zanima me kako smanjiti zauzeće ram memorije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zanima me kako smanjiti zauzeće ram memorije
-zauzeće, nikako (elementarna fizika)
-nepotrebno rasipanje resursa, pametnim podešavanjem, neinstaliranjem sveg smeća što internet nanese.. dok iskusniji juzer može i malo više, za počenika je dovoljno da pokrene samo ono što je potrebno. Ipak, određenu količinu RAMa moraš imati ovisno o apliakciji i OSu kojeg koristiš.
jel mozes reci gdje to treba iskljuciti
Pa čovjek ti je upravo objasnio kako i šta. Ne postoji samo kvačica za to u postavkama, moraš više toga poisključivat.
Koliko ram-a imas i koji os?
kao laik, u obicnom ccleaneru podji ovdje i odredi sto se u buduce podize sa sustavom,a sto ne. pogasi sve nepotrebne programcice.
to bi bilo dovoljno za pocetak.
-jesi li svjestan što će biti iduće pitanje (kad početniku daš alat u ruke... kriv je DjedMrazTM)
5gb rama i windows 7
5gb rama i windows 7
Koji win7, 64 ili 32bit?
64
5gb rama i windows 7
Koji win7, 64 ili 32bit?
Logički je ako ima 5GB rama da ima 64bit -..-
5gb rama i windows 7
Koji win7, 64 ili 32bit?
Logički je ako ima 5GB rama da ima 64bit -..-
Nije. Moze imat 64 ili 32 bit, nemres znat kaj je instalirano.
Bilo bi logicki jedino da 32bitni osevi samostalno blokiraju instalaciju na racunala s vise od 4GB rama.
Pa ne postoji čovjek na ovom forumu koji ima preko 4GB rama, a da ima 32 bit Windows.
Pa ne postoji čovjek na ovom forumu koji ima preko 4GB rama, a da ima 32 bit Windows.
Sigurno postoji. Ima svakakvih ovdje.
Pretrazi malo forum na pojmove kao 32bit, windowsi mi ne vide xxGB ram-a(a stavio sam xxGB unutra), itd.
A nikom nije palo na pamet što će njemu smanjivanje zauzeća s 5GB RAM-a?
Pa ja s 8GB gledam kak da povećam zauzeće da mi komp radi brže. Što će mi RAM ak ga neću koristit...
za 200 kn kupi još memorije da imaš 8 ukupno i bog te blagoslovia.
skinio auslogic boot speed - odlicno reducira nepotrebne funkcije - cak bolji i od tune up-a