fantastičan, ima 1Gb rama, četverojezgreni procesor... Mobitel nudi stvarno ekstra puno za manje od 1000kn i ono što se nudi na tržištu. Kvaliteta mu je dobra ali ako želiš aluminij ili nešto više postoji kinezi od 1600kn+.
Jamstvo je relativno dobro, šalju dijelove koje treba promijeniti ali što se sw dijela tiče, ažuiranje, fixevi da ti proradi gps kako spada su na tebi.
Vidim da ga se dosta hvali, i znam da je bolji od huawei po hardwareu, ali mene zanima njegov rad, tocnije kakav je za nekog kome se neda prckat po mobitelu. Zanima me dali bez problema radi na vip mrezi te sam citao to nesto da gps ne radi kako treba, mislim nije mi bog zna kako bitan ali ipak ponekad ga koristim. A dali ima skripanja po kucistu i to? I zanima me dali netko zna sto je jace, ovaj cpu+gpu u cubotu ili msm8225q+adreno203?
na njegovm sam..nije mi stigla notifikacija
na njegovm sam..nije mi stigla notifikacija
Pa isto je Jb firmware 4.2.1, a kad bude ažuriranje vidjet ćeš ali mislim da ne tako brzo.

Vidim da ga se dosta hvali, i znam da je bolji od huawei po hardwareu, ali mene zanima njegov rad, tocnije kakav je za nekog kome se neda prckat po mobitelu. Zanima me dali bez problema radi na vip mrezi te sam citao to nesto da gps ne radi kako treba, mislim nije mi bog zna kako bitan ali ipak ponekad ga koristim. A dali ima skripanja po kucistu i to? I zanima me dali netko zna sto je jace, ovaj cpu+gpu u cubotu ili msm8225q+adreno203?
Opet miješaš kruške i jabuke. Hardver koji si naveo ima Antutu rezultat oko 6-7000 kao i Ascend Y300 dok Cubot GT99 ima 14000. Gps radi, a radi još bolje ako ga fixaš pomoću vodiča s kojim ćeš izgubiti minutu a ne može biti jednostavniji. Ne zahtijeva ni root.
Vip će ti na mobitelu raditi bez problema. Jesi li pročitao uopće recenziju kada sve ovo pitaš?
Mislim da je ovdje 90% stvari o mobitelu pokriveno http://anton008.com/cubot-gt99-recenzija/
Btw 11glava11 nema novijeg od 4.2.1 na ovom mobitelu. Eventualno možeš isprobati neke custom...
Ag008 a za sta je ovaj upgrade? http://www.cubot.net/Service.aspx?classId=6
mislim kao neki update ili nesto napravit zbog te neke crte tj prelom/prijelaza pri dnu mobitela pa da vidim hoce li nestati

factory reset?

..., ali mene zanima njegov rad, tocnije kakav je za nekog kome se neda prckat po mobitelu. .... A dali ima skripanja po kucistu i to? ...
Za nekoga kome se neda prckat po mobitelu: i vise nego odlican.
Škripanja ima (nažalost) - sa strane, pri dnu, otprilike u visini kapacitivnih tipki pa do 1 cm iznad donjeg ruba zaslona.
jel ima kakvih problema sa samsungovim ROMOM ako je jos netko instalirao?

