Malo tražim memorije i vidim u linksa http://www.links.hr/index.php?naziv=Memorija+PC-10666,+4+GB,+G.SKILL+DDR3+Eco+series,+F3-10666CL7D-4GBECO,+DDR3+1333MHz,+kit+2x2GB+&option=artikl&id_kategorija=05121009&id_artikl=051.210.081 cijena 0kn..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma jok. Siguran sam da dijele besplatno...
Malo tražim memorije i vidim u linksa http://www.links.hr/index.php?naziv=Memorija+PC-10666,+4+GB,+G.SKILL+DDR3+Eco+series,+F3-10666CL7D-4GBECO,+DDR3+1333MHz,+kit+2x2GB+&option=artikl&id_kategorija=05121009&id_artikl=051.210.081 cijena 0kn.. Jel to neka greška ili?
ne, imaju akciju, djele besplatno
just kidding
Pa naravno da je greska.
Ja neki dan uzeo dva komada... to je neka akcija :D
Ma jok. Siguran sam da dijele besplatno...
:D XD
Ma znam da je greška ali popodne je.. Dosadno je , mora sam podijelit linksovu grešku s vama
S ovom greškom se nije baš za šalit!
Možeš ih tužit jer je cijena drugačija od one koju bi ti rekli na blagajni!
Iz osobnog iskustva znam!
I šta ću dobit s tom tužbom
uzmi par komada, ako ti zele naplatiti tuzi ih zbog dusevne boli, prevara. i slicnih gluposti.
Lol zbog duševne boli Al kad gledate dođem ja tamo uzmem i oni mi reće toliko i toliko. Kažem na internetu piše 0kn. Aj da piše 50-100kn.. Ali 0 kn..
uzmi par komada, ako ti zele naplatiti tuzi ih zbog dusevne boli, prevara. i slicnih gluposti.
Upravo tako (ovo govorim ozbiljno) cijena se razlikuje od one koju bi ti naplatili na blagajni!
I možeš ih tužiti ili barem tražiti da dođe šef i onda tražiš odštetu!
Kad bi uzeo par komada i tužia ih jer piše 0kn ispa bi retardiran. Samo tako bi se osramotia.. Aj da bar piše 100kn. I oni tebi reći da je to zapravo 200-300kn, ali kad je riječ o 0kn, bia bi glup da neznaš da je to greška
Upravo tako (ovo govorim ozbiljno) cijena se razlikuje od one koju bi ti naplatili na blagajni!
I možeš ih tužiti ili barem tražiti da dođe šef i onda tražiš odštetu!
A mozes i NE biti Troll i samo se nasmijati!
- probo sam "dodati u kosaricu", ali neda
Ponavljam ako se cijena razlikuje od one na blagajni ,iskoristite priliku (sad baš o kn nebi prošlo) ali ako piše da memorija košta 50kn a na blagajni vam kažu 400 odmah se pocnite buniti i tražite odštetu
Zagorci bi samo da tuzakaju
Inace, lijepo pise...
NAPOMENA
Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.
Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@links.hr.
Tako, da, ako vam neda u kosaricu mozete pjevati borbene.
Artikl Memorija PC-10666, 4 GB, G.SKILL DDR3 Eco series, F3-10666CL7D-4GBECO, DDR3 1333MHz, kit 2x2GB , nije ispravno konfiguriran te ga nije moguće dodati u košaricu!
Evo ja upravo uzeo 6 komada, htio sam jos ali nisam imao para
salamala, hahaha
Da ali ako na kutiji od memorije piše cijena 50 kn onda ste u odličnoj poziciji i oni se od toga nemogu obraniti nikako!
Da ali ako na kutiji od memorije piše cijena 50 kn onda ste u odličnoj poziciji i oni se od toga nemogu obraniti nikako!
Mislim da malo previse gledate americke filmove...
Ko zna kada će se to desit.. Nisam nikad bia u takvoj situaciji da je kriva cijena. Tako da ništa od te opcije..
Ja sam bio u takvoj situaciji ali se nije radilo o informatičkom proizvodu i naravno dobio sam ga free!
evo i ssd 0kn. Amo ća složit pc za 0kn
http://www.links.hr/index.php?naziv=SSD+120.0+GB+G.SKILL,+SATA+2.5'',+FM-25S2S-120GBP2+Phoenix+Series,+MLC-Chip,+280/270+MB/s+&option=artikl&id_kategorija=0514&id_artikl=051.400.054
Ha ha ha! Mislite za 0 kn odmah biste kupili? To vam je nova roba pa čeka cijenu i bit će na prodaju!
Ha ha ha! Mislite za 0 kn odmah biste kupili? To vam je nova roba pa čeka cijenu i bit će na prodaju!
Valjda im je doslo da daju besplatno..... da nadoknade stetu ljudima jer su skupi
Valjda im je doslo da daju besplatno..... da nadoknade stetu ljudima jer su skupi
Aj probaj stavit memoriju za 0 kn na košaricu i vidjet češ da nemožeš dobit. Pokušaj.