Evo ovako jedan od mojih susjeda je isao staviti ddr2 memoriju na ddr plocu
ploca je osla u k....
e sad ga zanima je li memorija ( ram ) ostecena i moze li je iskoristiti na novoj ploci
ploca je osla u k....
e sad ga zanima je li memorija ( ram ) ostecena i moze li je iskoristiti na novoj ploci
Hahahahahahahaha
ploca je osla u k....
LoL? Sta je radio? Nabijao cekicem memoriju u slot?
zapravo i je
nego jeli moze upotrebiti tu memoriju
zapravo i je
nego jeli moze upotrebiti tu memoriju
Cestitaj frendu!
Ne znam,pogledaj da li je memorija ostecena.
To ti nitko ne moze sa sigurnoscu rec, najbolje je da memoriju sprobas na odgovarajucoj maticnoj
izvana izgleda neostecena
a moze li mu sj....bati novu matičnu ako je memo pokvarena
HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa. Probaj vratit RAM u dućan di si kupia ima garanciju ja isto san nedavno uzea RAM ddr. Reci da si proba stavit i da nije išlo. HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa
Nemores to nikako samo od izgleda rec, more izgleda uredu pa neradit, a more izgledat u banani, pa opet radit...
morat ce na servis nosit
HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa. Probaj vratit RAM u dućan di si kupia ima garanciju ja isto san nedavno uzea RAM ddr. Reci da si proba stavit i da nije išlo. HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa
Na srecu nasih dilera kompijukterskom robom garancija podrazumijeva slanje komponente na servis, a na nesrecu onih sto iste ugrađuju alatom za 'opravke kamiona.
Hahahahahahaha koji frajer hahahahahahah legenda cekicem po memoriji hahahahahhaha........
hahahahahahahahah
čekićem
haahahahahaahahhaha
sry mododvi al moro sam, malo