[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 580.932
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
ExE123 kaže...

nemoze nista{#}

Može Najbrži {#}

Riješeno je sve.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
14 godina
neaktivan

Doktorski odradio sve.. bez njega sada bi vjerojatno trazio novi mob po netu

Mes que un club!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo koji god android da stavim uopce nisam zadovoljan s njegovim radom...najrade bi stavio zoe 4.0 ali da bi barem neko ko ga ima na kompu da stavi na internet pa da mi da link...a u vezi androida s kojim bi stvarno bio zadovoljan, tu cu si poslije 6 mjeseca uzeti malo pauze pa da ja jedan napravim, sad trenutno ne mogu zbog skole, ali ja i frend pomalo doradujemo android(ps. neznamo jos ime, daj prijedlog neko, android 4.0.4. bi bio){#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hellboybazinga kaže...

Evo koji god android da stavim uopce nisam zadovoljan s njegovim radom...najrade bi stavio zoe 4.0 ali da bi barem neko ko ga ima na kompu da stavi na internet pa da mi da link...a u vezi androida s kojim bi stvarno bio zadovoljan, tu cu si poslije 6 mjeseca uzeti malo pauze pa da ja jedan napravim, sad trenutno ne mogu zbog skole, ali ja i frend pomalo doradujemo android(ps. neznamo jos ime, daj prijedlog neko, android 4.0.4. bi bio){#}

Mogu ti poslati malo dorađenu verziju ZOE 4.0 koju ja koristim. Ne bih da se hvalim, ali mislim da sve radi kako treba pa čak i WiFi koji je na 4.0 bio problem. Samo još da mi objasniš kako da okačim ili da ti pošaljem. {#}

16 godina
Hellboybazinga kaže...

...najrade bi stavio zoe 4.0 ali da bi barem neko ko ga ima na kompu da stavi na internet pa da mi da link..

Nema ga ni ovdje. Ima ovdje, ali moraš free registration uraditi. Imao sam par accountova, ali sam zaboravio username i pass :/

Username: neznamse

Password: neznamlozinku

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 22:05 (Najbrži).
16 godina

Za one koji žele probati i možda koristiti CMX, ima problema s HW dekoderima i snimanjem videa. Upravo sam ga skinuo i testirat ću ga dan-dva.

NAPOMENA: minimalno 200MB sistemske particije, znači onaj mbn_file.mbn mora biti 200+MB

4.1.1 | CMX | CyanogenMod 10 RC1 [Fast & Stable]

- recovery / mirror

- SoundFix.zip

- RecordFix.zip

-------------------------------

211 Antutu score @122MHz {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel mi može netko reći tko ima ZOE 5.7 Rom, kako se zove u zvukovima ona pjesma što se može postaviti za zvuk... Imam novi ROM a htjeo bih tu pjesmu staviti a neznam kako se zove....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

4.1.1* 

Imao sam ovaj android, nis nevalja...internet mi se stalno rusi...puno ga toga jos za doradit {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 23:05 (Hellboybazinga).
12 godina
neaktivan
dakiva kaže...
Hellboybazinga kaže...

Mogu ti poslati malo dorađenu verziju ZOE 4.0 koju ja koristim. Ne bih da se hvalim, ali mislim da sve radi kako treba pa čak i WiFi koji je na 4.0 bio problem. Samo još da mi objasniš kako da okačim ili da ti pošaljem. {#}

Hmmm, kako da mi pošalješ..može poštom??:P
Haha pa neznam, uplodaj na  4share :D

12 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Hellboybazinga kaže...

...najrade bi stavio zoe 4.0 ali da bi barem neko ko ga ima na kompu da stavi na internet pa da mi da link..

Nema ga ni ovdje. Ima ovdje, ali moraš free registration uraditi. Imao sam par accountova, ali sam zaboravio username i pass :/

Username: neznamse

Password: neznamlozinku

Pa kako ti ovdje skidas??xDD
Nikako da skinem {#} 

14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Jel mi može netko reći tko ima ZOE 5.7 Rom, kako se zove u zvukovima ona pjesma što se može postaviti za zvuk... Imam novi ROM a htjeo bih tu pjesmu staviti a neznam kako se zove....

Opet najbrži pomogao {#}

Rekao mi da iz tog ROM-a mogu izvući ringtonove, što sam pokušao i uspio sam

12 godina
neaktivan
Hellboybazinga kaže...

Evo ga druže http://www.4shared.com/zip/wzBjE_ef/Zoe_ROM_40_For_LG_GT540_dakiva.html

Ne znam šta da ti kažem za sistemsku particiju, ja sam stavio 190mb da ne bih brinuo i sve mi perfektno radi. Veličina roma je malo veća verovatno zato što sam ubacio originalnu LG tastaturu i još neke stvarčice koje uvak ubacujem.

Hajde, ako budeš probavao, javi kakvi su ti utisci.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 19:31 (dakiva).
14 godina
neaktivan

Ja sam trenutno na ZOE 6.0, ali mi nije jasno zasto je 4.0 bio toliko brzi neki su pricali da je to do holo-a ... nezz...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Castel kaže...

Ja sam trenutno na ZOE 6.0, ali mi nije jasno zasto je 4.0 bio toliko brzi neki su pricali da je to do holo-a ... nezz...

To pitanje i mene muči {#}

11 godina
neaktivan

meni na 6.0 pri svakom paljenju moba javi "android assistant uninspected turn off" (ili nešto tako) ... ali mob dalje normalno radi ... wtf?!? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
scarecrow kaže...

meni na 6.0 pri svakom paljenju moba javi "android assistant uninspected turn off" (ili nešto tako) ... ali mob dalje normalno radi ... wtf?!? 

ja sam prije instalacije 6.0 iz zipa izbrisao android assistant u cpy spy... uvik rade u pozadini,  a meni osobno nepotrebni.

11 godina
neaktivan

bit će da je i meni nepotrebno kad neznam ni čemu služi ... :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
scarecrow kaže...

bit će da je i meni nepotrebno kad neznam ni čemu služi ... :D

CPU spy ti mjeri takt procesora te da li si i koliko dugo u deep sleepu. ukratko. Javit ce se programeri i to bolje objasnit :D

Android assistant je sveu1 apliakcija, cache cleaner/bat info/task killer, phone 2 sd... ima desetke dodatnih opcija. obzirom da me to ne tangira pretjerano ja ga izbrisao... drzim sve u .apk na SD-u preko "app backup and restore" ako budem htio opet instalirat :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 14:24 (GuardianOTB).
12 godina
neaktivan
dakiva kaže...
Hellboybazinga kaže...

Evo ga druže http://www.4shared.com/zip/wzBjE_ef/Zoe_ROM_40_For_LG_GT540_dakiva.html

Ne znam šta da ti kažem za sistemsku particiju, ja sam stavio 190mb da ne bih brinuo i sve mi perfektno radi. Veličina roma je malo veća verovatno zato što sam ubacio originalnu LG tastaturu i još neke stvarčice koje uvak ubacujem.

Hajde, ako budeš probavao, javi kakvi su ti utisci.

Ma tooo prijatelju...probat ću pa poslije javim. Živ bio :D {#}

12 godina
neaktivan

Za sada ZOE radi super :)

Ps. frend isto ima taj lg. i pita dali ga je moguce dekodirati, moj je isto bio na tele2 al jedan dan probam i ono rade sve mreze to valjda zbog prebacivanja s 1.6 na 2.1!

Zato zna neko kako se dekodira?? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Hellboybazinga kaže...
Ps. frend isto ima taj lg. i pita dali ga je moguce dekodirati, moj je isto bio na tele2 al jedan dan probam i ono rade sve mreze to valjda zbog prebacivanja s 1.6 na 2.1!

Vraćanje na SLUŽBENI 2.1 Eclair by Najbrži

Pročitaj točku 10. Kod forumaša w100 sam već više puta kupovao kodove za LG GT540 i ne morate se brinuti oko toga. Samo recite da vas je Najbrži poslao.

12 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Hellboybazinga kaže...

Pročitaj točku 10. Kod forumaša w100 sam već više puta kupovao kodove za LG GT540 i ne morate se brinuti oko toga. Samo recite da vas je Najbrži poslao.

Ček sad ne kuzim kaj oces reci, trebam mobitela staviti na 2.1????

16 godina
Hellboybazinga kaže...

Trebaš vratiti mobitel na 2.1 kada kupiš NCK KOD kako bi mogao otključati mobitel. Funkcija otključavanja ne radi na custom ROM-ovima, isprobao sam više puta jer sam imao više GT540 mobitela. Nakon otključavanja, uđeš u recovery, uradiš wipe i instaliraš custom ROM. Not big deal.

12 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Hellboybazinga kaže...

Trebaš vratiti mobitel na 2.1 kada kupiš NCK KOD kako bi mogao otključati mobitel. Funkcija otključavanja ne radi na custom ROM-ovima, isprobao sam više puta jer sam imao više GT540 mobitela. Nakon otključavanja, uđeš u recovery, uradiš wipe i instaliraš custom ROM. Not big deal.

Ne kuzis kaj ocu reci...frendu je mobitel valjda stavljen na 1.6 i sad bi ga moral staviti na 2.1...kod mene sam imal s tim problema..nes mi se sje**** i onda sam nosio na popravak i onda mi je bio na 2.1 android, s 2.1 sam ja njega prebacio na 2.3.7. ili kak sad imam 4.0.4.

Opet moram s onim kdz-om, i opet budem sje*bal nes, ps. kaj ako mi nejde mob dalje od lg loga? Sta onda?... a sta je to NCK KOD?

14 godina
neaktivan
Hellboybazinga kaže...
Najbrži kaže...
Hellboybazinga kaže...

Ne kuzis kaj ocu reci...frendu je mobitel valjda stavljen na 1.6 i sad bi ga moral staviti na 2.1...kod mene sam imal s tim problema..nes mi se sje**** i onda sam nosio na popravak i onda mi je bio na 2.1 android, s 2.1 sam ja njega prebacio na 2.3.7. ili kak sad imam 4.0.4.

Opet moram s onim kdz-om, i opet budem sje*bal nes, ps. kaj ako mi nejde mob dalje od lg loga? Sta onda?... a sta je to NCK KOD?

Jednostavno, mobitel mora biti na službenom Rom-u a to je 1.6 ili 2.1. 
Ako je Custom ROM onda ga ne možeš dekodirati, moraš se vratiti na 2.1 iu onda ga otključaš i ponovo staviš custom rom.
Nećeš se vraćati na 1.6 jer je 2.1 najnoviji službeni. 

12 godina
neaktivan
Hellboybazinga kaže...

Mislim da KDZ ne trebaš da koristiš za vraćanje na 2.1. Cela filozofija je da staviš neki od 2.5.... ( sa novijima ne može da se stavi stock 2.1 ) recovery clockwork i iz recovery-ja staviš zipovani stock 2.1 rom.

12 godina
neaktivan

Pa znam da se nemogu vratiti na 1.6..ali ne razumijete me...on već ima 1.6 ili 2.1 sad nezz, nije on radio fastboot, ni recovery nis, on ima normalno kak i da kupis novi lg!!

0 0 hvala 0
16 godina
Hellboybazinga kaže...

Pa znam da se nemogu vratiti na 1.6..ali ne razumijete me...on već ima 1.6 ili 2.1 sad nezz, nije on radio fastboot, ni recovery nis, on ima normalno kak i da kupis novi lg!!

Super, neka kupi NCK KOD kod forumaša w100 i prati tutorijal za unos koda. Poslije toga može staviti custom ROM ako želi, svejedno za 5 dana izlazi novi Zoe ROM

Hellboybazinga kaže...

frendu je mobitel valjda stavljen na 1.6 i sad bi ga moral staviti na 2.1...kod mene sam imal s tim problema..nes mi se sje**** i onda sam nosio na popravak i onda mi je bio na 2.1 android, s 2.1 sam ja njega prebacio na 2.3.7. ili kak sad imam 4.0.4.

SVI kojima se AŽURIRANJE s 1.6 na 2.1 PREKINULO, rješenje je OVDJE

Šta onda ako se zezne KDZ Updater? Ponoviti postupak iznova, ako i tad ne uspije - obratiti se meni

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 8:45 (Najbrži).
12 godina
neaktivan

A kolko taj kod košta, ne mogu nikak zabadav to sredit??:/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nema više ništa zabadava. Ja sam kod platio 5$, šta i nije puno. Kod nas otključavanje košta 150 kn (kako gdje).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice