Pristup datotekama na razbijenom smartfonu

poruka: 6
|
čitano: 1.360
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam samsung galaxy J3, ekran je razbijen, totalno crnilo, ne reagira, ne može se ni "napamet", inače mobitel u normalnoj funkciji ( dolazni pozivi, wifi, whatsapp web... )

Zanima me postoji li način da se pristupi memoriji telefona putem računala sa usb kabelom a da na neki način uspijem ukucati pin password kojim je zaštićen telefon? Nije zaštićen patternom, tj. uzorkom, nego običnim pin passwordom. Cil je spašavanje medijskih datoteka.

Sada, kada se mobitel spoji na računalo, pojavi se u my computer ikona galaxy j3, ali je folder prazan kada mu se pristupi.

Unaprijed hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2017 16:50 (AtomicBomb).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ja sam svoj uspio riješiti tako da sam kupio usb otg kabel. Meni je ekran puknuo no sve se vidjelo, samo je staklo razbijeno bilo. Nadam se da će ti pomoći, jer se može spojiti i tipkovnica, ne samo miš. 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
https://www.chipoteka.hr/artikl/111673/usb-kabel-usb-a-20-z-na-micro-usb-b-20-m-20-cm-goobay-otg-crni-8071634078

To je to? Može malo detaljniji opis kako bi to trebalo funkcionirati? Još ako uzmemo u obzir da se meni na ekranu ne vidi ništa.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

To je to, da. 

Pa kažeš da se upali i sve, no ne možeš utipkat šifru. S tim otg kablom samo spojiš tipkovnicu sa kompjutera i otključaš ga. Ne znam koliko vrijedi, no možeš probat. 

Da li si probao programe koji ti prebace ekran na windowse tako da ga mišem kontroliraš?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bojim se da ništa od toga jer na uređaju nije uključen usb debbugging mode, pretpostavljam. Do sad nije bilo potrebe, nažalost sad postoji potreba, a nemoš ga upaliti nikako. Mislim da nema načina da se upali kad je ekran crn i ne reagira na dodir :/ Tragedija je što je 200 puta pao i nikad ništa, a sada je pao sa 20 cm i uništi se skroz. Baš ga pogodilo di triba..

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Pristup datotekama na razbijenom smartfonu

Nema veze usb debugging s tim.

Radilo ti bude odmah čim uštekaš, bar je tak kod tv boxova, a i na jedinom mobitelu di sam probao je bilo tak.

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2017 22:31 (fer-de-lance).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice