Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.445.120
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Android aplikacije, igre i problemi

Skinuo sam neke igre s torrenta u kojima se nalaze .apk i .obb fileovi. U uputama piše instalacija na sd karticu. Jel to točno ili se može nekak i na telefon instalirat?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pa prebaciš, na telefon/sdkarticu i instaliraš, isti vrag

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: Android aplikacije, igre i problemi
xDISORDERx kaže...

pa prebaciš, na telefon/sdkarticu i instaliraš, isti vrag

Ma nije mi radilo u početku, skužil sam sad da treba u android folderu napravit obb folder i tu kopirat .obb file i nakon tog instalirat. Sad šljaka. Nekad treba guglat prije glupog pitanja 

9 godina
neaktivan
Moze mi neko pomoci sto uciniti ako sam zaboravio lozinku i nemog uci u racunalo (Windows 8.1)

0 2 hvala 0
15 godina
A da to pitanje postaviš u pravu temu?!
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

trebas uc u safe mode ,napravit novi profil ugl..imas tutorial na yt

L.P
9 godina
protjeran

pozz igram sah na netu preko lichess i do sada je sve bilo ok .

kad pokusam da se spojim na sever izbaci mi text " This game requires authentication " .

Sta bi moglo da bude ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 18:52 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
pozz uzeo sam lg magna ima android 5.0.1 zanima me kakve aplikacije imate da su korisne sto mgou pomoci,je li ima ccleaner itd. ili za odrzavanje moba
nerazumijem se puno u android jer nisam nikad imao ovaj noviji,samo stari
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zna li netko kako iskljuciti daily picks obavijesti na Tapatalku,iskljucena mi je push obavijest u opcijama i opet mi salje te gluposti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

frend ima problem.. resetirao je mobitel i sve izbrisao sa njega i kada ga je upalio nema tipkovnice.. ima samo onaj google piyin ali kaze da ne moze s tim pisati.. kako da instalira neku tipkovnicu? mobitel je xperia miro. rekao sam mu da skine apk s interneta i prebaci na mob al problem je sta ta xperia nema file explorer a ne moze se prijaviti na google play i skinuti bez tipkovnice. sta jos preostaje?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Flashati stock rom. Vjerovatno ima lockan bootloader tako da s ovime nema problema. Znači Flashtool, driveri za njega, volume down prije uštekivanja i to bi bilo to..

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Na google playu je Nova launcher prime 0.99 $.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
4 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Skinuti program APK Installer na PC , snimit pokrenut , ukljucit mob u pc i preko njega snimit tipkovnicu ili file explorer.

LINK

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 12:12 (PiDzI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nabavio sam lenovo p70 i imam čudan problem. Kada upalim neku aplikaciju koja u sebi ima built-in tipkovnicu, ona ne radi. Točnije, pokušao sam aktivirati 2 aplikacije od 2 različite banke i kada mi se pojavi njihova tipkovnica sa brojevima, ništa ne mogu upisat. Na mobitelu je 4.4.4 stock
Hvala na eventualnoj pomoći

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evo, riješio sam. Tj. Javio sam se korisničkoj službi zagrebačke banke, te su mi rekli da ako imam jednu od navedenih aplikacija da ih izbrišem (Lux Auto Brightness, Lux Lite,Gesture Launcher, Echo notification lock screen, Soft buttons light, Screen filter, Swype keyboard, Twilight. Blue Light Filter). Od tih sam koristio Lux i swype. Lux sam izbrisao, a swype ostavio i sad sve radi.

4 0 hvala 1
15 godina

Zanimljivo da aplikacija za svjetlinu može praviti probleme s takvim aplikacijama.

Ali svakako dobro što si napisao ovdje rješenje tako da ako itko drugi naleti na njega da zna.

01101110 01101010 01101111 01101110 01101010 01101001
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

pa ja ne vjerujem koje je ovaj fb messenger smece od aplikacije, u grupnom chatu nas 13 i steka ko blesavo, a mob nije preslab, helio x10 chipset ima, ne mozes pregledavat sve slike u grupnom, samo vrti onaj kruzic i nista ne ucitava a u chatu s jednom osobom ucitava bez problema, kad neko posalje video u grupu i pustim si ide normalno 5 sekundi a onda slika stane a zvuk i dalje ide i nakon nekog vremena aplikacija se srusi, presavrseno, jedan veliki fb ne moze napravit postenu aplikaciju, 300 mb rama trosi 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

stara verzija facebooka i jos jedna dodatna aplikacija koja ti omogucava chat unutar aplikacije i vozi, ne steka nista, niti uzima rama i ne trebas imat dvije aplikacije za fb i chat, nego je sve u jednoj

a tu dodatnu sto instaliras prakticki niti zauzima mjesta niti rama

edit: normalno radi u grupi gdje je cak i preko 20 ljudi i to na galaxy s2 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 17:21 (win4crazzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Bok ekipa :)

Sestra je poklonila svoj mobitel mami, pa smo izbrisali sve korisničke račune koji su glasili na sestru i kreirali nove. Međutim svakodnevno iskače upozorenje "pogreška prijave na račun **sestrinemail@gmail.com***". Ne mogu da pronađem gdje smo zaboravili izbrisati i kreirati novi korisnički račun..

Pomoć je dobrodošla. Hvala

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 20:03 (Nix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nix kaže...

Sestra je poklonila svoj mobitel mami, pa smo izbrisali sve korisničke račune koji su glasili na sestru i kreirali nove. Međutim svakodnevno iskače upozorenje "pogreška prijave na račun **sestrinemail@gmail.com***". Ne mogu da pronađem gdje smo zaboravili izbrisati i kreirati novi korisnički račun..

Najbolje bi bilo da se napravi Factory Reset, jer je tako sigurno da neće iskakati takve greške.

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
16 godina
Nix kaže...

Znači odeš na User Accounts iliti Korisnički računi, i ondje si logiran na prijašnji google račun koji ti je vezan za telefon, i ne možeš napraviti factory te maknuti ga dok se ne ulogiraš.

No me interesa nada!
9 godina
neaktivan

Zdravo svima.. pitam jel tko ima kakva iskustva koje aplikacije i igre za android platformu je pozeljno izbjegavti?? Prevenstveno mislim na previse trosenje baterije ali i bugove da imaju.. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 14:09 (Ervin16).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

razne battery savere/antiviruse/cleanere i slično, to je ono baš nepotrebno jelte, više štete nego koristi

12 godina

pozdrav svima!

Da li netko zna, je li u MS Office Wordu za Android moguće pisanje i uređivanje jednadžbi? Ili možda, u One Note-u?

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 7:43 (telefon 2).

0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav svima,Imam ACER Z5 Dual sim,na njemu je Android 4.2.2 imam problem da mi se android procesi svako malo prekidaju i moram restart mobitela uradit,skenirao sam mobitel s antivirusom,očistio s cleanerom od svih nepotrebnih datoteka i opet sve isto.Molim za pomoc ako netko zna kako ovo rijesit.I da napomenem,android nije rootovan.

Softwer
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 20:13 (Softwer).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pitanje možda i nije za ovaj topic ali eto moram da pitam ... posjedujem android telefon i manje više sve radi (note 3) no razlog mog pisanja je android emulacija na PC jer ima nekih android igrica koje su mi super ali obzirom da su dosta intenzivne grafike razlog mi je da to igram ako je moguće na PC ... (znam sad će te odmah reć instaliraj BlueStacks i vozi) mada mi se nesviđa kod njih što guraju nekakav oblik pretplate za premium uslugu ... Dakle zanima dali je mozda u tom slučaju bolje instalirat android-x86-6 0-20160318 jer to je jedino što radi na mom PC (ovo nije emulacija već nativni mod) ... mada imam problema kad hoću da ovo instaliram jer ni prilikom instalacije se ne instalira dobro bootloader (baš dobro ne surađuje s GPT particijom. Probao sam i Remix OS neradi isto tako neradi ni Phoenix OS. Dali ima ikakav način za dobit nekakav nativni mod ... vidim da instalacije ovih stvari mogu bit i na USB stiku (bitno je da ima rotaciju ekrana jer igram Chash Royale). Svaka informacija je dobro došla ... Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ima li neka dobra face swap besplatna aplikacija? Neke sam probao ali su promasaj... Hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
Shivi kaže...

Ima li neka dobra face swap besplatna aplikacija? Neke sam probao ali su promasaj... Hvala :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.msqrd.android

14 godina
neaktivan

par dobrih aplikacija za vremensku prognoze a da su tocne informacije za hrvatsku. hvala lijepa :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ima li koja aplikacija za snimanje poziva? ali da je kvaliteta jako dobra, da se bez problema moze skuziti sta obe osobe pricaju

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice