Problemi sa apple ID

poruka: 4
|
čitano: 4.896
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problemi sa apple ID
Pozdrav! Imam iphone 4s koji sam kupila polovno.. Izradila sam svoj novi apple ID ,medjutim cesto mi se dogodi da me pita lozinku za ID bivseg vlasnika iako je moj ukljucen.. Danas odjednom ne mogu uci na viber youtube i instagram jer me pita lozinku tog ID-a... To mi se cesto zna dogoditi i kod preuzimanja besplatnih aplikacija.. Skidam ih koristeci svoj ID i onda se jedan dan odjednom pojavljuje taj drugi.. Da li postoji mogucnost da ga nekako pobrisem sa svoga moba ili nesto slicno da mi se vise ne pojavljuje, jer mi nije jasno zasto mi se on pojavljuje kad imam svoj...
brundomendo

0 1 hvala 0
17 godina
Re: Problemi sa apple ID

Problem ti vjerojatno radi automatski update aplikacija - vjerojatno još uvijek imaš instalirane neke aplikacije od prethodnog vlasnika, a koje se pokušavaju nadograditi; deinstaliraj ih, a osim toga u postavkama pod Apple ID ostavi samo svoj ID (nažalost ne sjećam se točno gdje se to u postavkama nalazi, nemam više iphone; potraži, jer se sjećam da je to bilo na par mjesta).

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 10:51 (KaeR).
12 godina
neaktivan
Re: Problemi sa apple ID
Hvala ti na odgovoru.Deinstirala sam ih pa sam ponovno skinula. I sad mogu uci,ne pojavljuje mi se taj ID..al problem je u tom sto sam ja sa svoga skinula instagram i evo danas nisam mogla uci na njega zbog tog ID-a bivseg vlasnika.hm,hm.. A sto se tice ovog ostalog, ja na mobitelu nailazim na ID samo u posavkama za apple store i iTunes.. Tu sam i odjavila taj stari ID i naprvila svoj novi. I sada mi tu pise taj moj. Nigdje ni traga tom starom ali se opet,eto pojavljuje.
brundomendo
12 godina
neaktivan
Problemi sa apple ID

Napravi restore iPhone-a. Kad ti zavrsi restore nemoj ici backup, nego izradi novi iPhone.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice