Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.446.930
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Android aplikacije, igre i problemi

Ako želiš probaj instalirati i igrati, pa ako ti štuca lako zbrišeš. 1.2.

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Problem sa tabletom

Zdravo.kupio sam android tablet ainol novo7 aurora a imam problem kad ga upalim pojavi samo logo i nece da ocita sistem.pokusao sam sa tipkama da udzem u recoviry mode al neide.

Sta da radim.poz

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 20:10 (ludisanchez).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa tabletom
ludisanchez kaže...

Zdravo.kupio sam android tablet ainol novo7 aurora a imam problem kad ga upalim pojavi samo logo i nece da ocita sistem.pokusao sam sa tipkama da udzem u recoviry mode al neide.

Sta da radim.poz

Mislimm jhe dda neće ići s tim jer ako je novi nosi na garanciju i servis, ali to ti nije tema za tvoje probleme.

"Just A Dream ".
11 godina
neaktivan

nije pod garancijom,polovan je.vidio sam na netu da se mora flesovat.mozeli se sta uradit.izvinjavam se ako sam pogrijesio temu,nisam znao gdje da postavim pitanje.pozdrav.

13 godina
neaktivan
ludisanchez kaže...

nije pod garancijom,polovan je.vidio sam na netu da se mora flesovat.mozeli se sta uradit.izvinjavam se ako sam pogrijesio temu,nisam znao gdje da postavim pitanje.pozdrav.

http://www.ainol-forum.de/allgemein/verfügbarkeiten-ainol-novo-7-tablets/1-thread-zur-verfügbarkeit-ainol-novo-7-paladin-basic-elf-aurora-und-advanced-auf-http-androidfiguren-de/ evo ti link na forumu tamo se registriraj i potraži pomoć. Forum je na njemačkom ali ako želiš možda riješiti problem onda napravi tako.

I mislim kako si kupio neispravan tablet ?

Pogledaj si i ovo pa malo poveži što treba:

.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 20:58 (Fero).
11 godina
neaktivan

Hvala puno Fero da odg.nadam se da cu moci popravit ovo da nisam dzaba bacio pare.

Vidio sam ovaj klip,ovo je flosovanje preko kabla,kod ovog tableta iscupalo se dzek za spajanje na racunar,pokusavam da nadjem da preko kartice flesujem.ima nekih stavri,samo da nefulim softwer.poz

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 21:07 (ludisanchez).
11 godina
neaktivan

Jucer sam uspio da udzem u rescoviry mod a danas nesto ne mogu.pokusao sam da drzim tipke za paljenje i - ,a nista,jucer sam drzao pa pritiskao i usao je.

jeli ima jos kakav nacin da se moze uci.poz

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Android aplikacije, igre i problemi
ludisanchez kaže...

Jucer sam uspio da udzem u rescoviry mod a danas nesto ne mogu.pokusao sam da drzim tipke za paljenje i - ,a nista,jucer sam drzao pa pritiskao i usao je.

jeli ima jos kakav nacin da se moze uci.poz

Prvo ako je usb utor za punjenje tableta potrgan a baterija prazna ne možeš ga paliti niti ući u recovery jer se gasi i kako ga puniš uopće.. To mora biti da je baterija barem 50% napunjena i onda ući u Recoveri i naći ako ima što na SD kartici da flash-aš Rom ako je na njoj i ako je imaš SD karticu u  tabletu, a za drugo ne znam ili servis.

"Just A Dream ".
16 godina

Pozdrav,
cura je upravo preimenovala mapu DCIM na svom SGS3, i naravno sada nemoze pronaci fotografije, tj android je ponovo kreirao mapu DCIM a njezinu preimenovanu mapu je ostavio samo sto unutra vise nisu fotografije nego .thumbnails
Mogu li se fotografije nekako vratiti? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam problemčić sa Google Play aplikacijom na mobu. Kada je otvorim, pronađem aplikaciji i gledam slike aplikacije, aplikacija se sama od sebe restata i vrati se na aplikaciju na kojoj sam bio. Jel zna netko kako to riješiti? Hvala.

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Obriši cache od Playa i restart.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Ne znam da li se netko susreo do sad s ovime.

Uglavnom radi se o xperia sola, službeni 6.1.1.B.1.54 firmware (češki doduše, al službeni).

Ukratko nije u stanju skinuti niti updateati išta s google playa.

Prvo je izbacivao error 502, a onda nakon malo prčkanja (brisanje keša u google play framework i google play store) je prestao izbacivati error.

No sada pak nije u stanju spojiti se uopće na play store. Jedino objavi poruku "server error" uz velikodušnu ponudu da pokušamo opet.

Sad..sve je radilo normalno kada sam tek digao firmware gore, no nakon procedure roota je cijela stvar pala u vodu.

To uključuje flashanje kernela na stariji, root i vraćanje zadnjeg kernela.

Možda je u tome problem, no ako se netko susreo sa sličnim problemom i uspio ga  riješiti bez ponovnog flashanja firmwarea bilo bi superkul ako podijeli riješenje sa mnom.

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
protjeran

Jel itko zna zakaj mi ne rade Google apps? Nit Play, nit YT, nit Gmail, veli da nema mreze, a ima. Rolle Tube i Chrome radi uredno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Jel itko zna zakaj mi ne rade Google apps? Nit Play, nit YT, nit Gmail, veli da nema mreze, a ima. Rolle Tube i Chrome radi uredno?

Možda si im ograničio da se spajaju na net i ne troše promet.

Probaj im obrisati cache u postavkama ili možda taj Rolle Tube zeza, kaj ti je to ?

Reinstaliraj apk ako ne ide ili factory reset.

Edit: Jesi na CM 10.x.x ili Custom romu, ali gapps možda ni ne treba nego svaku zasebno instalaj.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 19:02 (Fero).
13 godina
protjeran

Ma nisam stari, jucer sve radilo, a danas gappsi jednostavno vele da nema mreže?! Ociščen je cache, ponovo pokrenut framework i opet isto?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ugasi pa ponovno upali mobitel.
My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
13 godina
protjeran

Ma nek ide u 3 lepe, flesnul sam isti rom i sad radi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

tako je mom prijatelju na sony xperii x8 radio sve normalno facebook aplikacija sa marketa, i odjednom vise neradi, zasto, kako nemam pojma jucer sam pokusavao sve moguce opcije, ali bezuspjesno uopce nece da mu radi ta app a mob nikad rootan, sve officialno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znam da znaš ali možda ne trebaš flash i gapps nego apk zasebno jer možda je bug i s vremenom će se možda opet pojaviti.

Edit: post za @daniela.

Za tebe ovo sa facebookm hm, firmware je star i facebook apk je imala update nekoliko puta pa je i tu možda problem.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 19:19 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Možda bi to upalilo, ali dok nađem, pa skine aplikaciju treba vremena, a rom je na kompu i to uvijek upali, hehe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Možda bi to upalilo, ali dok nađem, pa skine aplikaciju treba vremena, a rom je na kompu i to uvijek upali, hehe.

Da to je najbrži naćin, ali zašto ne napraviš backup preko Recovery-a i ako bude problema samo restoraš sa svim postavkama koje si nariktao.

"Just A Dream ".
12 godina
Fero kaže...

Znam da znaš ali možda ne trebaš flash i gapps nego apk zasebno jer možda je bug i s vremenom će se možda opet pojaviti.

Edit: post za @daniela.

Za tebe ovo sa facebookm hm, firmware je star i facebook apk je imala update nekoliko puta pa je i tu možda problem.

moguce, samo isprobao sam skinuti i neke starije verzije facebooka, tipa 1.9.0 ili starije ali ista stvar, radila app do 1.9.4 verzije, zatim mu se automatski azuriralo na 1.9.6 i od onda banana, problem 

13 godina
neaktivan

Da ona se automatski updata ako je oficielni software jer je sistemska apk, ali kada bi rootao mob  onda bi mogao staviti zasebno facebook koji je optimiziran i ne radi update ili mu blokira update u postavkama. 

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 19:32 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me dali postoji program za komp i android da ja muziku stavim na komp i on meni automatski kad moze preko wifia prebaci tu istu muziku na mobitel?

Battlelog: Xtream_gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Može preporuka nekih dobrih igara i aplikacija, ali bitno je da nisu zahtjevne. Radi se o slabijem tabletu sa Single core 1.2 GHz, 512 MB RAM, Android 4.0.4.

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Može preporuka nekih dobrih igara i aplikacija, ali bitno je da nisu zahtjevne. Radi se o slabijem tabletu sa Single core 1.2 GHz, 512 MB RAM, Android 4.0.4.

Jel mi možeš reći kakav je to tablet? Jel valja šta to? Jel blokira? Hvala :)

15 godina
Marko :D kaže...
dv14 kaže...

Jel mi možeš reći kakav je to tablet? Jel valja šta to? Jel blokira? Hvala :)

Tu sam napisao malo više.

http://www.bug.hr/forum/topic/tableti/koji-tablet-uzmem/102591.aspx?page=31&jumpto=3883914&sort=asc&view=flat

Ništa ne ostavljam nezavrš
14 godina
protjeran

Pozdrav.

Trebao bih pomoć u vezi organizacije bookmarksa kod Opere za Android (baš Opera Browser, ne classic, mini ili bilo koja druga).

Dakle ne mogu nikako shvatiti kako stranicu dodati u bookmarkse.. pretpostavljam da svaki bookmark treba dodati pod "brzo biranje" gdje po defaultu ima već nekih bookmarksa, međutim prošao sam sve opcije i nisam našao "add to bookmarks" ili bilo što slično.. također sam googlao i bez uspijeha..

Zna netko možda?

Hvala.

edit: evo nevjerojatno al čim sam napisao ovaj post, sam našao.. samo je trebalo kliknuti na + lijevo od adress bara.. nvm, možda pomogne nekome.. pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 18:02 (makimakimaki).

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

iso sam rootat mob i pisalo mi je da sam uspio i da rebootam mob i onda se sve zblokalo. sad kad ga upalim mogu u izbornik al na par sekunda i sve se zbloka i ekran se ugasi.komp ga ne prepoznaje. kako ga mogu resetirat sad. mob je galaxy core

CONSOLES FTW!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 11:03 (PEXer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dali je moguće nekako maskirati android da se stranice ponašaju kao da surfam sa kompa? Nemogu pristupiti sustavu za prijavu ispita na stranici sveučilišta sa mobitela. 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice