pozdrav,
ispričavam se kaj ulečem ko padobeanac, da odma napomenem tuklec sam za pametne telefone, donedavno sam imao nekaj noviji model od nokoe 3310, ah to su bila vremena hehe, al eto sad sam nabavio neki bez oca i matere-imena i prezimana kineza naravno nigdije nikaj ne piše, našo sam na netu i iz droid info sam sazno da se radi kao o alps c3000 evo i
di ga neko predstavlja, nikaj posebno i dosta kolko kužim stari hw vidli bute u slikama budem postavil sve kaj je u njemu,kaj se pc-a tiče sam pover user tak da mi nebi trebalo bit za shvatit kako flešat ovaj moj telefon, sam nemrem nač koji rom da stavim, znači meni treba čim lakši za sistem da to glatko radi na postoječem hw i da nema ovolko blotware aplikacija predinstalirano, samo google store i dalje budem ja sam instaliro kaj bum htio.(nije da on sad šteka relativno glatko radi, al ima svojih sjajnih trenutaka kad bi ga naučio kako da leti :D)
ako ima koja dobra duša da pogleda slike i koji se hw nalazi u njemu pa da mi preporuči kaj da stavim, jer vjerujem da je to kopija nečega pa ziher ima nekaj bi pasalo na njega
unaprijed hvala
ps.
nije mi bitno dal je najnovija verzija, bitno mi da je stabilno i odazivno