Aplikacije su vec obrisane u "Upravljanje aplikacijama" (bile su bez ikona).
Mozda jos neki drugi prijedlog?
Jesi probao Rebootati?
Nešto mi tu smrdi.
Jesi probao Rebootati?
Nešto mi tu smrdi.
Decki jel mi neko moze staviti neki link ili nesto da rootam(valjda se tako zove) svoj galaxy ace,tj da mi sve ide na memoriju od SD-a.
hvala.
Decki jel mi neko moze staviti neki link ili nesto da rootam(valjda se tako zove) svoj galaxy ace,tj da mi sve ide na memoriju od SD-a.
hvala.
Jesi probao Rebootati?
Nešto mi tu smrdi.
Rebootao sam ga, ocistio cache/history....
Dođite nam na Twitter sutra kroz popodne.
Malo rasprave o Androidu i SGSII
http://zstamenov.wordpress.com/2012/02/09/samsung-galaxy-s-ii-cajanka-na-twitteru/
Nakon sto sam poslao mail da ljudi hoce da se na Wildfire S telefonu napravi upgrade na Sense 3 kao na Exploreru..
Zvali su me barem 10 puta na mobilni telefon ...(ovdje pise 3 puta)
A ja se nisam javio i sad mi salji mail kako je htio da poprica sa mnom preko moba o tom upgradeu..
Nakon sto sam poslao mail da ljudi hoce da se na Wildfire S telefonu napravi upgrade na Sense 3 kao na Exploreru..
A ja se nisam javio i sad mi salji mail kako je htio da poprica sa mnom preko moba o tom upgradeu..
Strasljo si.
Pa javi se čoveku, popričaj s njime, možda te stavi u creditse!
Evo da neotvaram novu temu,iako je ovo malo off-topic.
Jeli ja trebam rootat uređaj kako bi moga instalirat aplikacije koje san skinia na pc s torrenta,ili samo prebacin na uređaj i pokrenem?
Ako je ovo drugo ,jeli mogu izgubit garanciju ako vako instaliran par igrica pa mi se nešto u softweru sj***?
Evo da neotvaram novu temu,iako je ovo malo off-topic.
Jeli ja trebam rootat uređaj kako bi moga instalirat aplikacije koje san skinia na pc s torrenta,ili samo prebacin na uređaj i pokrenem?
Ako je ovo drugo ,jeli mogu izgubit garanciju ako vako instaliran par igrica pa mi se nešto u softweru sj***?
Ne. Ne.
Omanji tutorial:
Skineš APK sa interneta, napraviš novu mapu na SD kartici, prebaciš file, skineš neki file manager program s marketa (astro...), odeš u applications pa klikneš na unknown sources (vidi sliku) (mora bit kvačica) (pisat će ti još nešto, ali samo stisni ok),odeš u file manager program i nađeš i otvoriš apk.
Ima li kakva preporuka za call log widget, da prikazuje najmanje zadnja 3 poziva ili još poželjnije da se može scrolati. Probao sam Last Call Widget i Recent Calls Widget , ali nije to to! Ako netko zna Sony erricson je imao na svojim androidima takav widget odmah instaliran. Unaprijed hvala!
Hvala puno ,sad cemo isprobati.
Sve super radi! Imam ja X10 mini i to mi je bilo baš korisno, al onda sam stavio CM7 i nikako naći pravi widget (bez widgeta moram pritisnuti jedno 7 puta da bi nazvao zadnji poziv :S) . Puno ,puno hvala!!
A zna li netko hoce li ICS donijeti brze ili eventualno sporije performanse na mobitelima???
Imam SE Arc pa me zanima da li ce se isplatiti prelaziti na ICS ???
A zna li netko hoce li ICS donijeti brze ili eventualno sporije performanse na mobitelima???
Prvo pitanje koje bi postavio bi bilo, pa jesi li ti ozbiljan?
Naravno. Da si malo proguglao odma bi vidio hardversku akceleraciju, koju iOS i WP7 već imaju i radi toka su imaju fluidnije sučelje bez trzanja u 2D-u.
Naravno da hoce, dolazi hadverska akceleracija.
Ma kaj ćeš prelazit, to su gluposti... Izdali su taj ICS bez veze, ja još uvijek imam Eclair na Galaxy S, radi super...
Šalu na stranu, ja vrtim Team ICSSGS RC4.2, ROM je fantastičan, brz i stabilan. Ima hardversku akceleraciju, i jednostavno leti...
boze koji si ti lik
boze koji si ti lik
a što čovjek ne smije pitati ako ga zanima?
bolje da pita pa da nauči,nego da nezna i pravi se pametan,takvih ima previše.
ne taj nego onaj sta je reko da je ics glupost da im to uopce ne treba al tek sam kasnije vidio da se sali
ne taj nego onaj sta je reko da je ics glupost da im to uopce ne treba
ne taj nego onaj sta je reko da je ics glupost da im to uopce ne treba al tek sam kasnije vidio da se sali
U jelly?
Sinoć na rođendanu, trebam da slikam tortu prije rezanja.
Uslikam 2 slike i crash-a mi se kamera. I LOVE YOU ANDROID.
Sinoć na rođendanu, trebam da slikam tortu prije rezanja.
Uslikam 2 slike i crash-a mi se kamera. I LOVE YOU ANDROID.
Ma daj nemoj mi uopce to govoriti jer sam lud, LUD!!!
trenutno imam xperiu arc s
1. kameru valjda koristim jednom dva puta godisnje i tako npr. jucer vozim se autom i vidim da su susjedu pobjegle svinje i ja brze vadim mobitel, pokusam otkljucati, onda malo zasteka, onda pokrenem kameru, onda treba 10sec da se otvori, onda dok prebacim na video, i onda malo usput zasteka i tako svinja ode....isto tako sam nedugo bio na skijanju i htio nesto brze fotografirati i opet sve zasteka.
2. pita me kolega dal imam za poruku, ja mu dam, ovaj otkljuca, pokrene poruke, ekran stoji, nece i onda misli kak je mob shit jer stalno steka dok mu dam nesto.
3. bio jucer vani, upoznao neku curku, kazem joj daj broj, ja uzimam mobitel, otkljucam, pokrenem dialer kad ono sve zasteka i ekran stoji i ona mene pita kaj bude kaj?
4. dogodilo se vec vise puta, kad me netko zove jednosatvno mi slider nece nikamo, kao da ne radi touchscreen, a poziv hitan i mos ga hebat.
a i to mi se dogadalo kad sam imao symbian nokiu 5800 i iphone4.
katastrofa.
dok stariji mobiteli(nokia 6233(i ostali mobiteli iz tog vremena)) uvijek savrseno radili i sluzili me.