Ovako tata mi treba ram memoriju ddr400 2gb 1 ploćica mu treba! nekupuje polovno samo novo ako nema u osijeku onda treba biti moguće za naručiti! max daje do 400kn
HVALA UNAPRIJED
Ovako tata mi treba ram memoriju ddr400 2gb 1 ploćica mu treba! nekupuje polovno samo novo ako nema u osijeku onda treba biti moguće za naručiti! max daje do 400kn
HVALA UNAPRIJED
Mislim da takvih modula niti nema
U ADM-u (a i još ima trgovina gdje se da naći) 1GB DDR RAM-a
Ima jedan mali problem ja sam našao u HG Spotu otišao sam Memorije>DDR>i našao ovu memoriju LINK piše da je DDR2 400 a u kategoriji je od DDR
Ima jedan mali problem ja sam našao u HG Spotu otišao sam Memorije>DDR>i našao ovu memoriju LINK piše da je DDR2 400 a u kategoriji je od DDR
hg spot je krivo stavio u kategoriju, niej prvi put, gledaj opise proizvoda, ili otiđi do dućana, nasjigurnije...
iako nece ni imat...
Da ovo je DDR2 (najsporija koja se može naći)
A gdje ima do nekih 180-200 kn 1gb ddr 400 1 ploćica? uzeo bih onda on 2 ploćice u tom slućaju ako ima do 200kn 1 ploćica!
Ma ja i tata gledamo preko neta komponente i onda kad vidimo šta imaju i ono što nam treba odemo i kupimo!
Najbolje ti je uzeti ovo.
Nije... Ovo je 800MHz DDR2, a autoru teme treba 400MHz DDR
Najbolje ti je uzeti ovo.
To je ddr2 njemu treba DDR 400 mora imati 2 gb može 1 od 2 gb ili 2 od 1 gb,njegova matična nepodržava DDR2
pogledaj po oglasnicima, tamo još možeš naći DDR memoriju.
ja sam nedavno prodao DDR1 400Mhz 1GB za 170kn.
edit
pogledaj po oglasnicima, tamo još možeš naći DDR memoriju.
ja sam nedavno prodao DDR1 400Mhz 1GB za 170kn.
On neče POLOVNO SAMO NOVO,za 170 kn se ne isplati! nova ram memorija od 1 gb ima za nekih 220kn tak neš!