evo nedavno sam kupio od transcenda USB od 4 GB i on ima ugrađenu CD instalaciju za neki njihov softwer.TrendMicro tak nešto, kao za zaštitu podataka na usb-u i to.No problem je što ako računalo nema to instalirano ja na taj usb nemogu ništa uređivati i spremati.Samo mogu prebacivati sa njega na pc.I kako sad da to maknem i najrađe da obrišem taj micro k****.Sad radim neke dokumente recimo na tuđem računalo koje nije admin i ja sad nemogu spremiti, a komp briše sve podatke nakon reseta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Formatiraj stick, ako i dalje to radi formatiraj s ovim programom.
probo sam sa onim hp formatom, i sa njihovim programom, i , po prvi puta bi reko da je write protected, a kad nebi onda bi kao fol formatiro ali onaj Micro k i dalje poostoji i sve ko i prije radi.
probo sam sa onim hp formatom, i sa njihovim programom, i , po prvi puta bi reko da je write protected, a kad nebi onda bi kao fol formatiro ali onaj Micro k i dalje poostoji i sve ko i prije radi.
Nabavi Ubuntu CD, bootaj sa njega i formatiraj ga
Nabavi Ubuntu CD, bootaj sa njega i formatiraj ga
imam ga :D, još prošle godine naručio od njih ono kao besplatno :D