Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.686.908
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Mitsuoka kaže...
Unix kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1045910

Jel se može ovo napraviti i na HTC Desireu ili je samo DHD?

Na Desireu se to radilo prije 2 godine {#}

fuu

Imaš kakav link? {#}

Al da je native, ne chroot i sl.

15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Par aplikacija za one koji vole prčkati po voltažama, megahercima,... ili samo žele vidjet neke detalje.

Dobar je i System Tuner Pro za koje kakve informacije o mobitelu, pa tako i procesoru :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.pmw.pro#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY2NjNzEucG13LnBybyJd

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 22:51 (Osa).
16 godina
neaktivan
Unix kaže..

Imaš kakav link? {#}

Ima XDA. Traži, al davno je to bilo, ko zna na kojoj je stranici podforuma.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Grabatron  je trenutno besplatan na Play Storeu, skidajte!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fgol.grabatron1

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 20:14 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 6
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

jel ima neka aplikacija kao sto je siri na iphone-u, znam za onu iris al je bezveze

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Šef kaže...

Grabatron  je trenutno besplatan na Play Storeu, skidajte!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fgol.grabatron1

Odlična je ova akcija, puno zanimljivih igara. 3 sam kupio.

edit: Ovaj Rebuild se odbija instalirati, baca ''Package file is invalid'' i ''Package file not signed correctly'' greške. Poslao sam mail developerima pa ćemo vidjeti u ćemu je problem.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 20:33 (mind_challenge).
15 godina
neaktivan

Pokusao sam instalirati taj grabatron ali na unutarnjoj memoriji sam imao nesto manje od 35 mega i poceo mi skidat i na kraju javio da nema dovoljno mjesta.

I sada imam samo 15 mega slobodno. Sta mi je napravio?? I jel moguce skinut taj apk pa ga stavit na memorijsku karticu pa sa nje instalirat??

16 godina
darioklc kaže...

Pokusao sam instalirati taj grabatron ali na unutarnjoj memoriji sam imao nesto manje od 35 mega i poceo mi skidat i na kraju javio da nema dovoljno mjesta.

I sada imam samo 15 mega slobodno. Sta mi je napravio?? I jel moguce skinut taj apk pa ga stavit na memorijsku karticu pa sa nje instalirat??

Probaj počistiti cache.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
16 godina
neaktivan

Ljudi kupio sam Neo ,,,trebaju mi neke must have aplikacije sto bi se reklo,...skino sam Task manager,Dolphin,Opera i 2-3 igrice,....zasta je ASTRO file manager

16 godina
neaktivan
dogman kaže...

Ljudi kupio sam Neo ,,,trebaju mi neke must have aplikacije sto bi se reklo,...skino sam Task manager,Dolphin,Opera i 2-3 igrice,....zasta je ASTRO file manager

Za pregledavanje datoteka, foldera,...

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

evo flipboard za android beta apk {#}

https://downloads.flipboard.com/android-beta/0a319c667/Flipboard-1.8.4-63-beta-release.apk

uživajte ako već niste {#}

0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
@dreammaker Sad si ti faca, ha? :P Ja sam im poslo 300 mailova i nikad odgovora :(
Hello! I am Android
16 godina
jameshook kaže...
@dreammaker Sad si ti faca, ha? :P Ja sam im poslo 300 mailova i nikad odgovora :(

Tek sam sad faca :D

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan

koji je najbolji player za video formate

16 godina
dogman kaže...

koji je najbolji player za video formate

MX player.

15 godina
Jel imo netko problem s tim mx playerom i da ga je rijesio. Kad ga instaliram pise da mi treba codec, preusmjeri me na market i kad ga hocu ibstalirat pise da je nekompatibilan id s drugim aplikacijama... nesto na tu foru
15 godina
maxy0 kaže...
Jel imo netko problem s tim mx playerom i da ga je rijesio. Kad ga instaliram pise da mi treba codec, preusmjeri me na market i kad ga hocu ibstalirat pise da je nekompatibilan id s drugim aplikacijama... nesto na tu foru

Skini si RockPlayer, deset puta boljih od svih ovdje.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 16:18 (Šef).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Par igara koje su na akciji:

http://www.becausewemay.com/play.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 16:23 (Diavol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Danas sam uočio ovu aplikaciju za čuvanje fotografija i sličnog materijala, čini mi se u redu {#} !!

LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.photobucket.android.snapbucket&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5waG90b2J1Y2tldC5hbmRyb2lkLnNuYXBidWNrZXQiXQ..

0 Ovo je najbolja!
3 Ovo nije loše!
0 Tako tako!
1 Ima i boljih!
4 Ima i puno boljih!!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Dobro, je li moguće da ovaj idiotski android nema opciju isključivanja automatskog biranja mreže??

Zna netko kako to srediti??

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Dobro, je li moguće da ovaj idiotski android nema opciju isključivanja automatskog biranja mreže??

pa samo pričekaš da ti nađe sve dostupne mreže , a nakon toga klikneš na koju želiš i on ostaje na toj, ne mjenja ju.

16 godina
Gruber kaže...
DamageHigh kaže...

pa samo pričekaš da ti nađe sve dostupne mreže , a nakon toga klikneš na koju želiš i on ostaje na toj, ne mjenja ju.

Mijenja u slučaju da izgubi signal. Ja to ne želim. Želim da bude bez signala kada ga nema od te mreže i da se spoji na tu mrežu kada je dostupna.

Svi mobiteli su imali tu mogućnost. Debilizam.

17 godina
Android borbeni komplet

Neznam kako je kod tebe ili kod drugih (da li ovisi od mobitela do mobitela), ali kod mene se NE mijenja. Sad sam na TELE2 i ako idem ručno odabrat njega, tamo gdje nema njegovog signala neće se spojiti na nikakvu drugu mrežu (T-Mobile ili bilo koji drugi roaming) nego će mi ostati bez signala.

mag.inf
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
bugi.kc kaže...

Neznam kako je kod tebe ili kod drugih (da li ovisi od mobitela do mobitela), ali kod mene se NE mijenja. Sad sam na TELE2 i ako idem ručno odabrat njega, tamo gdje nema njegovog signala neće se spojiti na nikakvu drugu mrežu (T-Mobile ili bilo koji drugi roaming) nego će mi ostati bez signala.

tak je i meni...znaci nije namjesteno na automatski odaberi mrezu/operatera nego rucno i tamo sam odabrao 2G bonbon...i kad nestane signala ne prebacuje se nigdje neg samo pise usluga ogranicena

16 godina
Android borbeni komplet

Hvala, probat ću...;)

0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Kako da nabavim 0.facebook na HOX-u? nikako da shvatim imam ga u tmobile

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bezveze ti je uopće imat smartphone bez mobilnog interneta...

Ali ako je već takva situacija, prvo isključi Background data (Settings => Accounts & sync) i Auto-sync. Nakon tog, enableaš mobile data (Wireless & networks => Mobile network), uđeš u browser i upišeš 0.facebook.com....;)

Samo bazi da ne dospiješ na nikakvu drugu web stranicu...:P

14 godina
DamageHigh kaže...

Bezveze ti je uopće imat smartphone bez mobilnog interneta...

Ali ako je već takva situacija, prvo isključi Background data (Settings => Accounts & sync) i Auto-sync. Nakon tog, enableaš mobile data (Wireless & networks => Mobile network), uđeš u browser i upišeš 0.facebook.com....;)

Samo bazi da ne dospiješ na nikakvu drugu web stranicu...:P

ma to bi mi trebalo akd sam vani a pise  mi da nije podrzan od strane operatera?

Edit:takoder ima neka taria u tkobile za net :D

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 12:11 (zelenbic).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice