Evo jedan brzi post, uglavnom nekidan mi je sestra dosla sa iphoneon 5 ios 7.1.1 ja mislim i blicao joj je apple logo tj nije se moga bootati, mobitel je do nekidan uredno radio i kaze da joj se ugasio jednom i kad ga je provala upaliti to se dogodilo. nista uzeo sam iphone jer sam vec imao slicnih problema prije par god kad sam imao 4 i provao sam sve one nacine hard reset i slicno i nista nije upalilo i nakon toga odlucio sam se na restore. e i tu se javlja problem jer mi stalno javlja ERROR 9, citao sam po netu ali svako kaze nesto drugo i sad neznam tocno do cega je. Imam falsi punjac od iphonea tj nije njegov originalni. moguce da je u tome problem, ali kad par puta promjenem usb port javlja mi gresku 3000 i nesto i ta greska odnosi se bas na taj 3rd party sh*t tj da trebam imati originalni punjac od iphonea jer se gubi veza sa apple serverima.
Zanima me dali je itko od vas iskusio isti problem kao moj i da ga je uspio rijesiti.
P.S. prije ovoga sestrinog kvara to mi se deslio i prijatelju i uzeo sam iphone u ovome slucaju bila je 4 isto par errora onih sto se fixaju preko HOSTSa i kad sam ih sve uklonio dosao mi je taj error 9 kojeg nisam znao rijesiti,vratio sam mu iphone i on ga je odnio na servis i oni su mu ga uredno rijesili nakon tj dana cekanja ali je morao platiti 300tinjak 400 kn.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore