Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.445.021
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Android aplikacije, igre i problemi

Ako imaš Chrome browser onda probaj ovako Menu -> Zatraži računalnu stranicu

Ako nemaš Chrome možeš probati preko Opere Menu -> Postavke -> User agent -> Stolno računalo

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 12:45 (Marko :D).

2 0 hvala 2
16 godina
Re: Android aplikacije, igre i problemi

Hvala, na chromeu ne radi, pokušati ću sa operom. 

13 godina
neaktivan
PEXer kaže...

iso sam rootat mob i pisalo mi je da sam uspio i da rebootam mob i onda se sve zblokalo. sad kad ga upalim mogu u izbornik al na par sekunda i sve se zbloka i ekran se ugasi.komp ga ne prepoznaje. kako ga mogu resetirat sad. mob je galaxy core

Vrati mobitel na tvorničke postavke ako možeš iz postavki mobitela, ako ne izvadi bateriju i vrati pa uđi u recovery i napravi factory reset.

Icefox kaže...

Dali je moguće nekako maskirati android da se stranice ponašaju kao da surfam sa kompa? Nemogu pristupiti sustavu za prijavu ispita na stranici sveučilišta sa mobitela. 

moguće je ako ideš preko browsera koji podržavaju otvaranje stranice u desktop formatu, ali mislim da tu treba biti i adobe flash player instaliran na mobitelu.

Skyfire browser skini i probaj preko njega, a ako i dalje neće moći onda nemaš flash player podršku ili nije instaliran.

"Just A Dream ".
16 godina
Fero kaže...

moguće je ako ideš preko browsera koji podržavaju otvaranje stranice u desktop formatu, ali mislim da tu treba biti i adobe flash player instaliran na mobitelu.

Skyfire browser skini i probaj preko njega, a ako i dalje neće moći onda nemaš flash player podršku ili nije instaliran.

Preko Skyfirea radi skroz normalno, hvala. Sad mi samo nije jasno kojih Chrome ima problema... 

16 godina
neaktivan

Zanima me da li postoji način da "unlinkam" aplikaciju sa marketa tako da prilikom update-a (kojeg isto ručno pokrečem, ali kada ima više aplikacija za update onda ih pokrenem sve), se ne update-a dotična aplikacija?

Konkretno trebam napraviti unlink google maps-a jer koristim CM 10.1 u kojem maps 7 ima problema sa flickeringom pa sam stavio posljednju verziju maps 6 koja radi ok, i sada prilikom update-a ostalih aplikacija ne želim da se i ona update-a.

0 0 hvala 0
16 godina
TiMi79 kaže...

Zanima me da li postoji način da "unlinkam" aplikaciju sa marketa tako da prilikom update-a (kojeg isto ručno pokrečem, ali kada ima više aplikacija za update onda ih pokrenem sve), se ne update-a dotična aplikacija?

Konkretno trebam napraviti unlink google maps-a jer koristim CM 10.1 u kojem maps 7 ima problema sa flickeringom pa sam stavio posljednju verziju maps 6 koja radi ok, i sada prilikom update-a ostalih aplikacija ne želim da se i ona update-a.

Unlinkaj ju s Titanium Backupom. On ima tu opciju.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Da li besplatna verzija titaniuma može to?

16 godina
TiMi79 kaže...
mind_challenge kaže...

Nisam siguran. Uvijek možeš skinuti "onu" verziju {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
neaktivan
TiMi79 kaže...
mind_challenge kaže...

Pa jednostavno isprobaj. Napravi backup verzije 6 , te ju deinstaliraj i opet pokreni instalaciju apk+data, a onda vidi da li će ti updatat sa prekinitim linkom prema google play.

"Just A Dream ".
14 godina
neaktivan

Imam sada jedan problem sa Chromeom. Surfam internetom i najednom mi se sam zatvori i baci me na homescreen. Ovo mi se događa već dulje vrijeme. Čitao sam na internetu da mnogo ljudi ima taj problem. Je li zna netko kako riješiti taj problem?

Vraćao sam Chrome na zadane postavke ali ni to nije pomoglo.

Android 4.1.2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
TiMi79 kaže...
mind_challenge kaže...

Nisam siguran. Uvijek možeš skinuti "onu" verziju {#}

Uspio sam ali ne sa titaniumom, jer traži plačenu verziju za to napraviti, pa sam naša app po imenu Market Fixer i sa njom sam uspio unlinkati. {#}

17 godina

Jel moguće nekako slati sve sa moba preko wi-fi-a?

Naime, kupih neku liniju koja ima wi-fi i bluetooth i tako to i fakat je genijalno slat pjesme preko toga, čak i preko NFC-a.

Ali bi htio recimo igru spojit kad igram da se čuje na liniju, ili spot sa youtubea.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
16 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Imam sada jedan problem sa Chromeom. Surfam internetom i najednom mi se sam zatvori i baci me na homescreen. Ovo mi se događa već dulje vrijeme. Čitao sam na internetu da mnogo ljudi ima taj problem. Je li zna netko kako riješiti taj problem?

Vraćao sam Chrome na zadane postavke ali ni to nije pomoglo.

Android 4.1.2

Pa imaš mali milijun preglednika, ne znam zašto onda Chrome koji po meni i nije nešto. Osobno koristim novu Operu (zakon browser, čak i na mojoj jednojezgrenoj sa 512 rama škatuli) i UC Browser. Oba imaju kompresiju podataka šta je još jedan plus. Inače sam isproba skoro sve browsere (Chrome, Dolphin, Maxton, Next, Firefox itd...itd) i najbolji se za mene pokazali, Opera, UC Browser i Opera mini (ne koristim jer nova Opera ima kompresiju pa dođe na isto).

14 godina
protjeran

može li mi netko ukratko objasniti kako doći do downloadanih fileova čiji history imam pod "preuzeto"?

npr. želim par tih fileova prebaciti u svoju mapu među aplikacije.. međutim kada uđem u "preuzeto" fajlovi su prikazani poput historya, ne mogu ih micati nigdje..

jel to uopće moguće bez instalacije raznih aplikacija tipa file manager, explorer manager itd. ?

nemojte zamjerit, nov sam u ovome, a ne želim prekrcati mob aplikacijama..

koristim android jb 4.1.2

hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
makimakimaki kaže...

može li mi netko ukratko objasniti kako doći do downloadanih fileova čiji history imam pod "preuzeto"?

npr. želim par tih fileova prebaciti u svoju mapu među aplikacije.. međutim kada uđem u "preuzeto" fajlovi su prikazani poput historya, ne mogu ih micati nigdje..

jel to uopće moguće bez instalacije raznih aplikacija tipa file manager, explorer manager itd. ?

nemojte zamjerit, nov sam u ovome, a ne želim prekrcati mob aplikacijama..

koristim android jb 4.1.2

hvala!

Treba ti neki file explorer, ne mozes bez njega...

14 godina

Ima li kakav app za kalibraciju baterije andriod tableta koji nije root-an? Naime,baterija ga ugasi kod 30% i onda kad ga uključim sa punjačem pokazuje 70% popunjenosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, imam problem.

Naime, mobitel Samsung Galaxy 3 GT-i5800 ne želi ništa skinuti sa marketa, kaže da se prvo moram prijaviti na račun, što jesam. Mislim da ima druga caka, a to je ta da imam dva računa, od jednog ne znam šifru, a novi sam sada napravio i dalje kaže nešto o autentifikaciji i da se moram prijavit, a ne mogu taj prvi obrisat jer traži da obrišem sve podatke sa mobitela koji mi trebaju..

Kako da to popravim?

0 0 hvala 0
16 godina

Predložite mi neki dobar kalkulator widget, idealno bi bilo 4x4, sa mogucnostima kao casio fx900. ne mora biti besplatan.
Ako nema widget oblika onda moze i fullscreen al da je bas dobar.
Hvala 

0 0 hvala 0
16 godina

Ja koristim Graphing Calculator i baš mi je dobar.

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nije loš, smeta mi to što ne vidim dijelove izraza, odnosno ovaj ekrančić prikazuje samo trenutni unos, to je totalno retardirano. Kad imate kobasicu od izraza (sa korijenima potencijama itd.) ovakva stvar je prakticki beskorisna jer nemozete provjeriti greske. Ispravite me ako grijesim.

0 0 hvala 0
16 godina

probaj ovoga onda :)

I'm not crazy, my mother had me tested!
15 godina

Postoji li neki kalkulator koji unos prikazuje kao što bi ga napisao na papiru, kao npr. Casio fx991ES? Nije mi jasno zašto svi developeri rade kalkulatore po uzoru na obične, kojima je jedini razlog zašto tako prikazuju izvedba ekrana. Ako imam ekran od 4.7" sa 469PPI koji može prikazati sve što se može zamisliti, zašto ga ne iskoriste?

Casio fx991ES Casio fx991ES
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

nisam dovoljno shvatio kakav zelis, ali probaj mathematics, taj mi je zasad najbolji i ima brdo funckija

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 20:41 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
marinn95 kaže...

probaj ovoga onda :)

To je to, radi super. Hvala

12 godina
Pozdrav!
Evo, imam HTC Desire I Android 2.2.2
Neki dan sam primjetio da mi je mobitel poceo krivo prikazivati sat pa sam ugasio, upalio I dalje nije radilo dobro. Pokusao sam za data factory resetom I nije pomoglo... onda sam skinuo aplikaciju nesto sa clock te pokusao postaviti I vrijeme I zonu I radilo je jedno vrijeme... a onda sam skuzio da onaj local time offset se neprestano smanjuje I tako usporava moje vrijeme na mobitelu, no ni sada jos ne razumijem kako I po kojoj logici... pa sad ako netko mozda ima ideju sto bi to bilo za problem I jos bolje, kako ga rijesiti, bio bih veoma zahvalan...

Druga stvar, da li postoji nacin da si instaliram Android 4.0 ili vise? Jer na system updateu je kao "najvisa" razina OS-a...
Hvala I javite se sto prije po mogucnosti :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
acmilan2 kaže...
Pozdrav!
Evo, imam HTC Desire I Android 2.2.2
Neki dan sam primjetio da mi je mobitel poceo krivo prikazivati sat pa sam ugasio, upalio I dalje nije radilo dobro. Pokusao sam za data factory resetom I nije pomoglo... onda sam skinuo aplikaciju nesto sa clock te pokusao postaviti I vrijeme I zonu I radilo je jedno vrijeme... a onda sam skuzio da onaj local time offset se neprestano smanjuje I tako usporava moje vrijeme na mobitelu, no ni sada jos ne razumijem kako I po kojoj logici... pa sad ako netko mozda ima ideju sto bi to bilo za problem I jos bolje, kako ga rijesiti, bio bih veoma zahvalan...

Druga stvar, da li postoji nacin da si instaliram Android 4.0 ili vise? Jer na system updateu je kao "najvisa" razina OS-a...
Hvala I javite se sto prije po mogucnosti :)

mozda putujes kroz vrijeme pa ti se usporava vrijeme na mobu

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
Pa ja ozibljno trebam pomoc u vezi toga, ne bi pisao da nije hitno...
14 godina
acmilan2 kaže...

morao sam unijeti malo humora u ovaj dosadan dan, sorry ali ti ja tu ne mogu pomoci, stvarno ne znam zbog cega je to tako

najbolje sto ti mogu rec jest pa porbas googlat dok netko od bugovaca ne pomogne

13 godina
protjeran
acmilan2 kaže...

Imas i 4.2.2 romove na xda forumu, samo potrazi. Pisem s moba pa da sad ne linkam (ako je uopce moguce)

14 godina
neaktivan

Daniel, ako hoćeš linkati neku web stranicu samo postavi cijeli URL (mora imati http://) i forum će ga automatski pretvoriti u link. 

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice