iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 942.065
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak
Mojpismonosa kaže...

inace evo i tutorijal:

http://iphonetechtips.wordpress.com/2012/09/22/how-to-enter-dfumode-without-a-homepower-button-iphone-jailbreak/

I kako nisi uspio nac, prvih 1500 rezultata guglanjem je bas ovo rjesenje? Jedino ako si guglao na hrvatskom onda malo teze

E hvala ali svi govore da im ode u recovery mode, a ne u DFU mode. Svejedno probat cu pa javim kako je proslo.
Ma da na hrv.sam bacio search + našao sam 100 rezultata,a ovaj ne. {#}

15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
DFU IPSW je zapravo corrupted software IPSW, moras ga prvo napravit sa IPSW softvera koji imas trenutno na mogu te ga pomocu iTunesa instalirati.. Kad ode u recovery opet napravis to s iTunesima. Inace takav DFU se ne moze uvijek poistovjetiti s HW DFU (s tipkama), pa je moguce da ga i racunalo drugacije prepoznaje, no JB alati bi svejedno trebali prepoznati kao DFU. Inace svima koji pisu da im ode u recovery rade krivo, i sam sam to radio (iako bez tuta, jer je jednostavno) i radi savrseno, jedina je mana kaj ti za ulazak u taj DFU pak treba skoro sat vremena u odnosu na klasicni (ipak je postupak poduzi)
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...
DFU IPSW je zapravo corrupted software IPSW, moras ga prvo napravit sa IPSW softvera koji imas trenutno na mogu te ga pomocu iTunesa instalirati.. Kad ode u recovery opet napravis to s iTunesima. Inace takav DFU se ne moze uvijek poistovjetiti s HW DFU (s tipkama), pa je moguce da ga i racunalo drugacije prepoznaje, no JB alati bi svejedno trebali prepoznati kao DFU. Inace svima koji pisu da im ode u recovery rade krivo, i sam sam to radio (iako bez tuta, jer je jednostavno) i radi savrseno, jedina je mana kaj ti za ulazak u taj DFU pak treba skoro sat vremena u odnosu na klasicni (ipak je postupak poduzi)

Aha,ajde super onda. Pokušat cu. I jos jedno pitanje da li se nakon takvog nacina moze unlockat mobitel za sve mreže s UltraSnow-om jel sam citao da je onda vrlo lako moguce da se mobitel uspije samo jailbreakat,a ne i otkljucat?
Planiram dignit baseband na 06.15.00 pa ga downgrade na 05.13.04 i onda unlockat s UltraSnow(novijom verzijom)
Problem je sto nisam siguran da li iPhone 3G max. podržava iOS verziju 4.2.1 ili može ic i na 5.x.x?

15 godina
Stux kaže...

Problem je sto nisam siguran da li iPhone 3G max. podržava iOS verziju 4.2.1 ili može ic i na 5.x.x?

4.2.1. je zadnji iOS koji ide na 3G

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
13 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...
Stux kaže...

4.2.1. je zadnji iOS koji ide na 3G

Aha,da pretpostavljao sam. ok,hvala {#}

13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Znaci napravio sam jailbreak i stavio baseband 06.15.00 i otkljucao mob.Sve je radilo super samo sta taj dosta vuce baterije i malo signal zeza.
I sad odlucim ga spustit na 05.13.04 i sve to napravim(znaci prvo ga ubacim u dfu mode jel power buttone ne radi pa lagano nastavim i sve ok)
To se završi i umjesto restarta iPhone 3G zablokira na apple-ovom logu. Sad ne mogu trenutno nista jer ga iTunes ne prepoznaje.
Šta da radim?
Koristio sam limera1n program za detektanje da mogu ubacit iphone u dfu mode,ali opet nista
Mislim da je kvaka bila u tome sto je bolja verzija redsn0wa 14b2 nego novije i sto iOS nisam smio ponovo detektat.
Sad bih to znao ispravit nego kako da dođem ponovo do detekcije na iTunesima kad mi ne radi power button...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stux kaže...

Znaci napravio sam jailbreak i stavio baseband 06.15.00 i otkljucao mob.Sve je radilo super samo sta taj dosta vuce baterije i malo signal zeza.
I sad odlucim ga spustit na 05.13.04 i sve to napravim(znaci prvo ga ubacim u dfu mode jel power buttone ne radi pa lagano nastavim i sve ok)
To se završi i umjesto restarta iPhone 3G zablokira na apple-ovom logu. Sad ne mogu trenutno nista jer ga iTunes ne prepoznaje.
Šta da radim?
Koristio sam limera1n program za detektanje da mogu ubacit iphone u dfu mode,ali opet nista
Mislim da je kvaka bila u tome sto je bolja verzija redsn0wa 14b2 nego novije i sto iOS nisam smio ponovo detektat.
Sad bih to znao ispravit nego kako da dođem ponovo do detekcije na iTunesima kad mi ne radi power button...

Tvoj je veliki problem sto nista ne slusas! Kakav sad pak program limera1n, pa rekao sam ti sto koristis, postoji puno caka s limera1nom...

Sad je sve toliko zamrseno da cak ni ja ne znam od kud bi poceo jer ni ne znam na cemu si, umjesto da slusas eksperimentiras

Na tvom mjestu krenuo bih kupiti power button i zamjeniti ga, eventualno soft dfu kad se mob isprazni ako je moguce

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
13 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Tvoj je veliki problem sto nista ne slusas! Kakav sad pak program limera1n, pa rekao sam ti sto koristis, postoji puno caka s limera1nom...

Sad je sve toliko zamrseno da cak ni ja ne znam od kud bi poceo jer ni ne znam na cemu si, umjesto da slusas eksperimentiras

Na tvom mjestu krenuo bih kupiti power button i zamjeniti ga, eventualno soft dfu kad se mob isprazni ako je moguce

limera1n je program isto za jailbreak,a i također moze poslužit za prepoznavanje uređaja na iTunesima ako ti nastanu neki problemi i dosta je učinkovit.
Ma kakavo eksperimentiranje,sve je normalno odrađeno(mozda ima nekih sitnih grešaka pa se može desit sta se desilo...)
Ugl.zbog power buttona je sve 10 puta teže,a power button dođe 150 kn(servisiranje).Bolje se isplati kupit na njuskalu "novi" (ugl.bolji je od ovoga sigurno) iphone 3g za 350 kn.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 22:03 (Stux).
15 godina
neaktivan

Ekipa, postoji li aplikacija za direktno skidanje muzike sa YouTubea na iPhone, ali da se prebaci u iPod? Našao sam ProTube 2, ali zanima me ima li išta bolje?

15 godina
.: R32LowRider kaže...

Ekipa, postoji li aplikacija za direktno skidanje muzike sa YouTubea na iPhone, ali da se prebaci u iPod? Našao sam ProTube 2, ali zanima me ima li išta bolje?

MX Tube

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
15 godina
neaktivan

Osim tog? Konkretno me zanima samo MP3, odnosno muzika, bez videa... I da ga imam u iPod aplikaciji, ili Glazba kako se već zove.

13 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak

Imam iphone 3gs zakljucan na neku švicarsku mrezu i htio bih ga otkljujcati pa me zanima dali ide

iphone 3gs

ios 4.3.3(8J2) 

05.16.02 modem firmware

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Ljudi jel vam radi Cydia?

Kupio sam iphone 4 pa mislim napraviti jailbreak (6.1.3) te u uputama na omizio.com piše da Cydia još uvijek ne radi. :/

Jer ako ona ne radi ne isplati mi se ga jailbreakati uopće..

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

kak restorati iphone 4s na 6.1.2 da zbrisem jailbreak jer ga moram nositi na servis. znaci htio bih izbrisati samo jailbreak a ostati na 6.1.2 da mogu opet ako je moguce. a ak ne onda recite kak zbrisati jailbreak. tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
iPhone Jailbreak

Ovako imam jedan problem, nije software-ske prirode ali eto da pitam i ovdje. Naime imam peticu i imam osjecaj da mi se ekran mozda malo odlijepio. Kada stisnem (ne jako!) desni gornji rub cuuje se pucketanje i vidim kak se ekran malo savija (stvarno neznam kako bih bolje opisao). Mislio sam nosit u ducan posto imam garanciju ali mi je mob jb. Sad me zanima kako da izbrisem jb, znaci vratim sve na pocetak kak je bilo prije. Backup mi se zbrisao jer je bio na starom hardu koji je krepao. Jer znate jer bi proslo na garanciju ovaj kvar? Mobitel mi je doslovce jednom pao prije pol godine, cijelo vrijeme nosen u maski i nema tragova udaranja sjekirom po sebi osim par ogrebotina po aluminiju.

Ako sam ti pomogao opali TD!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
iPhone Jailbreak

JB mičeš restoreom.

Ako ti je potreban JB, sačvaj blobse da se možeš vratiti na sadašnji fw, jer restore stavlja zadnji dostupan.

0 0 hvala 1
13 godina
iPhone Jailbreak
Ja imam jedno pitanje znaci zanima me posto sada će doc nadogradnja na iOS 7 imam i4 koji je jailbreakan da li će mi ostat aplikacije one koje sam skinuo iz Apple storea na njemu ili cu ih morat opet stavljati i dali će iOS 7 kod nas doc 18 ili je to samo za Ameriku..??
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
iPhone Jailbreak

Ostati će ti aplikacije ako napraviš update.

Update dolazi za cijeli svijet.

0 0 hvala 1
15 godina
iPhone Jailbreak

Ima li naznaka o jailbreaku 6.1.3 untethered? 
Može li se napraviti backup 6.1.3., ako mi se ne svidi iOS7 da vratim na stari? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Syke kaže...

JB mičeš restoreom.

Ako ti je potreban JB, sačvaj blobse da se možeš vratiti na sadašnji fw, jer restore stavlja zadnji dostupan.

To se iskljucivo odnosi na iPhone 4 i starije modele... iPhone 4S, 5, 5C, 5S ni prismrdit downgrade, osim jos nekoliko dana na 6.1.3 posto je jos uvijek potpisivan od strane applea (iako se to ne odnosi na iP 5X naravno)

15 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...

Ima li naznaka o jailbreaku 6.1.3 untethered? 
Može li se napraviti backup 6.1.3., ako mi se ne svidi iOS7 da vratim na stari? 

Jos nekoliko sati/dana ces moc, ali po meni ne riskiraj vec radije ostani dok ne izade jailbreak

Ima naznaka od winocm-a, a kad, ne ubrzo, minimum 2 mjeseca moja procjena, a za iOS7, ne prije kraja 11. mjeseca

15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Može netko pomoći, u pitanju je 3GS unlockani koji je bio na 4.1. softveru, i slučajno je apdejtan na 6.1.3.
Probao sam napraviti jailbreak na njemu i instalirati iPad baseband ali nisam uspio, jel zna itko kako da ga vratim na 4.1.?
Probao sam kroz iTunes al mi baca Error 20. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Neka stranica za otključavanje iPhonea 3G? Samo da nije preskupo.

B-A-R-C-A
15 godina
iPhone Jailbreak

Jel izašo unlock za iphone 5S?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Pozz, da vas pitam. Imam iphone 3g 4.2.1 ios, otkljucan i sve, samo nije jailbreakan. Kako bi ja sad moga odradit samo jailbreake da ne moram ponova stavljat 4.2.1 ios i to. Ne razumijem se u iphone nimalo :)

Stelena
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
iPhone Jailbreak

Može li se iPhone 4S downgrade-ati sa iOS-a 7 na verziju 6? Ili barem kad će se moći...

ZOTAC: It's Time to Play.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
iPhone Jailbreak

sto mislite o ovom? meni je uspilo.

the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
11 godina
DmL kaže...

Može li se iPhone 4S downgrade-ati sa iOS-a 7 na verziju 6? Ili barem kad će se moći...

Bez blobsa nikada.

15 godina
Syke kaže...
DmL kaže...

Bez blobsa nikada.

Imam blobse za sve verzije iOS-a 6, ali uvijek mi javlja nekakav error.

Imaš li možda link kako napraviti downgrade?

ZOTAC: It's Time to Play.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice