Kupovina RAM Memorije zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 4.139
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kupovina RAM Memorije

Znam da je ovakvih tema bilo dosta no nisam mogao naći odgovor pošto nisam baš najbolje upoznat sa mjenjanjem RAM Memorije pa me zanima sljedeće kao prvo želim kupiti RAM Memoriju od 2GB pošto trenutno imam samo 1GB(Stavljena dva po 512MB mislim) što mi nije dovoljno pa me zanima ovako imam Procesor:AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+.

Ehh sad pitanje je slijedeće dali ja mogu uopće staviti 2GB RAM Memorije (samo da kažem da je kod mene DDR2) i koliko uopće ja imam MHz kako bih znao objasniti prodavaču šta želim,isto tako ako neko ima vremena zanima me kako se trenutno okreću cijene RAM Memorije od 2GB za DDR2..

Evo slike Memorije sad ne znam dali ovo Brzina modula znači MHz ili:http://i.imgur.com/ZRSeg.png

Unaprijed Hvala ! 

0 0 hvala 0
15 godina
Kupovina RAM Memorije

Napisi mi tocan model maticne ploce !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kupovina RAM Memorije

AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+

0 1 hvala 0
16 godina
moderator
Kupovina RAM Memorije
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kupovina RAM Memorije

Ma ne , to ti je model procesora !

Ova slika koju si stavio , sa strane ti pise maticna ploca , e na to klikni i stavi sliku ili jednostavno procitaj i napisi !

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice