Leagoo alfa 5 - no command problem

poruka: 6
|
čitano: 2.736
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima,imam mobitel Leagoo alfa 5 i sinoć sam ga koristio i odjednom je izašla poruka kao da je dostupan neki novi Wireless update,i taj update se skinuo i instalirao,onda se mobitel restartovao i prođe boot i onda piše No command ovako to izgleda : SLIKA

Jedino što mogu je ući u recovery mode i to je to,probavao sam factory reset iz recovery modea ali ništa.Ako mi neko može pomoći kako da ovo riješim,koliko sam čitao mislim da je rješenje u ubacivanju ROMA,al ja o tome ništa ne znam,hvala unaprijed.

Nikad ne razmisljam o budućnosti,uvijek sama dođe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

BUMP:Iko išta? Našao sam sistem u formatu .pac al ga ne znam instalirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Leagoo alfa 5

Bug u update-u. Trebaš flashati firmware za tvoj mobitel.

FlashTool i Alpha 5 firmware

S ove stranice skini Flash Tool i Alpha 5 firmware.

Flash Tool za Alpha 5

ALPHA 5 FIRMWARE

Postupak kako se flasha ( za Spreadtrum SoC )

Flash .pac stock rom

Piše da je potrebno obnovit IMEI broj nakon flashanja, link za postupak je na dnu stranice. Ima i video na dnu stranice pa pogledaj.

Imaš i ovdje rom i postupak needrom leagoo-alfa-5-2.

Sve pročitaj par puta i pogledaj video. Za sve ostalo imaš google.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Leagoo alfa 5

Sve sam odradio kako treba i kad uđem u ovaj UpgradeDownload i spojim mob na pc preko usba on se nonstop restartuje i nmg da počnem da fleshujem,u upustvima piše da treba biti spojen i ugašen.Kod mene to nije moguće,šta da radim?

13 godina

Na XDA piše ovaj postupak: 

The way to flash is "quite" simple:
You have to
-switch off the phone
-plug the usb cable
-press vol- and power at the same time
- The phone will turn on BUT the update software will recognize it
-release both buttons as soon as the soft sees the phone or it will turn off again
- And be patient: flash took 12 minutes for me but you'll see the progress

Jednostavno probaj sve. Spoji mobitel drži tipke pa pokreni flashanje a ako neće tako prvo pokreni program pa zatim spoji mobitel. Kombiniraj. Ja nemam mobitel sličan tvoj niti sam koristio taj program pa neznam šta da ti kažem. Jesi li instalirao driver za svoj mobitel, pogledaj u Device Manageru imaš li koji žuti uskličnik.

----------------- edit -------

Evo ti link za 4pda, tu ti ima sve, cijeli postupak, driveri, imaš i twrp recovery. Samo sve je na ruskom pa češ morati koristiti Google translate.

4pda.ru Alfa 5

Evo kako piše postupak:

7. Utaknite telefonski kabel u USB ulaz na računalu

I tako sa se ​​proshivalschikom instalirane upravljačke programe, firmware učita, telefon USB kabel na računalo umetnuta!

8. Isključite telefon i uklonite bateriju
9. Držite tipku za uključivanje i tipku VOL- (kontrola glasnoće prema dolje)bez otpuštanja ih je povezan s računalom putem USB kabela i umetnite bateriju.Telefon definirano, otpustite tipku.(Nije radio? Počnite iznova od koraka 8)
10. Kliknite na strelicu za pokretanje bljeskalicu i vidjeti proces instalacije firmware za svoj ​​telefon (proces nije brz 4-8 minuta) na kraju firmware na traci stanja će biti napisano i djelo uspjeha (nije rad? Ponovno smo početi od koraka 8)
11. Po završetku firmware gurnuti kvadrata, isključite kabel iz telefona, izvadite i umetnite bateriju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 23:30 (insan).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Leagoo alfa 5 - no command problem

To je to,uspješno sam ga fleshovo i sve radi.Hvala ti brate insan puno mučio sam se preko 7 dana da ovo riješim.Hvala još jednom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice