Vao, koja rasprava ljudi oko kamere za LG G6, a nitko ga od njih nema ili ga je koristio max par mjeseci prije godinu dana
Nadalje, kamera na LG G6 je definitivno prosječna za današnjeg profi usera kamera, ali više nego prosječna za bilo kojeg automatic clicker korisnika koji se ni na jednom mobitelu neće zamarati sa dodatnim opcijama osim na automatskim postavkama. Kamera ima odlične slike po danu i po bilo kakvim uvjetima po danu, po noći bi mogle biti bolje, ali i senzor bi mogao biti bolji . Video na mobu je odličan, čak sam dao i primjer videa u 4K sa koncerta u mraku i slika je kristalno čista. Vi koji patite na mobitele i njihove kamere mijenjate ih kao čarape i nikada niste ni sa koji zadovoljni jer stalno nešto novo izlazi. Mobitel imam radi svakojakih razloga, a samo mali dio toga je i slikanje slika i većina tako misli i tako kupuje.
LG G6 niti je senzacionalan, ali nije niti loš, čista sredina, sa odličnim ekranom, dobrom baterijom, lijepim i izdržljivim dizajnom, prvim 18:9 ekranom, solidnim SD821 koji i danas radi bez trzanja i sve šta mu naredim u trenu odradi. U roku 3-4 mjeseca nakon što je došao na naše tržište cijena novoga u trgovini je pala na 3.500 kn što je bio apsurd za takav uređaj i samim time nema ga se razloga uopće uspoređivati sa SGS S8 ili čak SGS S9 jer nisu uopće u istom cjenovnom rangu.
SD 821 je odličan čipset i znamo zašto ga je LG odabrao, jer je usrani Samsung rezervirao isključivo za svoj flagship SGS 8 i mogli (LG) su jedino čekati 6/2017 da uopće dođu do SD835, a to nisu htijeli nego su uređaj izdali u 03/2017 sa SD821 koji je izašao samim krajem 2016. godine.
Nije da sad grčevito branim LG i njhov G6 uređaj, ali ja ga imam od prvog dana (iz prednarudžbe) uz koji sam dobio gratis LG SmartTV 43" i sve to platio 3.800 kn, pa gdje to ima.
Dan danas mob radi kao i prvi dan, bez trzuckanja i bilo čega, u savršenom stanju kao i prvi dan, bez ogrebotina na lećama kamere i sve super radi.
Inače većina mojih prijatelja (koji nisu profi fotografi) se divi kako mob slika super slike, i da žena je bila luda jer su joj moje slike sa LG G6 bile bolje nego na njezinom SGS 6 Edge i to vidljivo.
Eto to su moji dojmovi koji ga koristim sada uskoro godinu dana i gdje mogu stvarno dati neki realni osvrt na ovaj uređaj.
Potpis na sve napisano ..
Osobno ne bi jos se rijesio G6 ali sam imao opciju zamjene + nesto nadoplate za potpuno novi , zapakirani V30+ i to sam iskoristio .
Za sve ovisnike o kamerama i DxO Mark-u me zaboli neka stvar . Aj mogu razumjeti one koji su imali neki od uredjaja pa im se ne svidja ili ga jos imaju da bi ga se rado rijesili za nesto bolje , novije , brze . Ali ostali koji pisu komentare a bilo koji od uredjaja nisu nikada koristili vec pisu samo da bi pisali.....meh.