Linux backtrack, nikad dosta ivs

poruka: 38
|
čitano: 7.021
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ok, nakon 5min skupljanja paketa imam oko 100.000 paketa i 8 ivs, nakon 4 sata i 2.5 milijuna paketa (data) i dalje imam samo 8ivs..

pokusavam probit wep, na svakoji mrezi imam isti problem

nije mi jasno kako neki koji rade sve identicno kao ja skupe po 100.000 ivs u 10min..

Necu napisat tocno sta i kako radim korak po korak jer bi onda ovo postao tutorial o hackiranju

Ljudi traže zlatnu pticu, ja nekoga s ožiljkom na licu, neku kao ja.. teško ranjena..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Linux backtrack, nikad dosta ivs
Escudo kaže...

Ok, nakon 5min skupljanja paketa imam oko 100.000 paketa i 8 ivs, nakon 4 sata i 2.5 milijuna paketa (data) i dalje imam samo 8ivs..

nije mi jasno kako neki koji rade sve identicno kao ja skupe po 100.000 ivs u 10min..

Necu napisat tocno sta i kako radim korak po korak jer bi onda ovo postao tutorial o hackiranju

Na ovom forumu je zabranjeno davat bilo kakve informacije o hakiranju!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 21:42 (Skizzy).
16 godina
neaktivan

I di ja dajem informacije?

Ljudi traže zlatnu pticu, ja nekoga s ožiljkom na licu, neku kao ja.. teško ranjena..
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Escudo kaže...

I di ja dajem informacije?

Ma ja ti kažem da mi tebi nemožemo dat informacije JAVNO

16 godina

Vjerojatno ti fali AP injection...

Ako ćeš čekati IVsove da se sami od sebe generiraju, načekat ćeš se...

Uglavnom, mislim da ćeš više sreće imati na aircrackovim stranicama... Pretpostavljam da njega koristiš...

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan

Jeste čuli kad za pen-testing? Zašto bi ovo bilo ilegalno, pa čovjek si je doma složio WEP enkripciju na AP-u i sad u edukativne svrhe to pokušava probiti... nema tu nikakve ilegale.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

10 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Skizzy kaže...
Escudo kaže...

Nevermind.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 23:46 (kvark).
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Jeste čuli kad za pen-testing? Zašto bi ovo bilo ilegalno, pa čovjek si je doma složio WEP enkripciju na AP-u i sad u edukativne svrhe to pokušava probiti... nema tu nikakve ilegale.

tako je, da sam na njegovom mjestu ja bi provao ovo:

aireplay-ng -3 -b (BSSID) -h (Mac adapter) <interface>

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
16 godina
neaktivan
Verbatim kaže...
1domagoj1 kaže...

tako je, da sam na njegovom mjestu ja bi provao ovo:

aireplay-ng -3 -b (BSSID) -h (Mac adapter) <interface>

Da, skuzio sam 5min prije nego sam dosao ovdije vidit jel ima sta novo, ja sam do sada radio

aireplay-ng -3 -b (BSSID) <interface>

17 godina
neaktivan
Escudo kaže...

Da, skuzio sam 5min prije nego sam dosao ovdije vidit jel ima sta novo, ja sam do sada radio

aireplay-ng -3 -b (BSSID) <interface>

onda je slab signal

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
16 godina
neaktivan

Nije, modem je metar ipo od mene, doslovno ni cm vise + imam 10dbi antenu

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 1:59 (Escudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uspjeh!

Greska mi je bila u tome da sam pomocu aircrack-ng otvarao onaj replay_xxxxxxx.cap file a trebao sam dodat jedan -w u komandu koji mi stvara jedan file u koji idu svi iv, koja sitnica a koliko muka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
da nisi ti slucajno tu temu otvorio i na hack forumu, bas sam jednom liku tamo odgovorio, mozda si bio ti...
Aint no man above the crew
16 godina
neaktivan

jedno noob pitanje, kako da u bactrack oznacim tekst? obicnim povlacenjem nemogu oznacit vise od 2 slova :sramota:

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 4:41 (Escudo).
15 godina
neaktivan
a to si bio ti, ja se isto tamo zovem 1337Code_breaker
16 godina
protjeran

Da zalijepim onih 40 000 hackerskih video-a o tome kojih ima na youtube-u.

crackiranje wep-a pomoću automatskih alata - vrh hackiranja {#}

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kad smo kod toga, jel ima ko kakvu dobru word listu za wpa?
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
kad smo kod toga, jel ima ko kakvu dobru word listu za wpa?

Imaš jednu na Hack Forumu odlična je koristio sam je :)

Nego prvo da se ispričam autoru teme jel stvarno nisam znao za ovo da se smije.

Nego jesi probao koristit CommView+Aircrack ja sam s njim noćaš probio jednu mrežu čisto ono da probam :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 14:18 (Skizzy).
15 godina
neaktivan

E ako pokušavaš riješit SpeedTouch uz malo sreće možeš ga riješit za 2 min :))

P.M ME

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i kada hackirate iliti crackate wifi iliti wlan... skinite si firesheep i igrajte se sa tudjim accountima..:D

ftw ;)

i ja vam to nisam rekao..

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ilegalno je tuđe mreže probijati. Već sam rekao, čovjek svoj AP pokušava probiti. To nije ilegalno. Tuđu mrežu je. Zato takve stvari nemojte govoriti.

<sarcasam> I baš, jako je teško pomoću nekog alata probiti WEP zaštitu... </sarcasam>

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa rekao sam da sam uspijo, kad sam skuzio di sam grijesio trebale su mi 2 minute

Nego, opet me jedna glupost muci, kako da oznacim tekst u backtracku? klasicnim "povlacenjem" nemogu oznacit vise od 2 slova :sramota:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mozes, kako nebi mogao 0.o
a skizzy, znam i ja za onaj speedtouch hack, koji ih automtski hacka
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
mozes, kako nebi mogao 0.o
a skizzy, znam i ja za onaj speedtouch hack, koji ih automtski hacka

Predobar alat zasad radi na 3/3 Speed Touch-a

14 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...

Jeste čuli kad za pen-testing? Zašto bi ovo bilo ilegalno, pa čovjek si je doma složio WEP enkripciju na AP-u i sad u edukativne svrhe to pokušava probiti...

nema tu nikakve ilegale.

Ti stvarno mislis da ljudi ovdje testiraju wifi?  Mozda 1 max 2......

17 godina
neaktivan

Pa testira, jel vidiš da je u nekom postu rekao da je modem metar i pol od njega, valjda susjedov, jel. To je prva stvar.

Druga stvar. Dovoljno mi je samo da mi kaže da doma svoju mrežu pokušava probiti i ako znam i mogu, pomoći ću mu. Jer upravo je znanje jedina stvar koja vrijedi u životu. Za koje smatram da svatko ima pravo na njega. Ako laže, njemu na dušu.

Treća stvar. Ovoga je pun internet. Pa i da veli da susjedu probija mrežu i ljudi mu tu odbiju pomoći, što misliš, kolko će mu vremena trebati da to izgugla i pronađe odgovor? Pola sata najviše? I opet si na istome, tj. on je na istome pomogao ti njemu tu ili ne. Negdje će dobiti odgovor prije ili kasnije.

Bar se čovjek zanima za nešto konkretno (iako okej, nije ovo neki vrhunac znanja, svatko tko slijedi tutorial može to napraviti), za razliku od wannabe informatičara/kompjuteraša, koji znaju samo FF pokrenuti i ukucat www.fejsbuk.com.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jel se moze namjestit da mi backtrack 4 final radi u ubuntu 10.10 ali da ga nemoram restartat pa bootat, u win7 sam imao vmware workstation u alatnoj traci, trebalo mi je 3 klika da se pocne vmware bootati ali na RAMu
how?
16 godina

uhmmm, wm nema ver za linux?

Virtual box u tom slučaju...

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan

lame, ja se bar ucim i pitam kad neznam bez preseravanja za razliku od nekih koji misle da su net bogovi cim imaju beta verziju firefoxa (doslovno)

modem mi je u ulazu, ja u dnevnoji = metar ipo dalje

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 19:11 (Escudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skizzy kaže...
Escudo kaže...

a joj. a toliko sam hackova pročitao koji su mi koristili. nije svaki hack protuzakonit. a izjednačavanje hackiranja i crackanja je drugi par opanaka.

STEVO:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice