A kolko taj kod košta, ne mogu nikak zabadav to sredit??:/
50-60kn.
Nema više ništa zabadava. Ja sam kod platio 5$, šta i nije puno. Kod nas otključavanje košta 150 kn (kako gdje).
Ovisno o modelu mobitela, od 40kn na više
50-60kn.
Nema više ništa zabadava. Ja sam kod platio 5$, šta i nije puno. Kod nas otključavanje košta 150 kn (kako gdje).
50-60kn.
Kada sam pitao na više mjsta, za gt540 je bilo toliko. Stvar je u tome, bar mi je tako rečeno, da naši kupuju kodove vani i nama ih preprodavaju s time da moraju dobro zaradit, i kao, pokrit ostale troškove. Pa kad oni tako rade onda sam ja išao rađe direktno kupiti. Samo šta naši preprodavači imaju to već uhodani i prioritet i dobiju kod u roku najviše sat vremena, koliko trebaš čekati ako odeš u neki servis na otključavanje.
Može se besplatno otključati mobitel preko svoga operatera, naravno uređaj mora biti kupljen kod njih, te se mora poslati im IMEI uređaja, račun i jamstveni list.
Može, ali pod uvjetom da je prošla ugovorna obaveza, ili u slučaju prepaid, godinu dana od vremena kupnje uz račun, ili 2 godine uz jamstveni list.
ja sam svoj otključao ....
ali ne pitajte kako .... tj. pratio sam neko uputstvo sa mobil cafe foruma... ali ima tome više od godinu dana... pa se više ne sjećam ..
Slucajno samo prominio pozadinu na Zoe 6.0 i sada nemogu vratit pocetnu pozadinu ,odem u cm themes izaberen ice cream sandwich, i pise mi the theme is missing assets for your devices screen size i nista se ne dogodi, drugi problem je taj kada idem pretrazivat na trazilici nesto izbaci mi tipkovicnu u pozadinu pa nevidin sta pisem i nevalja prečac od pretraživača.. zna li itko rijesiti probleme??
Slucajno samo prominio pozadinu na Zoe 6.0 i sada nemogu vratit pocetnu pozadinu ,odem u cm themes izaberen ice cream sandwich, i pise mi the theme is missing assets for your devices screen size i nista se ne dogodi, drugi problem je taj kada idem pretrazivat na trazilici nesto izbaci mi tipkovicnu u pozadinu pa nevidin sta pisem i nevalja prečac od pretraživača.. zna li itko rijesiti probleme??
Isto i kod mene se to događa..
Isto i kod mene se to događa..
ja rijesio promjenom tipkovnice. Smart keyboard pro
Očito cemo tribat čekat Najbržeg da rijši problem :D
Očito cemo tribat čekat Najbržeg da rijši problem :D
Koristim SwiftKey, al' isti problem. Rješeno je u novoj verziji ZOE roma, izlazi za 3 dana :)
i kod mene isto ... :)
A znas li kako vratit pocetnu pozadinu na Zoe 6.0, nigdi mi nema te slike da je postavin ..?? I jos jedan problem slucajno samo stavio da mi videa s yt otvara s pretrazivacem i sada nece da mi niti jedan video ucita..?
A znas li kako vratit pocetnu pozadinu na Zoe 6.0, nigdi mi nema te slike da je postavin ..?? I jos jedan problem slucajno samo stavio da mi videa s yt otvara s pretrazivacem i sada nece da mi niti jedan video ucita..?
Ma strpi se još tri dana :P Što se tiče pozadinske slike, stavi neki wallpaper iz galerije. Ovo drugo ne znam kako riješiti što se tiče youtube.
Ja sam rješio problem oko baterije. Kupio sam novu, i evo mobitel mi još drži na velikih 80% s time da sam koristio viber, mail, surfao po stranicama a i WiFi cjelo vrjeme upaljen...
Ako kome treba nova baterija neka mi se javi u PP.
2.3.7 | CM7 | Zoe 6.5 - recovery / fastboot / HoloLauncher najbolje postavke - download
HoloLauncher postavke:
---------------------------------------------------------------------
Savjeti za one kojima se brzo potroši baterija. Ofc da je nova bolji izbor, al' ako se nema para onda koristiti ovaj način.
Ukoliko želite promijeniti splash screen ovo su koraci:
Voila!
EDIT: mijenja samo splash screen kod instalacije ZOE ROM-a, a ne kod bootanja. Ako tko zna rješenje neka javi ASAP :)
Jeli isto ako sam updatea priko OTA updatera?
Jeli isto ako sam updatea priko OTA updatera?
Jeste, ali zna biti problema oko samog preuzimanja. Bolje clean install uraditi. Što se tiče mijenjanja mbn datoteke poslije instalacije i ne "drži vodu". Morao sam promijeniti da instaliram CMX RC2 i kada sam to uradio nije mi se mogao bootati ZOE 6.0 te sam instalirao RC2 CMX.
Meni ne radi link za download :D
PRORADIO :D
Je l može neko da mi objasni zašto na ZOE 6.5 kako god particionišem memoriju uvek izbacuje da imam samo 118mb za aplikacije?
Da bi se ovo izbeglo nemojte u AROMA selektovati INT2EXT
Evo instalirao sam ZOE 6.5 i sad mi nakon rebootanja stalno vrti FORCE CLOSE i to nemogu nikako prekinuti nego moram vadit bateriju. Imam 200MB mbn file.
Ni SWAP ne radi na ZOE 6.5. Tog čoveka ne mogu da shvatim, toliko se trudi i onda da sebi 10-ak dana da testira rom i ne primeti neke stvari koje se iz aviona vide.
Jel se Vama događa da Vam se mobitel sam od sebe resetira?
Meni se to događa, nekad i po danu, a većinom preko noći, ostavim ga upaljenog, ujutro se probudim i vidim traži me pin...
Jel to nešto u postavkama tako napravljeno ili?
Nedavno je stavljen ovaj ZOE 6.0, a i prije toga novog ROM-a se isto to dešavalo.
Ima tko kakav prijedlog?
Evo instalirao sam ZOE 6.5 i sad mi nakon rebootanja stalno vrti FORCE CLOSE i to nemogu nikako prekinuti nego moram vadit bateriju. Imam 200MB mbn file.
Nije problem u mbn datoteci koju si flashao, već da li si radio clean install ili OTA updater?
Ni SWAP ne radi na ZOE 6.5. Tog čoveka ne mogu da shvatim, toliko se trudi i onda da sebi 10-ak dana da testira rom i ne primeti neke stvari koje se iz aviona vide.
SWAP ne radi jer je Leoposas zeznuo u konfiguraciji - preuzeto s xda.
1 Jel se Vama događa da Vam se mobitel sam od sebe resetira?
Meni se to događa, nekad i po danu, a većinom preko noći, ostavim ga upaljenog, ujutro se probudim i vidim traži me pin...
2 Jel to nešto u postavkama tako napravljeno ili?
Nedavno je stavljen ovaj ZOE 6.0, a i prije toga novog ROM-a se isto to dešavalo.
3 Ima tko kakav prijedlog?
Koja nova baterija??? Pa kupio sam ju pred mjesec dana i sad mi je evo upravo zoe izdrzao 11h, a prije toga imal sam aosp 1.4. baterija drzi i 3 dana, ako nis bas i ne radim cak 4 dana!
mozda ce ovo pomoci:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38922570&postcount=1204
Danas sam se nakon 3 godine oprostil od lg-a:((((((((((
Al ne brinite imam vec drugi gt540:D Sad ponovno radit fastboot i recovery, kak to volim*_*
Danas sam se nakon 3 godine oprostil od lg-a:((((((((((
Al ne brinite imam vec drugi gt540:D Sad ponovno radit fastboot i recovery, kak to volim*_*
U godini dana sam izmijenio 6 GT540, al' još ću ih uzimati jer treba opremiti seku, sebe jer koristim burazov, bratiće/sestrične. Mob je best buy za ulazak u svijet androida, ima super ROM-ove i odličan support od BUG forumaša
Ma mob je odlican, samo da bi imal malo jacu memoriju i procesor...a i najviše kaj mi fali multitouch
Ali nikad nebudem ostal bez gt540<333
Mada mi sada dolazi lg optimus l3 aj da vidimo tu malu masinu kako radi:DDD