Windows Phone File Explorer

poruka: 3
|
čitano: 1.078
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Bok, kaj god utipkam u pretrage tema baca van brdo nebuloza pa ću pitat ovako; 

Imao sam WP8 (Lumia 620) i daleko je brži i fluidniji od većine androida koje sam imao ALI; 

Jedina stvar koja me smetala je to što nije bilo file explorera. 

File explorera na način da mogu pobrisat nešto ak mi fali prostora i najviše što kad bih napravio neku playlistu 

za slušat (u biti pobaco bih hrpu stvari u folder)i prebacio na mobitel ja ni sa jednim playerom nisam mogao slušat TAJ folder već sam 

u music playeru imao 100 albuma i izvođača. 

To je ono najgore. 

Zanima me dal je to sad riješeno jer bih htio uzet neku Lumiu danas al ak ne mogu slušat muziku onak 

kak si napravim onda ništa. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to became insane.

0 0 hvala 0
15 godina

Postoji službena aplikacija od Microsofta Files, što je ubiti file explorer, radi brzo i solidno, lako možeš brisati što želiš.

Također dodali su storage sense u kojem možeš sam brisati neke stvari (aplikacije i slično) i tako dobiti više prostora, također dostupan je tu i format SD kartice.

A za glazbu, ne možeš ništa brisati izravno iz XBOX Music aplikacije, sve moraš brisati kroz file manager, playliste imaš normalno.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ok, hvala na odgovoru, u biti krivo sam ja naveo problem; primarna stvar je to da nije bilo načina da 

u playeru slušam određen folder koji sam napravio doma na kompu. Na androidu možeš u playeru poštelat 

da ti prikazuje Albumi, Izvođači, Popis pjesama i između ostalog MAPE čeg nema u playeru na WP. 

I ja na kompu složim folder od 100 stvari i onda u playeru imam 100 albuma ili 100 izvođača ali nema da 

mogu pustit stvari iz određenog foldera.

Eto to je jedini razlog zbog kojeg sam otkanto WindowsPhone. Malo je glup razlog al štaš :-)

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to became insane.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice