World of Goo

poruka: 6
|
čitano: 1.431
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Goo

Svi ste čuli za ovu igricu,neki su probali,neki žele,bla bla..uglavnom...instaliro sam World of Goo Demo igricu,i igrica je super,samo što je problem kad izađem slika na ekranu mi se doslovno smanji,znaći kao da se oduzme 3 centa sa ljeve i 3 centa sa desne strane,te su prozori uvečani itd..i to samo kad izađem iz igrice,to mi je prije bilo i na ubuntuu isto sa nekom igricom,ima neko riješenje?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Goo

Čini mi se da WoG mijenja rezoluciju monitora kada se pokrene (igrao sam ju pred par godina), te je moguće da nakon izlaska ju ne vrati na rezoluciju koja je bila prije pokretanja - pogledaj u postavke monitora.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
15 godina
neaktivan
hrx kaže...

Čini mi se da WoG mijenja rezoluciju monitora kada se pokrene (igrao sam ju pred par godina), te je moguće da nakon izlaska ju ne vrati na rezoluciju koja je bila prije pokretanja - pogledaj u postavke monitora.

Ehm,monitora? Na laptopu sam {#}

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
14 godina
protjeran
World of Goo

Ja ju imam baš na laptopu. Mjenja rezoluciju na 800x600 i ne vraća ju na defaultnu pri izlasku iz igre.

Biti ili mniti svemiropolisno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
(...)

Monitor, ekran - svejedno. Promijeni rezoluciju (nakon izlaska iz igre) na nativnu rezoluciju ekrana pomoću odgovarajućeg appleta - npr. Displays u GNOMEu, ili Display and Monitor u KDE System Settings.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
15 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Ja ju imam baš na laptopu. Mjenja rezoluciju na 800x600 i ne vraća ju na defaultnu pri izlasku iz igre.

Da,tako i meni.

hrx kaže...
filipvk1000 kaže...
(...)

Monitor, ekran - svejedno. Promijeni rezoluciju (nakon izlaska iz igre) na nativnu rezoluciju ekrana pomoću odgovarajućeg appleta - npr. Displays u GNOMEu, ili Display and Monitor u KDE System Settings.

Ahaaaaaaa našo sam,hvala puno,svaka ti čast!! {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice