Transcend USB dosada

poruka: 5
|
čitano: 1.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Transcend USB dosada

evo nedavno sam kupio od transcenda USB od 4 GB i on ima ugrađenu CD instalaciju za neki njihov softwer.TrendMicro tak nešto, kao za zaštitu podataka na usb-u i to.No problem je što ako računalo nema to instalirano ja na taj usb nemogu ništa uređivati i spremati.Samo mogu prebacivati sa njega na pc.I kako sad da to maknem i najrađe da obrišem taj micro k****.Sad radim neke dokumente recimo na tuđem računalo koje nije admin i ja sad nemogu spremiti, a komp briše sve podatke nakon reseta.

Dont bug me!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Transcend USB dosada

Formatiraj stick, ako i dalje to radi formatiraj s ovim programom.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Transcend USB dosada
drnde kaže...

probo sam sa onim hp formatom, i sa njihovim programom, i , po prvi puta bi reko da je write protected, a kad nebi onda bi kao fol formatiro ali onaj Micro k i dalje poostoji i sve ko i prije radi.

Dont bug me!
17 godina
neaktivan
pbandov kaže...
drnde kaže...

probo sam sa onim hp formatom, i sa njihovim programom, i , po prvi puta bi reko da je write protected, a kad nebi onda bi kao fol formatiro ali onaj Micro k i dalje poostoji i sve ko i prije radi.

Nabavi Ubuntu CD, bootaj sa njega i formatiraj ga

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
pbandov kaže...
drnde kaže...

Nabavi Ubuntu CD, bootaj sa njega i formatiraj ga

imam ga :D, još prošle godine naručio od njih ono kao besplatno :D

Dont bug me!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice