pozz ljudi...jel zna neko kakvu dobru aplikaciju za prevodit na neg i sa eng, i neku aplikaciju koja ispravlja gramatiku ( nije za školu :P ) ....
Android aplikacije, igre i problemi
- poruka: 3.283
- |
- čitano: 1.445.515
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav!! Da li itko zna kako riješiti problem titlova na AllShare Playu? Ako je to ikako moguće,jer dok stream-am s kompa na mobitel filmove neprikazuje titlove..Da li netko ima slican problem i da li je uopce moguce gledati film s titlovima preko AllShare-a?

za iskljucivanje vjerojatno i postoji, to barem nije problem napraviti. samo mw zanimam kako bi trebao ugaseni mobitel upaliti preko widgeta ??
EDIT: ili mislis za restart ? ali evo imas odgovor gore..
Galaxy Note
Blokira mi se u bilo kojoj aplikaciji i kao da se resetira (zmrzne se, ekran jače zasvijetli i izbaci me u lock screen, i onda se cijeli sistem ponovo učitava i tako u krug).
Restart ne pomaže.
Ima tko kakvu ideju u čemu bi mogao biti problem i kako da ga riješim?
Da li manjak sistemske memorije (slobodnog prostora) može prouzročiti takvo ponašanje uređaja?
EDIT: Nije root-an, stock ROM - vađenje baterije isto nije pomoglo
EDIT II:
Možda nekome uspije pomoći u slučaju da bude imao sličan problem:
Uspio sam obrisati par aplikacija/igrica između rušenja, sad je proradio.
Sad da li se rušio zbog velike količine programa koji su bili instalirani ili
što sam većinu igrica sa App2SD prebacio na SD karticu, ne znam.
U svakom slučaju, nije se rušio kad bi izvadio SD karticu tj. bez SD kartice je radio OK.
Galaxy Note
Blokira mi se u bilo kojoj aplikaciji i kao da se resetira (zmrzne se, ekran jače zasvijetli i izbaci me u lock screen, i onda se cijeli sistem ponovo učitava i tako u krug).
Restart ne pomaže.
Ima tko kakvu ideju u čemu bi mogao biti problem i kako da ga riješim?
Da li manjak sistemske memorije (slobodnog prostora) može prouzročiti takvo ponašanje uređaja?
Probaj factory reset/wipe data i wipe cache sve to iz Recovery ali ako možeš napravi prvo backup sa titanium apk ako si rootao Note.
To će ti vratiti mob na poćetne postavka tako da ćeš izgubiti sve data od aplikacija pa ponovo moraš raditi prijašnje postavke.
Edit: Možda koristiš neku od aplikacija koja traži root premission pa ti crasha Note. Razmisli koje je trebala Root premission jer to može biti problem.

Jel mi može netko reći kako da sakrijem slike da mi se ne pokazuju u galeriji? Imam problem sa coverima albuma (glazba). U galeriji mi za svaku sliku napravi novi album i samo jedna slika u njemu, a galerija na Nexusu nema opciju kao na HTC-u, da mi skenira samo onaj folder DCIM.
Jel mi može netko reći kako da sakrijem slike da mi se ne pokazuju u galeriji? Imam problem sa coverima albuma (glazba). U galeriji mi za svaku sliku napravi novi album i samo jedna slika u njemu, a galerija na Nexusu nema opciju kao na HTC-u, da mi skenira samo onaj folder DCIM.
U sve foldere osim DCIM s pomoću ove aplikacije dodaj .nomedia file. Ali pazi, ako ga dodaš u folder s glazbom, stock media player ti ju neće vidjeti.
* NOTE: Don't use on Android 4.2 devices, it is known to crash and there is no solution yet *
Nexus 4 je u pitanju (4.2.1) tako da ništa od toga. Dodavao sam ja nomedia file u te foldere, ali onda mi i na PowerAmp-u također nestanu coveri. Pokušao sam koristiti drugu galeriju (neku popularnu, zaboravio sam joj ime) ali je strašno zatrzavala tako da mi to nije bilo neko rješenje.
Ja koristim QuickPic. U njemu možeš staviti koje foldere ta ti čita, a isto tako koje foldere da ti ne čita.
Da li mi itko moze pomoci da podesim igru o2jam, i da li ima eng verzija ili nesto,koliko vidim svaki put kada zelim igrati moram biti spojen na internet.Hvala
Pozdrav. Imam jedan mali problem. Danas mi je ispao moj Nexus S, pao na kamen, i sada je ekran totalno uništen. Nije u tome problem, pod garancijom je, nego je problem što imam root i custom rom gore. Zna li tko može li se to ikako maknuti bez korištenja mobitela (pali se ali ekran ne radi)?
Pozdrav. Imam jedan mali problem. Danas mi je ispao moj Nexus S, pao na kamen, i sada je ekran totalno uništen. Nije u tome problem, pod garancijom je, nego je problem što imam root i custom rom gore. Zna li tko može li se to ikako maknuti bez korištenja mobitela (pali se ali ekran ne radi)?
btw pa ne pokriva ti garancija razbijeni ekran
A da ti opet "slučajno" ispadne pa da se nemože ni upaliti . Zezam se naravno...mislim da ti garancija ne pokriva mehanička oštečenja, ali nisam 100% siguran
Koliko god glupo zvučalo, stvarno je bilo slučajno
Ima li onda koji servis koji bi to sredio za pristojne pare? Ne znam ni prodaje li se još ovo čudo tehnike, a ima neki zakrivljeni ekran pa sumnjam da bi bilo jeftino.
ako hoces imati garanciju moras u ovlasteni a tamo ti nije malo para

prijatelju, cuvaj telefone... sad ces iskesirati lovu za display+rad covjeka.. mislim da ti oni nece gledati custom rom, ipak je mehanicki kvar
Mislim da bi ti najpametnije bilo da sam nades ekran (npr. eBay) i onda to sve fino das nekom tko ima iskustva da ti zamijeni.
Android 4.04 - kako staviti hrv tipkovnicu?
Imam galaxy ace i imam problem. Kada izbacim sd karticu i vratim ju, on ne moze ucitati koje sam aplikacije imao nego ih moram ponovno instalirati.
Također imam jako malo unutarnjeg prostora u mobitelu, a način koji sam probao je napraviti particiju u nekom programu nije uspio tako da ako netko ima i za to rješenje neka kaze.
*ace ima stari, ja koristim s2
Delay pri uspostavi poziva
Lijep pozdrav! Imam mali problem prilikom javljanja na poziv: kad uspostavim vezu, sugovornik me uopće ne čuje prvih nekoliko sekundi. To zna biti prilično iritantno jer ispada kao da sam uspostavio poziv i odšutio nekoliko sekundi. Mob je ZTE Blade 3 iliti Vip Racer3 (ako je to uopće bitno jer sam čuo da ljudi imali sličnih problema i s drugim markama mobitela). Mislio sam da je problem previše aplikacija koje rade u pozadini, ali i kad ih pogasim ili izbrišem, opet ista stvar. Je li tko imao sličan problem i zna li kako se to može riješiti?
Delay pri uspostavi poziva
Lijep pozdrav! Imam mali problem prilikom javljanja na poziv: kad uspostavim vezu, sugovornik me uopće ne čuje prvih nekoliko sekundi. To zna biti prilično iritantno jer ispada kao da sam uspostavio poziv i odšutio nekoliko sekundi. Mob je ZTE Blade 3 iliti Vip Racer3 (ako je to uopće bitno jer sam čuo da ljudi imali sličnih problema i s drugim markama mobitela). Mislio sam da je problem previše aplikacija koje rade u pozadini, ali i kad ih pogasim ili izbrišem, opet ista stvar. Je li tko imao sličan problem i zna li kako se to može riješiti?
probaj ovo
Pozdrav
Dali bi mi preporučili stavljati neki antivirus na mobitel ako da koji? A ako ne razlog?
I koji je najbolji internet prglednik za android?
Radi se o Galaxy S II
pozz.
trebala bi mi jedna aplikacija kojom mogu totalno iskljucit internet na mobitelu.
hvala
pozz.
trebala bi mi jedna aplikacija kojom mogu totalno iskljucit internet na mobitelu.
hvala
ne znam kako mislis totalno iskljuciti, preko 3G watchdoga iskljucis/ukljucis mobile data
pozz.
hvala
ne znam kako mislis totalno iskljuciti, preko 3G watchdoga iskljucis/ukljucis mobile data
to stoji ali da nema nikako interneta... niti 3g niti gsm