U zadnje vrijeme primjecujem da mi je zauzece rama na 50% iako se nista od programa ne vrti. Znaci u task manageru pod applications nista nema, a pod processes par stvari od windowsa i nekih drugih programcicma koji ne jedu tolko memorije. Tako da mi stvarno nije jasno di sva ta memorija odlazi??
Kad upacim chrome, torrent, adobe reader i media player zauzece se dize na 80%. Mozda ovo i je normalno, ali mislim da sam poprilicno siguran da to tako nije bilo prije mjesec - dva, nisam tocno siguran kada sam ovo poceo primjecivat. 
Inace imam 4 GB rama, Corsair Vengeance (2x2GB kit) 1600 mhz, koji takoder koliko sam skuzio stalno rade na 1333 mhz. Nesto sam proucavao, te skuzio da je to default te da maticna to tako postavi?? Moze mi to strucniji malo objasnit zasto, te kako to namjestit? Maticna je inace Asrock 880g pro3.
Takoder mislim uzet jos 2x2GB isti taj ram, dal mi se to isplati? Il da uzmem rade 2x4GB, iako mi se iskreno neda davat 400 i nesto kuna sada za to, pa bi mi 2x2GB po cijeni po 250kn bilo puno bolja opcija, ako to je bolja opcija!?
Hvala puno!