Danas sam instalirao Ubuntu 12.04 i sve dodatne drivere, i nakon istaliranja drivera za graficku ( AMD HD 4670 ) poceo mi je lag pri koristenju Firefoxa ili bilokojeg drugog Browsera, a bez drivera je zapravo islo glatko. Kako to ispraviti?
P.S. Ponudio mi je instalaciju ATI/AMD proprietary FGLRX graphic drivera
Lag pri koristenju Firefoxa u Ubuntu 12.04
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.275
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas sam instalirao Ubuntu 12.04 i sve dodatne drivere, i nakon istaliranja drivera za graficku ( AMD HD 4670 ) poceo mi je lag pri koristenju Firefoxa ili bilokojeg drugog Browsera, a bez drivera je zapravo islo glatko. Kako to ispraviti?
Što je s Flashom? Jesi li instalirao flash plugin player?
Instalirano je, mogu li kako odstraniti Drivere, jer mislim da je do njih problem
Instalirano je, mogu li kako odstraniti Drivere, jer mislim da je do njih problem
Probaj s propretary driverima ATI/AMD (koje ti nudi) ako zašteka evo kako se vratiti na non-proprietary.
Izbacuje mi gresku pri tome :S neznam sta sad :S
Izbacuje mi gresku pri tome :S neznam sta sad :S
Koji DE? (Unity, Gnome, Gnome classic ili neki četvrti)
Unity je, prije ovog Linuxa koristio sam 11.04 ako se ne varam i nisam imao takvih problema
Unity je, prije ovog Linuxa koristio sam 11.04 ako se ne varam i nisam imao takvih problema
Probaj se odlogirati i prijaviti pod Gnome ili Unity2D
Samo ne fglrx.
http://manpages.ubuntu.com/manpages/precise/man4/radeon.4.html
deinstaliraj ako si instalirao.
Uninstalirao sam i sada je lag nestao, ali imam problema sa igranjem igrica, konkretno se radi o igri Teeworlds, i pri ulasku mi se na ekranu ispisuje Pogresan format ( Koristim televizor Grundig manjeg formata, podrzava 1600x1200 ) i vjv su mi potrebni driveri za ispravan radi igre. Sto preporucujete ?
Pronasao sam https://help.ubuntu.com/community/RadeonDriver , vrijedi li muciti se oko tog?