Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.443.375
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Android aplikacije, igre i problemi

Možda ti je malo memorije preostalo, ako imaš problema prilikom skidanja updatea više aplikacija odjednom (da ti javlja da nema dovoljno prostora) onda možda i youtube zeza.

Ako ne, onda probaj izbrisati njegov cache, tj. data ili kako već.

01101110 01101010 01101111 01101110 01101010 01101001
Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Android aplikacije, igre i problemi
Jesam, obrisao sam podatke, ali vjerovatno ne zeli nijedan video pokrenut jer M4 ima stvarno malo memorije, a YT ne mogu prebaciti na SD karticu. A dobro, hvala na odgovoru :)
WIN 7Ultimate 32-bit,AMD Atholn 64 x2 Dual processor 5400+ 2.80gHz,2,00GB RAM,nVidia GeForce 9500GT

0 0 hvala 0
15 godina

E ljudi imam jedno pitanje kupio sam mobitel gsmart gx2 i sad sam zelio premjestit aplikaciju na sd karticu ali uopce nema opcije move to sd. Koristim android 4.4.2. Ima netko rjesenje za to? 

nisam pio 9 mjeseci, a onda sam se rodio
15 godina
Da bi se neke aplikacije micale na sd karticu treba biti root-an mobitel. Skini si app sa trgovine App to SD https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
neaktivan

mislim da prisilno prebacivanje aplikacije na sd karticu bez root-anja mobitela nije moguće..

dakle prvo rootaš mobitel, a onda instaliraš aplikaciju kao što je link2sd s kojom možeš prebacivati aplikacije kako želiš

edit:kolega me preduhitria

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 15:31 (xDISORDERx).
12 godina
neaktivan

vidim na marketu da imaju nove aplikacije slične ko greenify,  pa me zanima je li netko proba neke od ovih, uz hibernaciju nude još zanimljivh opcija kao što su lockanje CPU:

isto tako, nisam primjetia da ijedna od ovih aplikacija imaju pro verzije, pa se nadam da mogu i sistemske aplikacije hibernirati kao greenify (donation package)
edit:
isprobao sam sve tri, prva i druga su nisu vridne pažnje, eventualno ako se uzmu pro verzije koje se kupe preko ovih free verzija
treća je zanimljiva, al malo čudno radi, pa ću je ostavit na promatranje koji dan
edit2:
i treća je smeće
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 17:35 (xDISORDERx).

2 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Pozdrav Svima :) imam jedno pitanje i probleme s Igricom Riječalica 2...dakle igra je moja supruga pa u ime nje i pitam!

igrica samo izadje sama od sebe u pola igranja, to se desava ,cesto svaki put kad je pokrene nakon neklih, "kako kad" 20 - 30 min ali svaki put, isto

Riječalica 1 radi, ali 2 pravi probleme vec dosta dugo, Igrala je na LG 40, pa ajd slabi mobitel, ali sad ima kupljen prije 1.mj Huawi P8 Lite mislim da je Android 5-0-2- lolipop +emotion 3-1-ui

Igrica je redovno updejtana, a koristi i cc cleaner i one aplikacije za ciscenje memorije itd

Nekoliko puta sam obrisao igricu, pa nanovo inst. igricu, pak kad izabci iz igre, opet restartirao mob, ocistio, opet isto...na wi.fi je dok igra non stop, nije do linka,

dakle vise ne znam ovao laicki sta bi mogao biti problem? mozda bagoviti android...ne znam (dok ja osobno imma iPhone 4 i tamo radi bez greške)

pa vas molim ako netko zna nesto sto bi moglo pomoci....?

Hvala u naprijed ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 17:24 (futuremnachine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vjerovatno je do igrice, bug ima i ruši se.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Vjerovatno je do igrice, bug ima i ruši se.

Uglavnom sam na Trg play ima isto identičnih situacija, ali nitko ne daje odg. vjerovatno je igrica bagovita,jedino logično! Hvala

12 godina
neaktivan

evo ljudi, ko želi bit stalno u toku, napravia sam aplikaciju sa vijestima i ostalim vezanim za hajduk..skidajte

komentari, kritike dobrodošli

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da li postoji način da na Android 5.0 bateriju(onu za svjetljenje) dodam na home screen i odande palim i gasim a ne ulaskom u brze postavke?

Koristim ju jako često(dnevno više puta) i često mi se desi da ju ne isključim jer svaki puta moram ulazit u quick settings i direktnim dodirom te ikone gasit.

Ne stisnem dobro pa mi ko budali mi ostane svjetliti u torbi  Sve sam pretražila ali nisam našla nigdje, jel stvarno ne postoji mogućnost i moram instalirat neku app? 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2016 13:54 (ddarknessfairyy).
15 godina

Drži prst negdje na praznom prostoru na homescreenu i odaberi da dodaš widget, onda odabereš flashlight.

Trebalo bi tako raditi ako ga imaš na mobitelu, tako je barem kod mene.

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Probala to već. Nema flashlighta koji mogu dodati. Samo kalendar, sat, google gluposti i widgeti appova koje sam ja instalirala na mob. 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
15 godina
neaktivan

Probaj naći ikonu u meniju i onda sa dugim pritiskom na nju omogučiti stavljanje na početni zaslon...

Na mojoj verziji Androida tako funkcionira.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nemam menu ikonu(bila na androidu 4.0 tu je nema), samo taj vražji quick search na kojem je samo ikona za settings i onaj plavi čovječuljak sa profilom. A kad u quick searchu stisnem dugačko na flashlight ne dešava se ništa samo treperi. 

12 godina
neaktivan

instaliraj neki app za to i postavi shortcut, nema druge.. ja imam android 5.1 i isto imam ikonu samo u notification panelu

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Jedno pitanje vezano za android.

Imam jednu aplikaciju instaliranu na mobu.Ja hocu da ta aplikacija "zaboravi" da je bila instalirana na mom mobitelu.Probo sam je reinstalirat ali "zna" da je tu vec bila instalirana:)

Moje je pitanje dali bi ja vracanjem mobitela na tvornicke postavke postigo to da ta aplikacija misli da na tom mobitelu nije bila jos instaravana? Ili to ovisi od aplikacije do aplikacije?

15 godina
neaktivan
Tole1710 kaže...

Jedno pitanje vezano za android.

Imam jednu aplikaciju instaliranu na mobu.Ja hocu da ta aplikacija "zaboravi" da je bila instalirana na mom mobitelu.Probo sam je reinstalirat ali "zna" da je tu vec bila instalirana:)

Moje je pitanje dali bi ja vracanjem mobitela na tvornicke postavke postigo to da ta aplikacija misli da na tom mobitelu nije bila jos instaravana? Ili to ovisi od aplikacije do aplikacije?

Vjerojatno ti je mapa od te aplikacije na mobitelu ili na sd kartici, porazi mapu u Android, Data ili negdje drugdje i obrisi ju.

12 godina
neaktivan

ima aplikacija koja prikazuje foldere i njihove vlasnike(aplikacije), al zaboravia sam kako se zove

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Foto kamera mi radi Al video zapise ne mogu snimat. Na žalost aplikacija fotoaparat je prestala funkcionirat. Wipeo sam catche,art catche,zadane postavke kamere Al ništa ne pomaže. Ne mogu ni reprodukcirat zapise sa originalnim playerom već samo preko mx. Šta napravit? Dali postoji aplikacija da pokaže dal mi šta koristi kameru u pozadini? Xperia z3 existenz rom.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

je si proba neku drugu aplikaciju za snimanje?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
4L4N kaže...

Foto kamera mi radi Al video zapise ne mogu snimat. Na žalost aplikacija fotoaparat je prestala funkcionirat. Wipeo sam catche,art catche,zadane postavke kamere Al ništa ne pomaže. Ne mogu ni reprodukcirat zapise sa originalnim playerom već samo preko mx. Šta napravit? Dali postoji aplikacija da pokaže dal mi šta koristi kameru u pozadini? Xperia z3 existenz rom.

Skini port za kameru jesi siguran da to nije pod not working od roma?

13 godina
neaktivan
someguy kaže...
4L4N kaže...

Skini port za kameru jesi siguran da to nije pod not working od roma?

sve sam probao ali ne sljaka.. Morat ću reflashat rom. Nikad mi se to nije desilo. Nadam se da nije hardverski problem Al ako slika mislim da nije. Ma sve je radilo normalno Al inače ne snimam često pa ne mogu znati u kojem trenutku je prestalo radit. Dal sam šta flashao,Dal izbrisao.. Neznam. 

16 godina
neaktivan

poz,imam note 3 ,nije root-ovan,koji mi probram za backup preporucujete?

Znaci ,imenik,slike ,sta jos ? :)Da prebacim sve na SD ili comp. pa da kasnije vratim ?

Posebno imenik !Recimo ako ubacim customROM !

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jedno pitanje ako netko ili više forumaša zna siguran odgovor (na internetu ekipa različito piše):

Ako upgrejdam tablet sa kitkat na lollipop, i ako nakon toga poželim napravit reset tableta, dali će mi se pojavit kitkat ili lollipop kao startni softver?

Fala unaprijed !

0 0 hvala 0
15 godina

Factory reset? to samo resetira postavke unutar OS-a, koja god verzija bila, dakle neće downgradati trenutnu verziju na bilo koju prošlu. Kada staviš novu verziju onda stare jednostavno više nema.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

jel ima kakav adblock gdje ne treba root? imao sam dosad adguard i bio je odlican, sitan i nevidljiv a sve najbitnije blokira.. sad imam novi mob koji jos ne mogu rootat pa trazim bez roota

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam cudan problem na svom samsungu core 2 , android.

U opcijama kad gledam memoriju,pise mi da imam oko 200 i nest slobodnih mb na telefonu,uzo to imam jos sd karticu skoro 13 punih gb slobodno.

A kad krenem instalirat neku novu aplikaciju javlja da nema dovoljno memorije i nece instalirat.

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pa kad postate nesto bar pogledajte stranicu dvi unatrag jel neko ima slican problem, ovako pitanje se ponavlja valda 100put, jednaom zauvik, dakle androidi imaju 2/3 vrste memorije ovi sto imaju dvi su stariji i u pravilu low-end tipa htc wildfire koji imaju samo internu na koju se instaliraju aplikacije, ta memorija se dijeli na onu koju uzima android i onu koja je raspoloziva za instaliranje aplikacija, iako imas 200mb "slobodno" ubiti ih nemas to je potrebno androidu za normalno funkcioniranje i za aplikavije koje vec ima tipa fb,chrome... bilo sta od tih aplikacija ima pristup memoriji u koju spremaju cache, podatke,baze... bilo sta iako neke podatke drze na sd kartici, al nebitno uglavnom nemas dostupan taj prostor, jedini način na koji mos pokusat je skinit linktosdcard koji forca prebacivanje na sd ipak neki programi ti nece tako radit, al pokusaj ako program neradi znas sta je, pokusaj rootat i izbrisat ove sta ih nekoristis, naravno za linktosd ti treba root, uvik mozes uninstalirat updejte od nekih aplikacija koje vece nemozes uninstalirat ako nezelis rootat
13 godina
Ako imaš 200 mb od 4 gb rom memorije onda je to malo slobodno a ne da ti instalaciju na sd.Probaj neke aplikacije koje to dozvoljavaju iz rom memorije prebaciti na sd.
Marija,daj mi jednu pivu ubi me ova gravitacija
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice