Pozdrav, mislim se bili kupio 4 gb rama, za svoju masinu, ali ako kupim to i ugradim gubim besplatno ugradivanje ako nesto krepa npr grafa moram sam otkriti do cega je i donjeti a provjera ispravnosti me kosta ako sam ugradim to, i zanima me jos nesto, kad sam dobio komp,. naljepnicu s grafe sam naljepio na kompjuter, fueled by sapphire je naljepnica, da li zbog toga isto gubim besplatne ''ruke''. hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvo ispuni " Moj PC " ! gdje si kupio konfu ?
Ova naljepnica od grafekoju si zaljepio na komp ti nist neznaci ( ja ih imam 6 naljepljenih ) !
Ako si kupio gotovu konfu koju su ti sastavili u trgovini i ako imas neku njihovu naljepnicu na kucistu oda prilikom skidanja te naljepnice gubis pravo na besplatnu dijagnostiku kvara i nista vise ! Svaka komponenta ima svoju garanciju ovisno o proizvođacu i ta garancija se ne gubi skidanjem naljepnice sa kucista !
Evo ti sad ovdje konfu. 4 gb ram 1333 mhz, Asrock 870 Extreme3 R2.0 - AMD 870, AMD SB850, ATX, FSB2600, thermaltake v4, proc athlon x4 640, hdd 500 gb, hd6790 sapphire kupio sam u adm-a , a kako tocno izgleda ta naljepnica? i ocu li izgubiti besplatnu detekciju ako ugradim ram???
Ako su ti u ADM-u sastavili konfu vjerojatno su ti stavili naljepnicu sa strane na kuciste ! Ako ces sam stavljat RAM unutra izgubit ces samo pravo na besplatnu dijagnostiku kvara !