evo koristim mob dva dana i stvarno je odlican sve mi radi osim sto kad listam facebook i igram igrice onako pri dnu zaslona tj 1 cm od dna kao da mi se slika lomi..vidi se ko neki prijelaz ako me razumijete o cemu govorim
u cemu moze biti problem?
I ja imam taj problem sa lomom slike ali sreca je da je to skoro neprimjetno.
ma istina da skoro neprimjetno jer je pri dnu a ni neces gledat na dno dok npr listas facebook,al sam mislio da mozda ima neko rjesenje..
nikako da mi se poveze na satelite cak ni s onim fix-om,jel opostoji jos nesto sto se moze napraviti?
ma istina da skoro neprimjetno jer je pri dnu a ni neces gledat na dno dok npr listas facebook,al sam mislio da mozda ima neko rjesenje..
nikako da mi se poveze na satelite cak ni s onim fix-om,jel opostoji jos nesto sto se moze napraviti?
Probaj za prvi test otici na livadu bez drveca, siroki trg ili tako nesto gdje vidis oveci komad neba. Meni nije htio nikako prvi put uhvatiti cak ni na siroj ulici vani dok nisam stao usred nicega. Sada uhvati i u onim ulicama gdje nije trzao.
I prilikom prvog traženja tj. lociranja moraš imati pristup internetu kako bi te brže našao.
I kakav je zaključak na kraju. Jel ta vibracija stvarno loše, jel se svakome lomi slika pri dnu, jel svakome šteka punjač, jel se svakome resetira, jel utor za slušalice nikakav, jel bljeskalica neupotrebljiva baš? I tako. Mogao bi ga uzet danas-sutra pa da znam šta me čeka Zanima me jel baš toliko loše il je u granicama upotrebljivosti.
I kakav je zaključak na kraju. Jel ta vibracija stvarno loše, jel se svakome lomi slika pri dnu, jel svakome šteka punjač, jel se svakome resetira, jel utor za slušalice nikakav, jel bljeskalica neupotrebljiva baš? I tako. Mogao bi ga uzet danas-sutra pa da znam šta me čeka Zanima me jel baš toliko loše il je u granicama upotrebljivosti.
1.punjac kako kome,ali uvijek moze naci zamjenski bitno je da je micro usb utor.
2.za sliku to je neprimjetno to je jedan ili dva korisnika spomenula,ostali nemaju problema sigurno se rijesava restartiranje moba.
3.slucali koje dodju uz njega si banana zato imas druge.
4.bljeskalica u opste nije ne upotrebljiva samo je malo slabija u odnosu na S3 i ostale smartphone.
Da odgovorim u sličnoj formi kao kolega tpg:
- S vibracijom nisam primetio probleme, mada nisam ni obratio pažnju, ne znam na šta se tačno drugi vlasnici žale.
- Nemam problema sa slikom. :)
- S punjačem nisam imao problema (punio sam i koristio telefon dok je na punjenju), no, pošto su me ovde isparanoisali, zaključio sam "da se puno greje" i po sistemu što je sigurno-sigurno, koristim punjač od Xperije.
- Nemam problema sa stabilnošću. :)
- Jack za slušalice je loše rešen, ali, za sada, ne bih rekao da je katastrofa. U principu, ok funkcioniše, ali se usled zakrivljenosti zadnje maske vidi deo konektora slušalica i nekako ne deluje solidno.
- Sa pokušajima fotografisanja sa bljeskalicom nisam imao sreće, to je jedina stvar koja se čini zaista lošom.
Kolege,dobio sam zanimljivo pitanje od jedne prijateljice, GT99 ili Prestigio 5044?
Specifikacije su uporedive, Prestigio može nabaviti ovde, što je plus zbog garancije (a i zbog čekanja), kaže da ga je našla za oko 150€, što je uporedivo sa cenom Cubota uvećanom za dažbine. Da li su kvalitet izrade i funkcionalnost takođe uporedivi?
Ako može dobiti za te novce neka uzme Prestigia jer joj je ipak garancija ovdje. Šta se tiče hardwera i softwera oni su podjednaki tako da ako se mene pita uzeo Prestigia bez obzira šta sam imao i Cubot gt99.
Ljudi događa li se kome kao klikanje da se cuje u slusalicama, ali kad ne svira nikakva glazba ili neka igrica, znaci kad ne dolazi nikakav audio signal na slusalice cuje se kao klikanje (jako brzo i konstantno)?
napravio sam factory reset i izvadio sam bateriju i nakon pola minute vratio...onog preloma slike vise nema,a nadam se da ga i nece biti
jel bi ova memorijska radila na cubotu?
http://m.njuskalo.hr/kartice-citaci/micro-sd-8-gb-adapterom-oglas-9069241
Da, samo je ta jako spora jer je klasa 4.
kako mislis spora?
mislis manje mb se prebacuje po sekundi?