Restart zbog RAM-a

poruka: 6
|
čitano: 1.503
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Restart zbog RAM-a

Ovako kupio sam kuciste koje je u sebi sadrzavalo 2x 1gb RAM Kingston ddr3 1333MHz... odlucio sam se za kupnju dodatnih 2gb RAM-a te sam kupio jos jednu plocicu RAM-a 2gb Corsair XMS3 dd3 1333MHz.... Uglavnom kad sam stavio sve tri plocice nakon nekog vremena racunalo mi se samo od sebe restarta i ponovno podize i opet radi normalno kao da nista nije bilo... i tako par puta dok nisam izvadio ovu novu plocicu i onda je radio normalno bez restartanja, stavim opet i onda se opet restarta... stoga sam izvadio jednu staru plocicu od 1gb i stavio ovu novu od 2gb tako da mi radi na 3gb i cekao da vidim dali ce se opet dogoditi restart, medjutim restart se nije dogodio i racunalo radi savrseno... ne razumijem zasto sve 3 plocice ne mogu radit istovremeno i sta se to dogadja da se racunalo samo od sebe srusi kad su sve tri u pogonu?? :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Restart zbog RAM-a

daj probaj testirat pločice sa nekim programom iz Hirens Boota..ima par dobrih programa koji testiraju ram memoriju..tako je i meni bilo, na kraju se ispostavilo da je RAM bio neispravan..isto se radilo o CORSAIRU 1333

TiONiO
13 godina
neaktivan

ram plocica je testirana i uredu je... 

16 godina
Restart zbog RAM-a

o kojoj se ploči radi? jesi probao stavit novi BIOS?

TiONiO

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

maticna je MSI 2A9C, a novi BIOS nisam probao stavit, niti nemam pojma kako se stavlja :S

16 godina
raonich kaže...

maticna je MSI 2A9C, a novi BIOS nisam probao stavit, niti nemam pojma kako se stavlja :S

sry, al moj Google frend ne zna za takvu maticnu? si siguran da je to taj model?

TiONiO
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice